fizyk 07.05.2005 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 Weekendowa sobota. Ale fajnie1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evevet 07.05.2005 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 Okna M&S:4-komorowe, MS Line Termo, kolor obustronnie orzech.U nas nie ma lukow. Mamy 16 okien (w tym szesc balkonowych) wszystkie standard. Fabryka ma swoja strone http://www.ms.pl/Jesli bedziecie zainteresowani to oczywiscie sluze pomoca w pertraktacjach odnosnie ceny. Mam w tej sprawie pewne mozliwosci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 08.05.2005 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 Hej,napiszcie, czy wszyscy zaopatrywaliście się kompleksowo w jednej firmie, od fundamentu po dach, czy może braliście materiały z różnych miejsc. I czy ktoś z was ma może bloczki fundamentowe z Faelbudu lub innej lubelskiej wytwórni betonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 08.05.2005 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 Macie może jakieś doświadczenie z firmą Lewtak, z Lubartowa (Mieczysławówka obok Lublartowa)? Czy ich wyroby są ok, czy lepiej nie ryzykować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shago 08.05.2005 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 mówicie że 20% w goranie dają rabatu na wstępie? no nic czekam aż porównacie oferty bo mi dopiero ściany buduja. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 08.05.2005 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 Macie może jakieś doświadczenie z firmą Lewtak, z Lubartowa (Mieczysławówka obok Lublartowa)? Czy ich wyroby są ok, czy lepiej nie ryzykować? MaPi, ja mam ścianę fundamentową z bloczków od Lewtaka, murarze chwalili towar (mój i z poprzednich budów). Firma M kupuje od nich duże ilości i buduje z tego osiedle ... musą być pewni towaru, bo dają gwarancję. M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 08.05.2005 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 Dzięki idkam. Mam nadzieję, że jutro wybierzemy się z wizytą do firm, na negocjowanie cen. Na pierwszy rzut idzie Maxform. I koniecznie jutro dzwonię do pana projektanta, jak tam nasze uzgodnienia przyłączy. Stmara czy oddał wam już papiery? Czyżbyś wygrał? Jeśli tak to gratulacje. A my czekamy dalej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 08.05.2005 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 Macie może jakieś doświadczenie z firmą Lewtak, z Lubartowa (Mieczysławówka obok Lublartowa)? Czy ich wyroby są ok, czy lepiej nie ryzykować? Mapi Ja mam od nich strop belki i pustaki stropowe - sa OK wg murarzy. A.Ch. je sprzedaje ... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 08.05.2005 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 Zostawiam Was samych na trzy dni! Wyjeżdżam na szkolenie i do środy chyba raczej nie będę miał internetu. Pozdrawiam i życzę miłego budowania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 09.05.2005 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Zostawiam Was samych na trzy dni! Wyjeżdżam na szkolenie i do środy chyba raczej nie będę miał internetu. Pozdrawiam i życzę miłego budowania! Tylko nie przesadź z czytaniem książek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shago 09.05.2005 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 po ile płaciliście za bloczki fundamentowe 24x38x12? ja wziąłem z jakiejs wytwórni z kielc, białe kruszywo w środku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 09.05.2005 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Hej Mapi - od nich mam belki stropowe i pustaki kominów wentylacyjnych majster nic nie narzekał No i wystąpił pierwszy mocny zgrzyt z majstrem już zarzeganny ale tuż przed końcem robót Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 09.05.2005 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 shago za bloczki betonowe 2,5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 09.05.2005 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Pawson - z przykrościa muszę stwierdzić, że zgodnie z naszą rozmową w sobotę mam okazję wypowiedzenia swojego niezadowolenia z powodu pogody .. dzisiaj aura wybitnie dla twardzieli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shago 09.05.2005 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 JA 2,2 , kupiłem ich 2980 ale piwnica jak wielki bunkier, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 09.05.2005 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Shago, Kubus, a dawno temu kupowaliście bloczki? i gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 09.05.2005 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 shago - ja mialem tylko 1300mapi - jakis miesiac temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shago 09.05.2005 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 ja też, w konskowoli jest gosc co sprzedaje te bloczki, ale one są z kieleckiego, i maja kruszywo dolomitowo-wapienne. na ściany piwnicy nie robiło mi to róznicy. normalne w okolicach puław 2,4-2,7 kosztują, a i tak nie wiesz co ci tam przywieźli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wukan 09.05.2005 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Witam wszystkich po dłuższej nieobecności Evevet Mam do Ciebie pytania w sprawie okien, za ok. 3 miesiące też zamierzam je kupić i zamontować: - jak długo czeka się od momentu złożenia zamówienia aż do zakupu i montażu;- czy okna można zamówić z montażem (wtedy jest 7%VAT);- ja mam 14 okien, w tym 3 drzwi balkonowe (jedno podwójne), czy w przybliżeniu mogłabyś podać ile mam szykować na nie kasy, przy zakupie w firmie M&S wraz z montażem. PozdrawiamWiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.05.2005 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Dla potrzebujących siatki ogrodzeniowej: tania i dobra jest w Konopnicy (dawny GS). Mają towar na ogrodzenia prowizoryczne i docelowe. W razie czego moge podać namiary. Wygląda na to, że w tym tygodniu będę miała PEWIEN PAPIER Jak to już nastąpi, to się z Mężem dobrym winkiem upijemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts