evevet 07.04.2005 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 Pawson: skad ten beton i na jakich warunkach??agamon: dzieki bardzo za zainteresowanie. Mam nowa ekipe i wydaje sie, ze troche u nas porobia. Dzis zaczynamy wylewac chudziak!!!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 07.04.2005 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 Pawson ------ ?????????????? Już Ty dobrze wiesz co!!!!!!!!!!! U mnie dzisiaj idzie zbrojenie i wylewają ławy fundamentowe. Paweł - miałeś rację - krajobraz księżycowy. Dziś zlożyłem dokumenty do Lubzelu, żeby mi przyłączyli prąd z kabla do skrzynki. Najwcześniej - koniec maja , a najpóźniej - koniec czerwca . Na szczęście dogadałem się z somsiadem i powiedział, że pożyczy mi ze dwa wiaderka fazy , do czasu, kiedy będę miał swoją. Potem mu zwrócę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 07.04.2005 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 fizyk: pamietaj zeby wziasc palstikowe wiaderko do noszenia fazy coby cie nie kopło ... :) B_B - uchyl rąbka tajemnicy co do ceny betona :) Widzieliscie prognozy pogodny na łikenda - DESZCZ :( nie wiem czy zamawiac beton czy nie ... dla majstra czas to pieniadz i mowi zeby zamawiac ale ja sie troche obawiam ... Pozdrawiam Pawson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 07.04.2005 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 Pawson - ale co z innymi zakupami??????????????????Wiaderko mam z izolacjom.Jeśli chodzi o prognozy - to nigdy nie zganiesz. Po niedzieli też może lać i padać na przemian. Mi leją dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 07.04.2005 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 juz dzisiaj ?? Fizyk to ja chce dzisiaj wieczorem przyjechac w gosci ... ogladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.04.2005 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 Ale Wam zazdroszczę... Na mojej działce kuropatwy się ganiają a papiery po urzędach szeleszczą Pawson - napisałam na priva BabaB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 07.04.2005 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 Pawson, temu od wody podziękowałem ... znalazłem o połowę tańszego i ze znajomościami w Bełżycach Elektryka też znalazłem oszczędniejszego ... zamiast 2000 będzie 1300 W sobotę ZACZYNAMY !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 08.04.2005 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2005 IDKAM - czyli jednak zbyt duzo chcial od ciebie jak za taki odcinek ... spox u mnie jest 1600 i tak zostanie juz ale gosc powinien byc ok Fizyk:jak tam fundamenty ?? U mnie jest wstepnie beton umowiony na sobote ale jak patrze na prognoze pogody to bardziej mi sie wydaje prowdopodobny poniedzialek. Generalnie jest OK. Kupilem Piach - b dobry do murowania / przesiewany - to opinia majstra wywrotka 30 t za 480 zl ... czy to duzo ??? Po ile kupujecie zaprawe do murowania ?? Pozdrawiam Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 09.04.2005 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 Witajcie, 50% głębokości fundamentów za nami ... W poniedziałek reszta, jak się określę co do poziomu zero i dostawy piachu (Pawson 440 za 30 ton, zobaczymy jaka jakość), bloczków betonowych, cementu i stali. Wtorek, środa - zbrojenie ... i już muszę dokupić drewna na kontrukcję potrzebną do przygotowania zbrojenia. Wtorek wchodzą fachowcy od prądu i wody i kierownik z tablicą informacyjną. Czwartek beton na ławy ... i w górę !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 09.04.2005 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 Witajcie, 50% głębokości fundamentów za nami ... W poniedziałek reszta, jak się określę co do poziomu zero i dostawy piachu (Pawson 440 za 30 ton, zobaczymy jaka jakość), bloczków betonowych, cementu i stali. Wtorek, środa - zbrojenie ... i już muszę dokupić drewna na kontrukcję potrzebną do przygotowania zbrojenia. Wtorek wchodzą fachowcy od prądu i wody i kierownik z tablicą informacyjną. Czwartek beton na ławy ... i w górę !!!!! Idkam, gratulacje przyjemnie popatrzeć jak sie coś dzieje u somsiada na budowie Chyba dopóki nie ruszę u siebie z budową coś mi sie wydaje że bedę częstym gościem u Ciebie Pozdrówka i działaj pozdrawiam wszystkich budujacych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 09.04.2005 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 Mariucha, dziękuję i serdecznie zapraszam, nawet w godz. 8-15 , jak coś będzie nie tak dasz znaki Złapiesz doświadczenia M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamon 09.04.2005 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 Za ok. miesiac bede miał do sprzedania bramę na tymczasowe ogrodzeniei chyba troche stepli mi zostało ale to musze sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 10.04.2005 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2005 A u nas w projekcie robią się instalacje. Wczoraj jeżdziliśmy z projektem do wyceny, byliśmy w Maxformie, Stalmecie, Juniorze (PSB), i Famiko (PSB). W następnym tygodniu mają być gotowe. Zobaczymy ile kasy będzie nam potrzebne na SSO. Jakie by nie były i tak będzie dużo . Ja też już bym chciała mieć dziury na fundamenty na działce.... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 10.04.2005 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2005 U mnie w sobote zalane zostaly lawy fundamentowe w poniedzialek rano przyjezdzaja cegly i lecimy do gory.... IDKAM: czy to znaczy ze nie kupujesz zaprawy gotowej tylko ci beda mieszac na budowie ??? Jak chcesz drewno od Ł to zadzwon do niego sporo wczesniej ... i sie przypomnij z 10 razy :) Czy ktos sie orientowal w cenach papy i abizolu na izolacje pozioma ?? POzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.04.2005 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2005 U mnie w sobote zalane zostaly lawy fundamentowe w poniedzialek rano przyjezdzaja cegly i lecimy do gory.... IDKAM: czy to znaczy ze nie kupujesz zaprawy gotowej tylko ci beda mieszac na budowie ??? Jak chcesz drewno od Ł to zadzwon do niego sporo wczesniej ... i sie przypomnij z 10 razy :) Czy ktos sie orientowal w cenach papy i abizolu na izolacje pozioma ?? POzdrawiam Abizol ponoć śmierdzi jak nieszczęście i to długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 10.04.2005 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2005 IDKAM: czy to znaczy ze nie kupujesz zaprawy gotowej tylko ci beda mieszac na budowie ??? Jak chcesz drewno od Ł to zadzwon do niego sporo wczesniej ... i sie przypomnij z 10 razy :) Hay, tradycyjna zaprawa, nie chcą gotowej. Ok, zadzwonie do niego w poniedziałek. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 10.04.2005 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2005 Abizol ponoć śmierdzi jak nieszczęście i to długo hmmm w takim razie jak nie abizol to co??? B_B jestem po dostawie betonu z ARTBETu wg majstra beton jest OK. U mnie majster mowi ze muruje z rejmiksu - koszt 280 PLN za tone - a jak to wyjdzie przy mieszaniu samemu ?? Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 10.04.2005 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2005 Abizol ponoć śmierdzi jak nieszczęście i to długo hmmm w takim razie jak nie abizol to co??? DYSPERBIT??? jakoś tak, poproszę o opinię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 10.04.2005 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2005 dysperbit idzie na izolacje pionowa - z tego co wiem on nie niszczy styropianu .... albo cos takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evevet 11.04.2005 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 my tez stosowalismy dysperbit jako izolace pinowadoradzony przez sprzedajacych, chwalony przez naszego inspektora i majstra.ABIZOL strasznie i dlugo smierdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts