idkam 05.05.2005 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Mario - a ile metrów? mnie mój znajomy elektryk wyliczył, że 800 zł będę musiał zapłacić za sam kabel . Kabel 16. Długość około 40 metrów. pozdr Grześ, 27 metrów kabla YKY 5*10 - ok. 300,00 pln. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Rz 06.05.2005 04:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Witam !!!! Potwierdzam że koszt kabla o długości około 30 m to kwota 300 zł . Informacje dostałem od mojego elektryka który oglądał moją działkę . pozdr D.RZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 06.05.2005 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Dzisiaj nie pada dzisiaj nie pada i u mnie koncza robic izolacje fundamentow Moze w koncu wyjde na zero ... IDKAM, kiedy inspekcja forumowa u Ciebie ?? Fizyk: Karolka jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 06.05.2005 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 IDKAM, kiedy inspekcja forumowa u Ciebie ??Fizyk: Karolka jest super Zaraz jak umyję okna i rozwinę trawniki :wink: W naszym przypadku chyba po niedzieli ... Serdecznie zapraszam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 06.05.2005 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 a co znowu do Ch. na łikend ?? [/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yares 06.05.2005 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 IDKAM, kiedy inspekcja forumowa u Ciebie ?? Zaraz jak umyję okna i rozwinę trawniki :wink: W naszym przypadku chyba po niedzieli ... Serdecznie zapraszam! Idkam, czy ja tez moge przyjsc zobaczyc ? Bardzo prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yares 06.05.2005 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Idkam, boj sie Boga, skad wytrzasnales takie kwoty Z portfela nietety ... Skrzyneczka kolorowa, kabelek, bezpieczniki tu i tam , rura Arota - w sumie 610,00 , robocizna i papiery 800,00 A w Lubzelu za przyłączenie 14 kW nic wiecej nie powiem na ten temat, zeby nikogo nie draznic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 06.05.2005 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 HEJ HEJ forumowicze szukam taniego piachu do wypelniania fundamentow - moze byc nedznej jakosci ?? podzielcie sie jakims numerkiem telefoniku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 06.05.2005 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Ja mam sprawdzonego przedstawiciela Gorana, który nie ma biura i w związku z tym daje większe rabaty niż w oficjalnych punktach.Chętnym mogę podać kontakt na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 06.05.2005 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 czyzby wszyscy sie pospali przy biurkach tak przy piatku ?? Bo w to ze pracujecie to NIE UWIERZE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 06.05.2005 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Ja mam sprawdzonego przedstawiciela Gorana, który nie ma biura i w związku z tym daje większe rabaty niż w oficjalnych punktach. Chętnym mogę podać kontakt na priva. Ellu - daj, proszę namiar na priva! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 06.05.2005 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 IDKAM, kiedy inspekcja forumowa u Ciebie ?? Zaraz jak umyję okna i rozwinę trawniki :wink: W naszym przypadku chyba po niedzieli ... Serdecznie zapraszam! Idkam, czy ja tez moge przyjsc zobaczyc ? Bardzo prosze I ja, i ja!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 06.05.2005 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Idkam, boj sie Boga, skad wytrzasnales takie kwoty Z portfela nietety ... Skrzyneczka kolorowa, kabelek, bezpieczniki tu i tam , rura Arota - w sumie 610,00 , robocizna i papiery 800,00 A w Lubzelu za przyłączenie 14 kW nic wiecej nie powiem na ten temat, zeby nikogo nie draznic Poproszę info na PRIV ... co znowu spieprz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 06.05.2005 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Moi Drodzy, zapraszam serdecznie, ale łikendzie ... Yares, Ty masz daleko, dam znać duuużo wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 06.05.2005 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 idkam - coś kręcisz . Sam wybrałes rodzaj odwiedzin - wpadniemy wszyscy z zaskoczenia NIe wiem dlaczego ale u mnie jest w projekcie kabelek 16 tka (a nie 10tka) Jest on sporo droższy (oczywiście miedź). Koszt kabelka (40 mb) około 800 zł . Nic nie poradzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 06.05.2005 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 idkam - coś kręcisz . Sam wybrałes rodzaj odwiedzin - wpadniemy wszyscy z zaskoczenia NIe wiem dlaczego ale u mnie jest w projekcie kabelek 16 tka (a nie 10tka) Jest on sporo droższy (oczywiście miedź). Koszt kabelka (40 mb) około 800 zł . Nic nie poradzę. ulica Zorza, poźniej Dwie Topole, później Jarzębinowa ... druga działka po prawej stronie Kabel ??? może masz żelazko dużej mocy ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 06.05.2005 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Pawson - jedziemy jutro do idkama?Mariusz - od której jesteś na działce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yares 06.05.2005 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Poproszę info na PRIV ... co znowu spieprz.... spoko, nic nie spieprzyles (chyba ) szczegoly przy okazji spotkania no i daj mi znac z wyprzedzeniem, kiedy bedzie mozna obejrzec twoja budowe, bo koniecznie musze ja zobaczyc a, i jeszcze mala korekta - pierwsza uliczka to nie Zorza tylko Malwowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evevet 07.05.2005 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 Do wszystkich w sprawie okien. My kupilismy M&S. Przedstawiciel Doral na Turystycznej. Mozecie sobie poczytac na forum, ciesza sie bardzo dobra opinia i wyszly nam najtaniej. Mielismy wyceny: Goran, Salamander, Rehau, Deckeunick (oj jakos tak to sie pisze) i jeszcze jakies... Montujemy za miesiac wiec bede mogla juz u siebie je zaprezentowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 07.05.2005 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 Do wszystkich w sprawie okien. My kupilismy M&S. Przedstawiciel Doral na Turystycznej. Mozecie sobie poczytac na forum, ciesza sie bardzo dobra opinia i wyszly nam najtaniej. Mielismy wyceny: Goran, Salamander, Rehau, Deckeunick (oj jakos tak to sie pisze) i jeszcze jakies... Montujemy za miesiac wiec bede mogla juz u siebie je zaprezentowac Czy możesz napisać coś więcej o tych oknach? kolor, ile komór, czy są łuki ... Przy wycenie powinna być powierzchnia ... czy możesz napisać jaka? a na PRIV cena za 1m kwadratowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts