Kubus budowniczy 20.04.2005 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 na szczęście nie ma go tak dużo ale przez to i cenę trudniej zbić jakieś 400 szt. Dzięki za ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.04.2005 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Dziękuję, dziękuję , rundkę po budowach chętnie zrobię, nawet sama, bo Piotrek w kamaszach na poligonie z karabinem będzie się czołgał . Zobaczymy jak to będzie. Z karabinem jak z karabinem Z jakimś strongiem albo ogniem palonym A czołgał się będzie jak przesadzi Co oni z tym wojskiem Często go tak ciągają? Chyba że to tajemnica państwowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 20.04.2005 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Nie wiem dlaczego go wezwali, niedawno był jakieś papierki uzupełniać, a teraz na przeszkolenie. Cóż na szczęście to jeden dzień, a nie tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 20.04.2005 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Gratulacje Fizyk - stały bywalcu. U mnie jeszcze trochę brakuje. U nas na działce nie bardzo jest co oglądać - jeszcze. Ale jeśli macie ochotę to możemy pojechać. Chociaż ciekawiej będzie, miejmy nadzieję, za jakieś 3 miesiące. Wtedy zapraszam. A w sobotę mój mąż idzie do wojska. Na przeszkolenie . A dzisiaj jest, powiem wam, nasza trzecia rocznica ślubu . 3 latka - gratulację. Nam w lipcu minie 8 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 20.04.2005 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Po co żołnierz nosi płaszcz? Po kolana Ile żołnierz ma par butów i z czego? Żołnierz ma dwie pary butów z czego jedna w magazynie Co żolnierz ma pod łóżkiem? Żołnierz pod łóżkiem ma sprzątać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 20.04.2005 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Albo to: Co to jest kałuża w znaczeniu wojskowym? Kałuża jest to niewielkich rozmiarów zbiornik wodny bez znaczenia militarnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 20.04.2005 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 MaPi - 100 LAAAAAAAAT 100 LAAAAAAAAAAAAAAAT NIEEECH ŻYJĄĄĄĄĄ ŻYJĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄ NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM ... i niech się szybko do nowego domu przeprowadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 20.04.2005 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Dowódca kompani wzywa kaprala:- Słuchajcie, Kazikowi trzeba delikatnie powiedzieć o śmierci ojca.- Tak jest. Rozkaz.- Kompania zbiórka! - woła kapral. Kto ma ojca wystąp!... A ty Kazik gdzie się pchasz baranie. Okulista zasiadający w komisji wojskowej pyta poborowego:- Czy widzicie tam jakieś litery?- Nie widzę.- A widzicie w ogóle tablicę?- Nie widzę.- I bardzo dobrze, bo tam nic nie ma! Zdolny! Panienka, pod wpływem "Czterech pancernych i psa", będąc samotną, napisała w ogłoszeniu matrymonialnym: - Poszukuje mężczyzny tak przystojnego jak Grigorij, tak miłego jak Janek, silnego jak Gustlik, odważnego jak Tomek i wiernego jak Szarik. Po miesiącu dostała odpowiedź: - Droga pani, co prawda nie jestem tak przystojny jak Grigorij, miły jak Janek, silny jak Gustlik, odważny jak Tomek i wierny jak Szarik, ale za to... lufę mam jak RUDY!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 20.04.2005 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 - Czym żołnierz myje zęby? - Żołnierz myje zęby czym prędzej. - Jak nazywa się w żargonie wojskowym rzeka? - Przeszkoda terenowa o wilgotności 100% - Co żołnierz je? - Żołnierz je obrońcą ojczyzny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 20.04.2005 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Jak dzieli się woda? Na miękką i twardą. Woda miękka ma temperaturę powyżej zera stopni, woda twarda - zero i mniej. Tylko w wodzie twardej nie można pływać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 20.04.2005 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Dowódca dowiaduje się że do jednostki ma przyjechac matka Boska. Panika ii wogóle. Wszyscy ustawiają się w dwuszeregu. Dowódca krzyczy:Bosek wystąp - matka przyjechała! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 20.04.2005 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 A z innej beczki - czy kobieta może zajść w ciążę od kropel Walerianowych? - To zalezy ile Walerian ma lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m1arta 20.04.2005 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 A może ktoś wie, jak się teraz płaci beton komórkowy ale tzw. cały czyli 24x24? A gdzie najtaniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evevet 20.04.2005 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 m1arta: mysle ze najtaniej bedzie w SYKE. My kupowalismy ostatnio polowki po 2,60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 20.04.2005 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 A może ktoś wie, jak się teraz płaci beton komórkowy ale tzw. cały czyli 24x24? A gdzie najtaniej? ceny są naprawdę różne. Zależy czy do klejenia, czy do muowania, na paletach, ofoliowane czy nie. Cena od 4,70 w górę do jakichś 6 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evevet 20.04.2005 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 MaPi: ale z Ciebie specjalista. Szkoda, ze ja nie mialam takiej wiedzy jak zaczynalismy budowe ale za pozno po prostu dowiedzialam sie o istnieniu forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 20.04.2005 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 A dzisiaj jest, powiem wam, nasza trzecia rocznica ślubu . GATULUJEMY !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stmara 20.04.2005 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 czołgiem! MaPi: GRATULACJE!!!!!!!!!!!!! U nas czekanie na papiery tzn. lada chwila mają być składane do starostwa o pozwolenie na budowę!Zazdrościmy wszystkim u których się już coś dzieje na placu budowy! ja chyba niedługo zamówię blaszaka z ostrowca. postawię na działce i zamknę do czasu rozpoczęcia budowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 20.04.2005 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 A ja jestem umówiony na 16.15 z kierownikiem budowy. Zobaczymy ile dzisiaj zrobili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 20.04.2005 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Mapi: Gratulacje wielkie od nas :) evevet: Masz moze jakas porade jak rozmawiac z tymi z SYKE ... ja juz robilem do nich ze 3 podejscia i chyba oceniaja mnie jako malo "rozwojowego" klienta bo mnie olewaja ile wlezie a jak juz raz mi dali jakas wycene to sie potem okazalo ze 1. odbior w ciagu trzech dni 2. wlasny rozladunek 3. pustaki luzem - no po prostu krew mnie zalała ... Oczywiscie mieli jasno powiedziane ze odbior za m-c, palety i rozladunek w cenie ma byc ... chyba sprobuje czwarty raz ... Przylaczam sie do pytania po ile mozna teraz zaplacic za BK 24 cm do murowania - z rozladunkiem ? Juz mam sporo scian fundamentowych. A cegiel pojdzie mi nie 18.000 jak marzylem a raczej 25-27.000 :( toz to prawie Malbork wyjdzie .... Acha ... gdyby ktos chcial cegly pelne 0,35 zl / szt z dowozem i rozladunkiem w cenie - murarz troche narzeka na jakosc ale do murowania piwnic i fundamentow sa jak najbardziej OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts