Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 14,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dziękuję, dziękuję :D :D :D :D :oops: ,

rundkę po budowach chętnie zrobię, nawet sama, bo Piotrek w kamaszach na poligonie z karabinem będzie się czołgał :lol: :lol: . Zobaczymy jak to będzie.

Z karabinem jak z karabinem ;) Z jakimś strongiem albo ogniem palonym ;) A czołgał się będzie jak przesadzi

Co oni z tym wojskiem :o :o :o Często go tak ciągają? Chyba że to tajemnica państwowa ;)

Gratulacje Fizyk - stały bywalcu. U mnie jeszcze trochę brakuje.

U nas na działce nie bardzo jest co oglądać - jeszcze. Ale jeśli macie ochotę to możemy pojechać. Chociaż ciekawiej będzie, miejmy nadzieję, za jakieś 3 miesiące. Wtedy zapraszam.

A w sobotę mój mąż idzie do wojska. Na przeszkolenie :D .

A dzisiaj jest, powiem wam, nasza trzecia rocznica ślubu :D :D :D .

3 latka - gratulację. Nam w lipcu minie 8 lat :D

Dowódca kompani wzywa kaprala:

- Słuchajcie, Kazikowi trzeba delikatnie powiedzieć o śmierci ojca.

- Tak jest. Rozkaz.

- Kompania zbiórka! - woła kapral. Kto ma ojca wystąp!... A ty Kazik gdzie się pchasz baranie.

Okulista zasiadający w komisji wojskowej pyta poborowego:

- Czy widzicie tam jakieś litery?

- Nie widzę.

- A widzicie w ogóle tablicę?

- Nie widzę.

- I bardzo dobrze, bo tam nic nie ma! Zdolny!

Panienka, pod wpływem "Czterech pancernych i psa", będąc samotną, napisała w ogłoszeniu matrymonialnym:

- Poszukuje mężczyzny tak przystojnego jak Grigorij, tak miłego jak Janek, silnego jak Gustlik, odważnego jak Tomek i wiernego jak Szarik.

Po miesiącu dostała odpowiedź:

- Droga pani, co prawda nie jestem tak przystojny jak Grigorij, miły jak Janek, silny jak Gustlik, odważny jak Tomek i wierny jak Szarik, ale za to... lufę mam jak RUDY!!!

czołgiem!

MaPi: GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!

U nas czekanie na papiery tzn. lada chwila mają być składane do starostwa o pozwolenie na budowę!

Zazdrościmy wszystkim u których się już coś dzieje na placu budowy!

ja chyba niedługo zamówię blaszaka z ostrowca. postawię na działce i zamknę do czasu rozpoczęcia budowy!

Mapi: Gratulacje wielkie od nas :):):)

evevet:

Masz moze jakas porade jak rozmawiac z tymi z SYKE ... :( ja juz robilem do nich ze 3 podejscia i chyba oceniaja mnie jako malo "rozwojowego" klienta bo mnie olewaja ile wlezie a jak juz raz mi dali jakas wycene to sie potem okazalo ze

1. odbior w ciagu trzech dni

2. wlasny rozladunek

3. pustaki luzem

- no po prostu krew mnie zalała ...

Oczywiscie mieli jasno powiedziane ze odbior za m-c, palety i rozladunek w cenie ma byc ...

chyba sprobuje czwarty raz ...

Przylaczam sie do pytania po ile mozna teraz zaplacic za BK 24 cm do murowania - z rozladunkiem ?

Juz mam sporo scian fundamentowych. A cegiel pojdzie mi nie 18.000 jak marzylem a raczej 25-27.000 :(:(:( toz to prawie Malbork wyjdzie ....

Acha ... gdyby ktos chcial cegly pelne 0,35 zl / szt z dowozem i rozladunkiem w cenie - murarz troche narzeka na jakosc ale do murowania piwnic i fundamentow sa jak najbardziej OK