Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 14,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Okna M&S:

4-komorowe, MS Line Termo, kolor obustronnie orzech.

U nas nie ma lukow. Mamy 16 okien (w tym szesc balkonowych) wszystkie standard.

Fabryka ma swoja strone http://www.ms.pl/

Jesli bedziecie zainteresowani to oczywiscie sluze pomoca w pertraktacjach odnosnie ceny. Mam w tej sprawie pewne mozliwosci...

Macie może jakieś doświadczenie z firmą Lewtak, z Lubartowa (Mieczysławówka obok Lublartowa)? Czy ich wyroby są ok, czy lepiej nie ryzykować?

MaPi, ja mam ścianę fundamentową z bloczków od Lewtaka, murarze chwalili towar (mój i z poprzednich budów).

Firma M kupuje od nich duże ilości i buduje z tego osiedle ... musą być pewni towaru, bo dają gwarancję.

M

Dzięki idkam.

Mam nadzieję, że jutro wybierzemy się z wizytą do firm, na negocjowanie cen. Na pierwszy rzut idzie Maxform.

I koniecznie jutro dzwonię do pana projektanta, jak tam nasze uzgodnienia przyłączy.

Stmara czy oddał wam już papiery? Czyżbyś wygrał?

Jeśli tak to gratulacje.

A my czekamy dalej :evil: .

Witam wszystkich po dłuższej nieobecności

Evevet

Mam do Ciebie pytania w sprawie okien, za ok. 3 miesiące też zamierzam je kupić i zamontować:

- jak długo czeka się od momentu złożenia zamówienia aż do zakupu i montażu;

- czy okna można zamówić z montażem (wtedy jest 7%VAT);

- ja mam 14 okien, w tym 3 drzwi balkonowe (jedno podwójne), czy w przybliżeniu mogłabyś podać ile mam szykować na nie kasy, przy zakupie w firmie M&S wraz z montażem.

Pozdrawiam

Wiesiek

Dla potrzebujących siatki ogrodzeniowej: tania i dobra jest w Konopnicy (dawny GS). Mają towar na ogrodzenia prowizoryczne i docelowe. W razie czego moge podać namiary.

Wygląda na to, że w tym tygodniu będę miała PEWIEN PAPIER

:D

Jak to już nastąpi, to się z Mężem dobrym winkiem upijemy