Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 14,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Jeśli chodzi o niedzielę to muszę porozumieć się z mężem, bo na którąś byliśmy już umówieni, ale nie jestem pewna czy na 14, czy na 15. Jeśli na 15 to chętnie, chociaż na chwilę wpadniemy, żeby zobaczyć nowopowstający dom Fizyków.

Sprecyzuję się wieczorem, ewentualnie dryndniemy.

spotkanko polaczone w pojechaniem gdzies nad wode jest aktualne jak najbardziej.

Jutro o 14:00 miejsce zbiorki (przed odjazdem) jeszcze nie znane. Najlepiej jakis duzy parking zeby sie spotkac i pojechac .... moze byc w poblizy kogos kto nei chce brac pojazdu

Jesli ktos chcialby na miejscu spozywac trunki wyskokowe razem ze swa lepsza / gorsza polowa to my mamy dwa wolne miejsca i z checia kogos zabierzemy.

Niech sie chetni odzywaja i na liste dopisuja ...

1. Fizyki

2. Pawsony

3 .....

4 .....

5 .....

6 .....

7 .....

8 .....

9.....

.......

czołgiem!

Wszystkim "BOBOM- Budowniczym" gratulujemy pierwszych ścian!

Unas niestety- smutek- papiery leżą jeszcze w Lubzelu i jakaś pińdzia się ociąga z podpisem. mam nadzieje,ze niedługo wyjda z tamtąd i złozymy kwity do starostwa o Pozwolenie na budowę.

MaPi- co wam mówi pan architekt A.? jak tłumaczy tak długie oczekiwanie na papiery? My czekamy około 2 miechy i już uważamy,ze to za długo. Ale pan A. twierdzi, ze już w przyszłym tygodniu bedzie wszystko gotowe do składania w starostwie - szkoda,że mówi tak od dwuch tygodni! :evil:

Spotkanko - niestety również nie tym razem. U mnie długi weekend oznacza "pracuj- a garb sam ci wyrośnie".

evevet: dzisiaj oglądałem szczenię CANE CORSO - czarne! Extra! chyba zmienimy planowaną rasę berneńczyka na własnie CANE CORSO. Co ty na to?