Gość 10.05.2005 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Babo ty masz w kompleksy wpadać? Przynajmniej masz juz złożone papiery do pozwolenia na budowę, a my?????? Szkoda słów . Papiery mają sporą szansę być gotowe w tym tygodniu Wściekam się, bo trwa to i trwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evevet 10.05.2005 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Wymiary dostalam,jutro postaram sie dac do wyceny.pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 10.05.2005 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Witam, czy może ktoś kupował okna w Naturze? Ciekawa jestem jak sie spisują Jeśli dobrze pamiętam , tu na forum były niezbyt pochlebne opinie o tej firmie. Ale sprawdź jeszcze - wrzuć "Natura" do wyszukiwarki. Jeśli ich produkty są takie same jak właściciele tej firmy ... to nigdy bym ich nie kupił !!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wukan 10.05.2005 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Witam Agamon,również Tobie wysyłam na priva i email wykaz moich okien do wyceny przez przedztawiciela firmy VEMAT, może oferta okaże się interesująca PozdrawiamWiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 10.05.2005 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Witajcie, co u nas: - styropian na ścianie fundamentowej leży - 50% nadproży - leży - w piątek-sobota stropy - zaczną leżeć - kominy już przywiezione ... ale są wieksze niż myślałem ... - okna poszerzone ... Vitek drapie się pogłowie, co jeszcze zmienię - poszerzam wejście do kuchni ... kierownik drapie się po głowie ... podciągi się krzyżują i cienko to widzę ... niech liczy, przecież za to mu się płaci - gwoździe kupione - 6 kilo, będziemy chyba robić schody wejsciowe Generalnie jest zajefajnie !!!!!!!!!! Jak ktoś jest zainteresowany kondensacyjnym kotłem Viessmanna VITODENS 200 z zasobnikiem 100 l i sterowanie pogodowe za ok. 7300,00 brutto - dajcie znać !!! Jeślo oczywiście macie lepsze oferty dajcie znać !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 10.05.2005 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Do wszystkich budowlanych piłkarzy - piłka dzisiaj jest. Fizyka nie będzie, ale sala aktualna, jak co wtorek . Właśnie powrócił mój Współinwestor z dwuosobowego meczu (na dodatek bez piłki) ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stmara 10.05.2005 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 cze! ALL - co macie do betonu z ARTBETu?marny? miałem tam kupowac, ale skoro... MaPi - jak tam twoje kwity? u nas znowu nic- tzn. pan A nie zadzwonił Jak pomyslę,ze to ja mam do niego znowu dzwonic to mnie krew zalewa. NIEDOSTANIE ANI ZŁOTÓWKI ZANIM NIE BĘDZIE GOTOWE POZWOLENIE! Jeśli ja mogę tyle czekać to on również! A jak wy planujecie jego zapłatę? idkam - a to mi moja żona zadała parola jak jej w Maxformie powiedzieli,ze możemy mieć wiekszy rabat dzięki jakiemuś Mariuszowi ...rskiemu (tyle usłyszła) ! Dopiero teraz zjarzyłem! Nie wiem czy skożystamy z firmy M ale OGROMNE DZIĘKI! idkam - czy p.Vitek to ma na nazwisko B? czyjest z krępca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 10.05.2005 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Do wszystkich budowlanych piłkarzy - piłka dzisiaj jest. Fizyka nie będzie, ale sala aktualna, jak co wtorek . Właśnie powrócił mój Współinwestor z dwuosobowego meczu (na dodatek bez piłki) ... Ellu, mój (jak to nazwałaś) współinwestor również wrócił po 20 minutach. Okazało się, że były porozstawiane stoliki na maturę i nie było wolnej sali. Informację dostałam od Fizyka, który to nie mając dostępu do internetu, zadzwonił do mnie i powiedział, żeby napisać na forum, że piłka będzie tylko, że jego zabraknie, bo jest na szkoleniu. A twój współ z moim współem pewnie się minęli . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 10.05.2005 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 cze! idkam - a to mi moja żona zadała parola jak jej w Maxformie powiedzieli,ze możemy mieć wiekszy rabat dzięki jakiemuś Mariuszowi ...rskiemu (tyle usłyszła) ! Dopiero teraz zjarzyłem! Nie wiem czy skożystamy z firmy M ale OGROMNE DZIĘKI! idkam - czy p.Vitek to ma na nazwisko B? czyjest z krępca? Ciśnijcie wszystkich hurtowników !!!! Vitek ... tak B z Krępca ,a co ??? M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 10.05.2005 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Do wszystkich budowlanych piłkarzy - piłka dzisiaj jest. Fizyka nie będzie, ale sala aktualna, jak co wtorek . Właśnie powrócił mój Współinwestor z dwuosobowego meczu (na dodatek bez piłki) ... No właśnie, ja byłem w tej drugiej drużynie, ale wygraliśmy walkowerem Mapi, twój mąż chyba powiedział że jedzie na mecz a był na piwku Pozdrowienia dla wszystkich budowniczych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stmara 10.05.2005 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 idkam - miałem go brać ale trochę mnie załadował w ... bo jak zapytałem o gwarancje, to powiedział,że nigdy nie daje a poza tym jak mu wspomniałem,ze u mnie kierownikiem ma być niejaki pan A. to powiedził mi,ze kiedyś już z nim współpracował i niedokończyli razem budowy!!! Oczywiście V jechał na A jaki to on jest do bani itp. Generalnie wykrecił się brakiem czasu na moją robotę (zajete terminy) a ustalałem z nim już w styczniu i było OK. Ale generalnie to mi go polecano z róznych i niezależnych źródeł!A ty kiedy sie z nim umawiałes? jestes zadowolony z roboty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 10.05.2005 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 idkam - miałem go brać ale trochę mnie załadował w ... bo jak zapytałem o gwarancje, to powiedział,że nigdy nie daje a poza tym jak mu wspomniałem,ze u mnie kierownikiem ma być niejaki pan A. to powiedził mi,ze kiedyś już z nim współpracował i niedokończyli razem budowy!!! Oczywiście V jechał na A jaki to on jest do bani itp. Generalnie wykrecił się brakiem czasu na moją robotę (zajete terminy) a ustalałem z nim już w styczniu i było OK. Ale generalnie to mi go polecano z róznych i niezależnych źródeł! A ty kiedy sie z nim umawiałes? jestes zadowolony z roboty? Mój kierownik chwali go (czytaj: nie narzeka) !!! Najważniejsze jest to że myśli i proponuje sam roziwązania ... nie będę ukrywał, że ciekawe. Jestem bardzo zadowolony ... jak na razie (tfu, tfu, tfu). Zapraszam na plac boju by ocenić robotę. Umawiałem się z nim lipiec sieprień 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 11.05.2005 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 idkam co powiesz na odwiedziny dzisiaj jutro 18-19 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 11.05.2005 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 co do ARTBETu to podtrzymuje opinie ze do domku jednorodzinnego jest w zupelnosci OK i ja tam kupuje ciagle. Wiadomo ze jakis Falebud albo Rugby ma lepszy ale przy okazji tez sporo drozszy. wybor nalezy do kazdego z osobna .... Co do materialow to widze ze forum czyli nasza skromna grupa wsparcia psychicznego zaczyna dzialac na sprzedawcow... zobaczymy, zobaczymy, niech sie staraja ... U mnie stawiaja sciany sa juz zarysy dolnych okien i drzwi. Przy okazji pytanko: Jakiego otworu w murze wymaga pojedyncza brama garazowa - jeszcze nie wiem jaki bede mial typ ale wole zostawic wieksza dziure niz mniejsza ... Do zasypania domu zgodnie z planami uzylem ziemi z wykopow a na gore piach i po dwoch dniach jest OK - wszyscy chetni sprawdzic jak to sie zachowuje ... moge przyjezdzac i ogladac az do nastepnej wiosny kiedy wyleje chudziak ... po calej robocie oceniam ze jakbym sypal sam piach toby go poszlo jakiej 10-15 wywrotek czyli 3500-5000 tys zl ... na sam piach Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 11.05.2005 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Nasza córcia kończy dzisiaj roczek!!!! Taka już jest duża, a taki cichy, dużo śpiący klusek z niej był . A teraz gada jak nakręcona . Stmara, do nas A ma zadzwonić jak juz będzie miał wszystkie dokumenty. Nie dzwonił wczoraj, więc pewnie w gazowni nie było jeszcze gotowych papierów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 11.05.2005 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 MaPi - najlepszego dla Jagódki i wytrwałości dla rodziców A co do pana A to ... mi ostatnio zostaje sporo minut darmowych w abonamencie... już wiem na co je wykorzystam moje papiery podobno jeszcze nie wszyscy na ZUDzie uzgodnili bo to był okres urlopowo-długoweekendowy - został elektryk. Podobno w tym tygodniu mają już papiery wrócić do dalszej obróbki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 11.05.2005 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Hej witam wszystkich Co do okien się nie wypowiadam, bo ten wydatek czeka nas w przyszłym roku, ale czekam aż wypracujecie, który producent jest najlepszy i najtańszy Co do cen za ekipę to czasami jest lepiej zapłacić więcej za lepszą jakość wykonania i brak zgrzytów na budowie , ale i tak biorąc ekipę nigdy nie ma tej pewności moi sprawowali się super przez całą budowę i dopiero na sam koniec dzień przed końcem współpracy podpadziocha A właśnie zaskoczyliśmy część prac w tym roku (murarskich) :D , teraz jeszcze zostaje dach to pewnie jeszcze ze 2 tygodnie i koniec prac na ten rok. Mapi wszystkiego dla malej pociechy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yares 11.05.2005 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 witam wszystkich pojechalem sobie na budowe, obejrzec i pomarudzic a tam .... ciiiisza jak makiem zasial - murarze pozamiatali i sobie poszli, a hydraulicy chyba zgubili droge , na szczescie to tylko chwilowy przestoj - za chwile ekipa powraca na plac boju konczyc instalacje co i wod, zaraz po nich pojawia sie nastepni z wylewkami a na przelomie maja i czerwca wstawianie okien zostanie jeszcze tylko oczyszczalnia i mozna sie wprowadzac PS. poszukuje gesciejszego sita, bo przez to co mam pieniadze jakos tak strasznie szybko mi przelatuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 11.05.2005 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Yares - jak znajdziesz to sito to dzwon do mnie pozyczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 11.05.2005 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Yares - jak znajdziesz to sito to dzwon do mnie pozyczam I ja i ja i ja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts