wukan 11.05.2005 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Idkam, ja jestem bardzo zainteresowany kotłem kondensacyjnym Viessmanna VITODENS 200 z zasobnikiem oraz pogodówką. Rozumiem że jest on z zamknietą komorą spalania, jednofunkcyjny - jak sama nazwa mówi.Podaj coś więcej na ten temat, czekam PozdrowieniaWiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 11.05.2005 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Idkam - podłaczam sie pod pytania o kociol jak mozesz przeslij info na priva i powiedz czemu chcesz go teraz kupowac jesli masz instalowac za rok ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 11.05.2005 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Ja też sie dowiem coś na temat tego pieca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 11.05.2005 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Idkam, ja jestem bardzo zainteresowany kotłem kondensacyjnym Viessmanna VITODENS 200 z zasobnikiem oraz pogodówką. Rozumiem że jest on z zamknietą komorą spalania, jednofunkcyjny - jak sama nazwa mówi. Podaj coś więcej na ten temat, czekam Idkam - podłaczam sie pod pytania o kociol jak mozesz przeslij info na priva Ja też sie dowiem coś na temat tego pieca Kochani, ja nie jestem specjalistą w tej dziedzinie !!!... Mam znajomego w hurtowni, pogadałem i dostałem taką cenę z możliwością jej przekazania WAM. To jest cena brutto do zapłaty. Jak chcecie mogę dać namiar na PRIV i podziałacie dalej już indywidualnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 11.05.2005 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Są nowe zdjęcia w naszym albumie (chyba od 63 pozycji). Troszkę to wolno chodzi, ale ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wukan 11.05.2005 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Idkam, oczywiście że chcemy, daj namiary na ten kocioł z wyposażeniem na priva lub email.Napisz czy trzeba się tam na Ciebie powołać żeby uzyskać dobra cenę. Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yares 11.05.2005 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Yares - jak znajdziesz to sito to dzwon do mnie pozyczam I ja i ja i ja! no tak, chetnych do pozyczenia sita jest wielu, ale do pomocy w szukaniu nie ma nikogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wukan 11.05.2005 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Yares, Czy Twoi fachowcy od wylewek będą robili wszystko kompleksowo tzn:- ocieplenie i izolacja podłogi;- wykonanie dylatacji wylewki;- wylewka z plastyfikatorem + zbrojenie,czy tylko robią samą wylewkę. Podaj, jeżeli możesz jakie uzgodniłeś ceny: robocizna + materiał. Może bym też skorzystał z ich usług jak będziesz z nich zadowolony.Następne pytanie w sprawie okien, czy już je wybrałeś, jaka firma , jaki profil itd. PozdrawiamWiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wukan 11.05.2005 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Idkam, dzieki za szybką informację w sprawie kotła, tylko jest jeden mały problem, nie podałeś numeru telefonu. PozdrawiamWiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yares 11.05.2005 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Yares, Czy Twoi fachowcy od wylewek będą robili wszystko kompleksowo tzn: - ocieplenie i izolacja podłogi; - wykonanie dylatacji wylewki; - wylewka z plastyfikatorem + zbrojenie, czy tylko robią samą wylewkę. Podaj, jeżeli możesz jakie uzgodniłeś ceny: robocizna + materiał. Może bym też skorzystał z ich usług jak będziesz z nich zadowolony. Następne pytanie w sprawie okien, czy już je wybrałeś, jaka firma , jaki profil itd. ad.1 - ekipa polecona przez Agamona - szczegoly dopiero bede uzgadniane, jak zostanie wszystko ustalone - podam co, jak i za ile ad.2 - okna Thermoplas Royal 5-komorowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 11.05.2005 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Cześć , witam po nieobecności! Od razu przepraszam za wtorek. Z informacji które uzyskałem - (od pracownika szkoły) to osoby piszące starą maturę miały pisać w klasie (bo miało być ich mniej). Dwa razy się dopytywałem. Stąd mój telefon do MaPich z informacją że gramy. Głupio wyszło. Już teraz Was przpraszam za mojego znajomego - a już ja z nim pogadam! (Uczy tam W-Fu więc powinien wiedzieć !) . Byłem przekonany,że wszystko jest OK. Mam nadzieję, że we wtorek sobie odbijemy! Ella - dzięki za info - doszło. Idkam - na co czekasz - czemu nie mam jeszcze informacji o piecu. . Przeciez wiesz że chcę namiary! U mnie jest już skrzynka elektryczna z Lubzelu. Wytyczono miejsce kabla do domu od skrzynki. W tym tygodniu będę miał skrzynkę budowlaną! A kiedy prąd - zobaczymy. Zaczęto budować ściany!!! Ale czad! I widzę, że (tak jak jest napisane w muratorze) - cegła klinkierowa jest ślicznie osłonięta folią!!!! Jutro napiszę więcej! Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Rz 11.05.2005 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Witam !!!! Macie jakieś doświadczenia w negocjacjach dotyczących bloczków betonu komórkowego 36,5 .gdzie najtaniej ????? pozdro D.RZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stmara 11.05.2005 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 czołgiem! mam komplet kwitów do pozwolenia na budowę!!!! Mapi: tak - pan A odebrał juz ostatnie dokumenty potrzebne do pozwolenia - w piątek mamy składać wniosek o PNB ale PIĄTEK JEST 13-go, więc chyba przełożymy na poniedziałek. Ten etap wyścigu narazie wygralismy ale mam nadzieję,ze wasze kwity również będą niebawem. NAJLEPSZE ŻYCZENIA DLA JAGÓDKI OD CAŁEJ NASZEJ TRÓJKI! Pyza:- wspominałeś cos kiedyś o mapce grupy lubelskiej...? ALL:- jak rozliczaliscie się z waszym architektem? czy płaciliście całosć otrzymując komplet dokumentacji do POZWOLENIA NA BUD. czy częsć kasy (lub całosc) płaciliście dopiero po otrzymaniu tegoż pozwolenia? chciałbym unkinąć łażenia za architektem (zapłaconym)i dodatkowych kosztów w przypadku braku jakiegoś świstka czy podpisu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 12.05.2005 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Stmara, A. sam do ciebie dzwonił, czy to ty musiałeś za nim wydzwaniać, żeby się dowiedzieć, że wszystkie papiery są już gotowe? Jeśli chodzi o rozliczanie się z nim to powiedział, że on nie praktykuje czegoś takiego jak zapłata po otrzymaniu pozwolenia , a jeśli chodzi o uzupełnianie ewntualnych braków czy nanoszenie poprawek to on i tak będzie musiał to zrobić , itd. Ciekawa jestem jak się z nim rozliczycie, jeśli uda wam się rozłożyć to na "przed" i "po" pozwoleniu, to będę waszym przykładem go "dusić". Jak raz tak zrobi to czemu nie dwa? Och... ale zła jestem. Stmara, czy ty nadal chcesz, żeby był on waszym kierownikiem budowy? Ja zrezygnowałam z tego pomysłu już jakiś czas temu. Nie chcę później za kierownikiem budowy wydzwaniać i czekać, czekać.... PS/ I oczywiście gratuluję wygranej, przynajmniej na tym etapie, może jeszcze nie wszystko przegrane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 12.05.2005 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Czesc Grupo Lubelska Pamietam ze czesc z Was mowila ze zna zupelnym przypadkiem jakis milych ludzi z UM i z Nadzoru Budowlanego ktorzy moga czasem w czyms pomoc.... Zbieram armie na walke z sasiadem emerytem ... doszedlem do wniosku ze nie mam czasu czekac az on .... :):) Prosze odedzwijcie sie na priv na kogo moge liczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 12.05.2005 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Hej Pawson - ja mam znajomości w pogotowiu (w Łodzi) ale w razie czego przyjadą . Zawsze można przyspieszyć .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 12.05.2005 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Hej Pawson - ja mam znajomości w pogotowiu (w Łodzi) ale w razie czego przyjadą . Zawsze można przyspieszyć .... fizyk - co ja bym bez ciebie zrobil :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 12.05.2005 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.05.2005 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 A co, sąsiad-emeryt dołki pod Tobą kopie? Jesli tak, to na podstawie oględzin miejscowych stwierdzam, że sprawa jest poważna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.05.2005 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Jagódka - sto lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts