Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 14,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Właśnie mieliśmy ustalić. Ja, MaPi, Paweł możemy 3-go maja.

Ja też mogę, na pewno będę.

Wreszcie coś u nas drgnęło z papierami, dokumentacja wróciła z ZUDu, działka się "odralnia".Prawdopodobnie w połowie maja złożymy komplet dokumentów o pozwolenie na budowę.

Przy odrobinie wolnego czasu chętnie zobaczę postępy u Wszystkich budujących, u IDKAMa oglądam na bieżąco :lol:

Pozdrawiam

Ja już nie mogę się doczekać kiedy nasz dom zacznie "rosnąć". A papierów nadal nie mamy. Tym razem do pana projektanta dzwoni mąż i rozmawia z nim o kasie, bo on tą chce już po oddaniu dokumentów, a nie po otrzymaniu pozwolenia. Bo może jakieś papiery będą potrzebne, czegoś nie będzie i trzeba będzie czekać dłużej na pozwolenie. I co za tym idzie na kasę. A to, że my czekamy już chyba 5 miesięcy i musimy za projektantem wydzwaniać, żeby się czegoś dowiedzieć to nie ważne. Ciekawa jestem ile u was trwała adapatacja?

Poza tym powoli zbieramy wyceny. Musimy jeszcze tylko zawieźć "projekt" do Syke i już wszystko będzie "objechane". Potem tylko zjeżdżanie z cen. Mam nadzieję :D .

No ten deszcz to chyba nikomu nie pasuje. Nie mogło padać jak wylali mi strop i co chwila musiałem wyłazić z wężem na dach L. A teraz się nie wyrobił z robotami a ja terminy już mam na styk po umawiane L.

Co do spotkania jak najbardziej, podobno od jutra do środy ma być ładnie.

I jeszcze jedno pytanie czy ktoś wie gdzie najtaniej kupie płytki klinkierowe, potrzebuje pilnie te informacje L?

pozdrowienia

Hej hej hej forumowicze

Co powiecie na jakie male spotkano w plenerze wykorzystujace ladna pogode zapowiadana na 01.05 i 03.05 ?? dokladny czas i miejsce do ustalenia

Spotaknie moznaby zakonczyc honorowa rundka po budowach ...

Co wy na to

Meeting - ja z moją połówką jestem za !!!

Paweł - mówiłeś coś o jeziorku. Ale wydaje mi się, że woda jest trochę za zimna :wink:

Szukam namiarów na niedrogi sklep z rowerami górskimi - takimi na prezent komunijny ...

Skadinad wiem ze niektórzy z naszego forum pedaluja wiec moze cos wiedza ...

Fizyk:

XXI wiek równouprawnienia, wolność, freedom i te sprawy a ty tu z takimi dowcipami wyjezdzasz...

Chcesz miec jakas mala pikietę pod oknem ??? :):):)

Szukam namiarów na niedrogi sklep z rowerami górskimi - takimi na prezent komunijny ...

Skadinad wiem ze niektórzy z naszego forum pedaluja wiec moze cos wiedza ...

Fizyk:

XXI wiek równouprawnienia, wolność, freedom i te sprawy a ty tu z takimi dowcipami wyjezdzasz...

Chcesz miec jakas mala pikietę pod oknem ??? :):):)

Żeby życie miało smaczek .... :lol: :lol:

Ja nie mam freedomu w domu. Nawet nie bardzo pamietam co to jest :wink:

Pawson - jak się jedzie z Jastkowa do Lublina, to jest taka duża reklama jakiejś hurtowni Rowerowej. Po prawej stronie pomiędzy Barakiem a Lublinem (jeszcze przed Florexpolem?) Ale nie znam namiarów a dzisiaj raczej się na działkę nie wybieram, więc Ci ich nie podam. Chyba że ktoś znajomy (albo forumowicz) jedzie tamtędy i zwróci uwagę?

pozdrawiam