Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 14,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Fizyk, może tak być, że spotkamy się wcześniej. Musimy się jednak umówić gdzieś w Lublinie, bo nie wiemy gdzie jest Wasza działka. Jak jeździcie od Warszawskich, czy od Nałęczowskiej? O której? O 13 może być? A później do Pawsona, który się nie odzywa, może nie chce nas zabrać na działkę :D :wink: ? A później nad Zalew.

A nad Zalewem o 14 to przy tej pierwszej restauracji, w której byliśmy ostatnio, czy przy placu zabaw, przy tej drugiej?

Kubus prześlij mi swój numer telefonu na priva, żebyśmy mogli się ewentualnie znaleźć.

oj wy wy - ja sie nie odzywam bo z domu malo uzywam....

mozna zrobic tak zeby pojechac do Fizyka poseidziec u niego potem do nas na dzialke i nad zalew.

Moze byc 13:00 jak dla nas a spotkac sie mozna (jesli wszyscy biora autka) na stacji benzynowej na poczatku naleczowskiej przy MPK. tam jest duzo miejsca do zaparkowania. CO wy na to ??

PS. MaPi Fizyk jakby cos to dzwonce do mnie bo a zadko sprawdzam maila w łikend

Na Janowskiej za przystankiem autobusowym jest duży parking strzeżony, z parkingu widać drewniany budynek - to jest restauracja, w której siedzieliśmy na początku. Trochę dalej za tą restauracją widać palc zabaw, taki kolorowy, obok niego jest druga knajpa. Jak przyjedziecie i nie będzie nas przy tym pierwszym barze to będziemy na placu zabaw.

Tak więc czekamy na was.

Czy oprócz MaPi, Fizyka, Pawsona, Baby budowniczy i Kubusa budowniczego nie będzie już nikogo więcej?