fizyk 02.05.2005 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 Oczywiście jestem za. MaPi - u mnie to obejrzysz tylko stan zerowy . Może tak być. Ja zapraszam i jestem otwarty na propozycje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 02.05.2005 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 Albo - MaPi - my możemy spotkać się wcześniej na naszej działce apotem pojechać na Pawsonową. Jak wygodniej. Rzeczywiście nad zalewem jest w miarę blisko wszędzie, jest plac zabaw. Miejsce jest jednym słowem OK. Godzina - też może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 02.05.2005 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 w związku z tym że nam sie plany zmieniły co do jutrzejszego dnia, jesteśmy chętni sie z wami spotkać, tylko musicie dac namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 02.05.2005 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 Ciut więcej zdjęć w naszym albumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 03.05.2005 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Fizyk, może tak być, że spotkamy się wcześniej. Musimy się jednak umówić gdzieś w Lublinie, bo nie wiemy gdzie jest Wasza działka. Jak jeździcie od Warszawskich, czy od Nałęczowskiej? O której? O 13 może być? A później do Pawsona, który się nie odzywa, może nie chce nas zabrać na działkę ? A później nad Zalew. A nad Zalewem o 14 to przy tej pierwszej restauracji, w której byliśmy ostatnio, czy przy placu zabaw, przy tej drugiej? Kubus prześlij mi swój numer telefonu na priva, żebyśmy mogli się ewentualnie znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 03.05.2005 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Idkam, fajne zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 03.05.2005 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 oj wy wy - ja sie nie odzywam bo z domu malo uzywam.... mozna zrobic tak zeby pojechac do Fizyka poseidziec u niego potem do nas na dzialke i nad zalew. Moze byc 13:00 jak dla nas a spotkac sie mozna (jesli wszyscy biora autka) na stacji benzynowej na poczatku naleczowskiej przy MPK. tam jest duzo miejsca do zaparkowania. CO wy na to ?? PS. MaPi Fizyk jakby cos to dzwonce do mnie bo a zadko sprawdzam maila w łikend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 03.05.2005 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Dla mnie ok. 13 przy stacji paliw na Nałęczowskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.05.2005 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 My jedziemy jeszcze do Puław, także dołączać możemy ok. 14:30, pewnie już nad Zalewem. Będziemy dzwonić do Pawsona lub MaPi Mam nadzieję, że do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 03.05.2005 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Baba mam nadzieję, że tym razem dotrzecie do nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.05.2005 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Baba mam nadzieję, że tym razem dotrzecie do nas. Ja też Gdzie tak mniej więcej są restauracje, w których byliście poprzednio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 03.05.2005 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Na Janowskiej za przystankiem autobusowym jest duży parking strzeżony, z parkingu widać drewniany budynek - to jest restauracja, w której siedzieliśmy na początku. Trochę dalej za tą restauracją widać palc zabaw, taki kolorowy, obok niego jest druga knajpa. Jak przyjedziecie i nie będzie nas przy tym pierwszym barze to będziemy na placu zabaw.Tak więc czekamy na was. Czy oprócz MaPi, Fizyka, Pawsona, Baby budowniczy i Kubusa budowniczego nie będzie już nikogo więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 03.05.2005 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Jeśli o nas chodzi to może być stacja. 13.00. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 03.05.2005 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 No, to jesteśmy umówieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 03.05.2005 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 My tam jakoś może was znajdziemy w tych rozjazdach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 03.05.2005 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Szkoda tylko że nie zobaczymy tego strumyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 03.05.2005 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 zaraz wychodzimy i jedziemy na naleczowska :) w razie jakbysmy nie mogli sie znalezc albo ktos by dolaczal w ostatniej chwili to niech dzwoni ... Baba_b masz byc !! i juz !! :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 03.05.2005 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Było fajnie!!! Kto nie był - niech żałuje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 03.05.2005 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 czy temat piłki dziaj aktualny?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 03.05.2005 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Mariucha, tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts