MaPi 14.04.2005 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Cześć Kubus budowniczy napisz co i gdzie budujesz, na jakim etapie jesteś i takie tam. Witam bardzo serdecznie w klubie i mam nadzieję, że niedługo będziemy mogli spotkać się na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 14.04.2005 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Witam Kubus ALL - nie wiem jak wy ale ja bym sie spotkal przy jakims piwie lub dwóch ... Oczywiscie po zakonczeniu prac budowlanych danego dnia. Dysperbit po 2,44 KG Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 14.04.2005 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Pawsonie, ja bardzo chętnie się spotkam, ale nie widzę, żeby ktoś oprócz nas był chętny. Kiedy ewentualnie? Nie pasuje nam tylko ta niedziela, a tak poza tym to może być każdy inny dzień. Może jutro, albo w sobotę jak powracacie ze swoich budów? Napiszcie jak wam pasuje i o której. Jak narazie pytanie do Pawsona, ale może ktoś jeszcze się skusi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.04.2005 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Witam nowych budowlańców Sobota - dlaczego nie? Tak ok. 18-ej na przykład. Niedziela też mi pasuje. BabaB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 14.04.2005 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 sobota 18 - jak dla mnie OK , gdzie i kto jeszcze??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evevet 14.04.2005 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Witam wszystkich nowych!!! Milego pisania i czytania. My tez chcemy spotkania. Sobota pasuje niedziela odpada, bo w Lublinie wystawa psow U nas wlasnie koncza sie scianki dzialowe i wchodzi elktryk... Jesli chodzi o mapke to moj maz Pyza1 chyba sie zobowiazal ale teraz krucho z czasem Postaram sie go jednak zmobilizowac!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 14.04.2005 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Witaj Kuba - gdzie budujesz? Spotkanie - jestem za. Pogadam z moim ministrem logistyki - sekretarką zarazem, czy sobotni termin wchodzi w grę. I pytanie - gdzie? U mnie ma być dzisiaj cegła na działce. Ciekawe, czy będzie. Fajną ofertę kredytową dostałem z MultiBanku. 3,5%, 1,5 % prowizji, żadnych opłat przy przewalutowaniu i wcześniejszej wpłacie. Dużo plusów dodatnich Po niedzieli pobłąkam się po innych bankach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evevet 14.04.2005 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Na miejsce spotkania proponuje Zalew Z. Bedzie mozna dojechac i wrocic rowerkiem a i moze jakies pieski ktos zabierze!!! Piwka tam mozna sie napic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evevet 14.04.2005 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Fizyk: wydaje mi sie, ze lepsza oferte ma PKO BP ale u nich starszna kwitomania i ciezko wyciaga sie kolejne transze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 14.04.2005 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 ZALEW Z. Jestem za to od mojej dzialki o jakies 3 min drogi samochodem ale jak zalew to moze troche wczesniej ?? U mnie praca na dzialce konczy sie ok. 14 w sobote potem obiadek u rodzicow i kolo 16:00 jestesmy wolni ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 14.04.2005 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 hmmm za jazde na rowerku po pijaku zabieraja prawo jazdy .... hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 14.04.2005 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Jeśli Zalew to wcześniej, jak 18 to gdzieś w Lublinie. Ja nie znam żadnych miejsc, bo nigdzie nie chodzę, więc czekam na wasze propozycje. A jeśli chodzi o rowerek to u mnie odpada, pierwsza rzecz nie mam go w Lublinie, druga - kondychy brak - zupełnie. Z domu nie dojechałabym pewnie nawet do stacji Jeta na Jana Pawła . A poza tym dziecko... Jeśli nad Zalew to na pewno zabieramy małą. I wtedy 18 zupełnie nie wchodzi już w grę. Więc chyba mnie najbardziej pasuje 18 w Lublinie:D . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 14.04.2005 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Witam Budowa w Krężnicy Jarej etap właśnie rosną ściany a w sobotę ma być lany strop, potem tydzień przerwy i dalej. Dysperbit można kupić za 2,23 ale bez rachunku Jeżeli masz skończone 18 lat aby poruszać się rowerkiem po ulicach nie musisz posiadać prawka a wiec nie maja co ci zabierać co do spotkania to już terminy są zarezerwowane pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 14.04.2005 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Jeżeli masz skończone 18 lat aby poruszać się rowerkiem po ulicach nie musisz posiadać prawka a wiec nie maja co ci zabierać Oczywiscie pod warunkiem ze wykaze sie na tyle przytomnosci umyslu zeby powiedziec "nie mam" a nasi dzielni stroze prawa uwierza nam na slowo .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.04.2005 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Witam Budowa w Krężnicy Jarej etap właśnie rosną ściany a w sobotę ma być lany strop, potem tydzień przerwy i dalej. Dysperbit można kupić za 2,23 ale bez rachunku Jeżeli masz skończone 18 lat aby poruszać się rowerkiem po ulicach nie musisz posiadać prawka a wiec nie maja co ci zabierać co do spotkania to już terminy są zarezerwowane pozdrowienia Kubus - czy wjeżdżacie od strony Strzeszkowic ? Ja wolałabym ok. 18-ej, bo o szesnastej jesteśmy umówieni z oponiarzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 14.04.2005 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 My jeździmy od Lublina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stmara 14.04.2005 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 czołgiem! witamy kubus! widzę,ze powiększa się grupa w krężnicy!!! My świdniczaki musimy jeszcze kogoś sobie zaprosić na to forum bo niedługo stracimy wiodące miejsce!!! spotkanie: sobota całkowicie odpada - szkoda, fajnie by było nad zalewem przy pifq! evevet; kiedy i gdzie jest ta wystawa psów? ostatnio prawie kupiliśmy szczeniaka owczarka berneńskiego - takiego o jakim rozmawialiśmy kiedyś na spotkaniu. niestety w porę ochłonęliśmy - jeszcze za wcześnie na psa. Ale może wybierzemy się na wystawę i złapiemy jakiś kontakt z chodowcasmi Berneńczyków i zaklepiemy szczeniaczka (peta) na przyszłość. Czy wy ze swoją bestią również jedziecie na tę wystawę? może się spikniemy! NAMAWIAJ MEŻA NA TĘ MAPKĘ - ROBI SIĘ NAS GĘSTO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.04.2005 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 My jeździmy od Lublina Pytałam, bo zaraz obok domu mojego chrzestnego jest budowa w stadium zaawansowania o jakim mówiłeś. Także mi się nasunęło z babskiej ciekawości BabaB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evevet 14.04.2005 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 stmara: Bernenski Pies Pasterski nalezy do grupy II FCI, a 17 kwietnia jest wystawa psow grup III, IV, VI i VII.My jestesmy w grupie VI wiec bedziemy wystawiali nasza bestie. Sedziowanie zaczyna sie o 10.00 na terenach ośrodka MOSiR w Lublinie Al. Zygmuntowskie 4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 15.04.2005 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Jaki poradzilibyscie sposob wypelnienia dziury w ziemi pod domem ?? Podczas budowania scian fundamentowych okazalo sie ze beda wystawaly ponad ziemie o jakies 70 cm czyli trzeba tam wsypac kupe czegos. Murarz mowi zeby to zasypac jakas bardzo dobra ziemia (150zl x 30 ton) i tak zostawic do przyszlego roku - kiedy bedzie robiona posadzka. Potem sypnac z 5 cm piachu i robic na tym posadzke ?? Ja slyszalem ze wypelnia sie to piachem ale piach nawet najtanszy to jakies 350 PLN / 30 ton ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts