Pawson 27.04.2005 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Fizyk moze bysmy sie zdzwonili i pogadali ??jak człowieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 27.04.2005 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 IDKAM thnx za porade :) nalezy ci sie za to browiec powiedz tylko kiedy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 27.04.2005 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Fizyk moze bysmy sie zdzwonili i pogadali ??jak człowieki Dzwon teraz jestem w biurze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 27.04.2005 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Zaraz jadę na budowę. Ciekawe jak tam roboty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 27.04.2005 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Właśnie mieliśmy ustalić. Ja, MaPi, Paweł możemy 3-go maja. Ja też mogę, na pewno będę. Wreszcie coś u nas drgnęło z papierami, dokumentacja wróciła z ZUDu, działka się "odralnia".Prawdopodobnie w połowie maja złożymy komplet dokumentów o pozwolenie na budowę. Przy odrobinie wolnego czasu chętnie zobaczę postępy u Wszystkich budujących, u IDKAMa oglądam na bieżąco Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 27.04.2005 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Witamy, u nas: - 90 ton piasku wrzucone do środka - koparka popyrkotała 3,5 h i odjechała - piasek zagęszczony - rachunki uregulowane - działamy z izolacją ścian fundamentowych i idziemy w górę z Belixem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 28.04.2005 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Ja już nie mogę się doczekać kiedy nasz dom zacznie "rosnąć". A papierów nadal nie mamy. Tym razem do pana projektanta dzwoni mąż i rozmawia z nim o kasie, bo on tą chce już po oddaniu dokumentów, a nie po otrzymaniu pozwolenia. Bo może jakieś papiery będą potrzebne, czegoś nie będzie i trzeba będzie czekać dłużej na pozwolenie. I co za tym idzie na kasę. A to, że my czekamy już chyba 5 miesięcy i musimy za projektantem wydzwaniać, żeby się czegoś dowiedzieć to nie ważne. Ciekawa jestem ile u was trwała adapatacja? Poza tym powoli zbieramy wyceny. Musimy jeszcze tylko zawieźć "projekt" do Syke i już wszystko będzie "objechane". Potem tylko zjeżdżanie z cen. Mam nadzieję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 28.04.2005 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Hej hej hej forumowicze Co powiecie na jakie male spotkano w plenerze wykorzystujace ladna pogode zapowiadana na 01.05 i 03.05 ?? dokladny czas i miejsce do ustaleniaSpotaknie moznaby zakonczyc honorowa rundka po budowach ... Co wy na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 28.04.2005 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 FIZYK : czy to ty zamawiales deszcz na dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 28.04.2005 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 A miało być tak pięknie .... Pawson Ja zamaiwałem nocną burzę z piorunami (ale miała się skończyć okolo 23.00). Ten deszcz to ktoś inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 28.04.2005 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 No ten deszcz to chyba nikomu nie pasuje. Nie mogło padać jak wylali mi strop i co chwila musiałem wyłazić z wężem na dach L. A teraz się nie wyrobił z robotami a ja terminy już mam na styk po umawiane L. Co do spotkania jak najbardziej, podobno od jutra do środy ma być ładnie. I jeszcze jedno pytanie czy ktoś wie gdzie najtaniej kupie płytki klinkierowe, potrzebuje pilnie te informacje L? pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 28.04.2005 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Hej hej hej forumowicze Co powiecie na jakie male spotkano w plenerze wykorzystujace ladna pogode zapowiadana na 01.05 i 03.05 ?? dokladny czas i miejsce do ustalenia Spotaknie moznaby zakonczyc honorowa rundka po budowach ... Co wy na to Meeting - ja z moją połówką jestem za !!! Paweł - mówiłeś coś o jeziorku. Ale wydaje mi się, że woda jest trochę za zimna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 28.04.2005 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Tak jak myślałem dzisiaj przerwa w robotach budowlanych.Pawson - u ciebie też przerwa ?? To może wpadniesz do mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 28.04.2005 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Pawson - a wiesz jak się nazywa (apropo rowerków) mistrz w kolarstwie?? Wspaniałę dziecko dwóch pedałów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 28.04.2005 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Szukam namiarów na niedrogi sklep z rowerami górskimi - takimi na prezent komunijny ... Skadinad wiem ze niektórzy z naszego forum pedaluja wiec moze cos wiedza ... Fizyk: XXI wiek równouprawnienia, wolność, freedom i te sprawy a ty tu z takimi dowcipami wyjezdzasz... Chcesz miec jakas mala pikietę pod oknem ??? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 28.04.2005 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Szukam namiarów na niedrogi sklep z rowerami górskimi - takimi na prezent komunijny ... Skadinad wiem ze niektórzy z naszego forum pedaluja wiec moze cos wiedza ... Fizyk: XXI wiek równouprawnienia, wolność, freedom i te sprawy a ty tu z takimi dowcipami wyjezdzasz... Chcesz miec jakas mala pikietę pod oknem ??? :) Żeby życie miało smaczek .... Ja nie mam freedomu w domu. Nawet nie bardzo pamietam co to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evevet 28.04.2005 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Pawson: najtaniej to chyba bedzie w markecie. Znajoma kupila calkiem niczego sobie rowerek w Makro, moze nie jakis wyczynowy ale ma go juz jakis czas i jest zadowolona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 28.04.2005 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Pawson - jak się jedzie z Jastkowa do Lublina, to jest taka duża reklama jakiejś hurtowni Rowerowej. Po prawej stronie pomiędzy Barakiem a Lublinem (jeszcze przed Florexpolem?) Ale nie znam namiarów a dzisiaj raczej się na działkę nie wybieram, więc Ci ich nie podam. Chyba że ktoś znajomy (albo forumowicz) jedzie tamtędy i zwróci uwagę?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 28.04.2005 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 I kiedyś był jakiś duży sklep przy Męczenników Majdanka - obok salonu Nissana. I oczywiście na podzamczu - ale tam będzie drogo. Jeśli nie masz karty do Makro (a chcesz podjechac) - to mogę ci pożyczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 28.04.2005 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Zdaje się, że dwa sklepy rowerowe są na Zana, w pasażu między Leclerc i Media Markt. My dwa lata temu na komunię kupiliśmy dwa rowery w Leclercu w jakiejś promocji, oba służa do dziś (tak mi się wydaje) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts