idkam 19.04.2005 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Widziałem jak jakiś maluch miał kontakt z fadromą. NIkomu nie życzę Za 1h i 11 min walę Cię w kostkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 19.04.2005 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 heheheheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 19.04.2005 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 u mnie jutro od 8 rano jedziemy w górę z budową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 19.04.2005 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Kurcze jak to fajnie jest jak coś się dzieje na budowie Wcześniej miałem już dosyć tego tempa, ale teraz jak trzeba czekać by strop wysechł, to już nie mogę się doczekać kiedy znów zaczną mury pnąc się do góry , nic to jeszcze kilka dni i u nas coś powinno drgnąć. pozdrowinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 19.04.2005 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Kuba - nie przesadzaj - spora część z nas chciałaby, żeby stropy schly na naszych budowach!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 20.04.2005 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 A pochwalę się i ja kolejnym drobnym kroczkiem naprzód. Co prawda na tle grupy to prezentujemy się jak ten autobus w kratę z napisem "KONIEC WYŚCIGU" ale ... projekt poszedł wczoraj do adaptacji MaPi - wczoraj pan AM zjawił się punktualnie ale widzę, że to typ człowieka który wymaga częstego nękania telefonicznego ... ale i tu nie ma strachu napuszczę na niego żonę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 20.04.2005 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 A my dostaliśmy wczoraj wycenę ze Stalmetu. Oferta porównywalna z tą z Maxformu, dzisiaj mamy mieć jeszcze z dwóch hurtowni. Dostaliśmy też z pewnego składu, ale jakaś taka bardzo dziwna, więc chyba tej firmie już podziękujemy. Jeszcze chcemy dać projekt do Syke i to będzie już chyba wszystko.Dyz niech go żona ściga, niech się nie ociąga. Ciekawa jestem kiedy my dostaniemy projekt ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 20.04.2005 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Fizyk – ja się cieszę za mam już strop jedynie narzekam na bezczynność związaną z czekaniem jak strop schnie.Skok z okresu gdzie nie było czasu na podrapanie się ..., w okres gdzie siedzisz na .... i tylko czekasz jest po prostu pełen oczekiwania kiedy to znowu ruszy. Zresztą sam zobaczysz jak to jest jak dojdziesz do tego miejsca J i będziesz musiał czekać. W tym czasie ekipa ucieka na inna budowę i tak naprawdę to nie wiesz kiedy do ciebie wrócą L pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 20.04.2005 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Kuba - na pewno masz rację. Ale nie mogę się już doczekać, kiedy na siedząco będę obserwował schnięcie stropu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 20.04.2005 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Ja też tak myślałem, że do stropu i jakiś etap zakończony będzie, można będzie chwile odpocząć ale po 3 dniach już siedzę jak na szpilkach bo chciałoby się dalej lecieć z budową.A tu trzeba czekać żeby strop wysechł i ekipa wróciła z innej budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 20.04.2005 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 A u mnie ciagle sie muruja scianki fundamentowe ... nie myslalem ze to tyle trwa no ale chcialem z cegiel to mam ... i nie zaluje. MaPi jesli w stalmecie rozmawiasz z A.Ch to podaj moje nazwisko jako polecajacego... sadze ze to ci pozwoli zbic jeszcze kilka oczek ... dodatkowo pojedz z tymi wycenami do Maxformu ci dadza ci troche mniej potem do nastepnej dadza troche mniej i tan w kolo ... po dwoch okrazeniach dostajesz satysfakcjonujace ceny dopiero ... Kiedy robimy rundke po dzialkach ?? Ups... po budowach ?? moze sobota / niedziela ??? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 20.04.2005 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Idziemy w górę !!!!!!!!!!!!!! :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 20.04.2005 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Panowie i Panie ogłaszam, że przekroczyłem następny etap budowy. Minęło mi 300 postów. Jestem Stały Bywalec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 20.04.2005 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 A tak przy okazji cen - czyktoś robił wywiad i wie ile obecnie kosztuje suporek 12 cm i gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 20.04.2005 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Gratulacje Fizyk - stały bywalcu. U mnie jeszcze trochę brakuje. U nas na działce nie bardzo jest co oglądać - jeszcze. Ale jeśli macie ochotę to możemy pojechać. Chociaż ciekawiej będzie, miejmy nadzieję, za jakieś 3 miesiące. Wtedy zapraszam. A w sobotę mój mąż idzie do wojska. Na przeszkolenie . A dzisiaj jest, powiem wam, nasza trzecia rocznica ślubu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.04.2005 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Co do budów - bardzo chętnie bym zerknęła... Dajcie znać, gdzie i kiedy będziecie U nas W KOŃCU papiery się mielą w punkcie docelowym, czyli UM. Po ludzku - czekamy na pozwolenie na budowę. W sobotę jedziemy dogrywać dach. A w poniedziałek z sąsiadami robimy rozgraniczenie (kopara jednego z sąsiadów była bardzo niegrzeczna i bawiła się słupkami) i się grodzimy. Znalazłam b.sympatycznego (także od strony ekonomicznej) pana geodetę. Gdyby ktoś był zainteresowany, służę namiarem Tzw suporek tani mają w SYKE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.04.2005 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Gratulacje Fizyk - stały bywalcu. U mnie jeszcze trochę brakuje. U nas na działce nie bardzo jest co oglądać - jeszcze. Ale jeśli macie ochotę to możemy pojechać. Chociaż ciekawiej będzie, miejmy nadzieję, za jakieś 3 miesiące. Wtedy zapraszam. A w sobotę mój mąż idzie do wojska. Na przeszkolenie . A dzisiaj jest, powiem wam, nasza trzecia rocznica ślubu . MaPi - Gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 20.04.2005 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 BK 12 w Stalmecie 2,85 brutto. 2,35 w Bud-Mixie na Krochmalnej. Myślę, że można znaleźć taniej. Zależy od ilości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 20.04.2005 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 MaPi - wszystkiego najlepszego kolejnych takich rocznic! Co do odwiedzin to musze najpierw skonsultować się z moją połową co do planów na te dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 20.04.2005 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Dziękuję, dziękuję , rundkę po budowach chętnie zrobię, nawet sama, bo Piotrek w kamaszach na poligonie z karabinem będzie się czołgał . Zobaczymy jak to będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts