Alusia 26.06.2003 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 witam wszystkich, czytam i czytam wasze opinie i jak zaraz przyjedzie mąż z pracy to włącze mu tę stronę '- jest super; a dla nas całkowitych laików w tych kwestiach jest niezłą przymiarką co nas czeka; my jestesmy na etapie poszukiwania architekta, który nam zaprojektuje piwnice i wprowadzi drobne zmiany, czy możecie mi kogos niedrogiego polecic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamon 26.06.2003 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 Ja ci mojego z całego serca nie polecę . Za co się nie wezmę to do poprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urko 27.06.2003 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2003 Witam , widzę że w lubelskim sie coraz więcej buduje.Moja architektka najtańsza nie była , a pomimo , że budowy (w praktyce)jeszcze nie zaczelismy , to już widzę kilka błędów. Więc nie polecam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamon 28.06.2003 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2003 Urko mam pomysł moze założymy czarną liste usługobiorców nie wartych polecenia i na co należy uważać podczas rozmów z "fachowcami"ja jestem akutat dziś po rozmowie z moimi murarzami- chcieli mnie "walnać w rogi", parę dni temu musiałem przywołac do porzadku własciciela wywrotki który miał mi wozić piach na podsypkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urko 29.06.2003 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2003 To byłby niezły pomysł , ale publicznie robić tego nie możemy ...Co wcale nie znaczy , że na priva nie ujawnię nazwisk ...Z czystym sumieniem mogę za to polecić mojego geodetę ze Świdnika , bardzo terminowy ,o czym już po raz któryś się przekonuję , i nie drogi.Za wytyczenie domu bez piw. o 9-ciu rogach + osobnego garażu = 400zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 30.06.2003 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2003 moj projektant jest dobry i solidny i niedrogi, polece go jak ktos chce urko, daj namiary na geodete, ktory wytyczal dom? ja tez bede zaczynal lada chwila pozdr, Zbyszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 30.06.2003 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2003 skad braliscie beton na fundamenty (dobry i tani?) i po ile? pozdr, Zbyszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gesio 30.06.2003 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2003 beton b15 po 173zł za m3 netto:) z transportem ul.Grygowej 5 tel 7466152, 600458072 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urko 30.06.2003 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2003 Mój geodeta : Michał Tuszewski- ma firmę w starostwie w Świdniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamon 30.06.2003 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2003 Nie polecam Faelbudu- w sobotę podczas cofania gruchy kierowca uszkodził mi kilka cegieł w elewacji klinkierowej. Nie było słowa przepraszam i zapytania o zadoścuczynienie. Na moją reklamacje kierownik odpowiedział ze mi nic nie zrekompensuje. Na razie złożyłem reklamację i odmówiłem podpisania faktury VAT i zapłaty za nią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dżek 01.07.2003 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 Ja kupowałem w Firmie ART BET. Swoją siedzibę mają niedaleko FAELBUDU. Ulicy nie pamiętam. Płaciłem ok. 170 zł z transportem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gesio 01.07.2003 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 no i ta o ktorej ja pisze to ART-BET na ul.Grygowej 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 09.07.2003 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2003 Witam! Coś ucichło u nas ostatnio. Ja nie odzywam się zbyt często, bo na razie na mojej działce rosną rumianki i nic poza tym się nie dzieje . Wam Wszystkim życze powodzenia! Krzyszt17, znalazłam Cię w wątku o piecach na drewno, tez taki planuję, w razie czego pamiętaj o mnie, może coś razem wykombinujemy . pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 09.07.2003 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2003 ja wlasnie probuje przylaczyc wode, dopiero wrocilem z dzialki... nie dosc ze na planie jest inaczej, to jeszcze w rzeczywistosci ida rury, ktorych nikt nie ujal w planach, ale jajca - tak podobno moze byc w ciagu calej budowy - czyli roznego rodzaju niespodziewanki no nic zycie to ciagle problemy pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyszt17 09.07.2003 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2003 Ella, faktycznie interesuje mnie piec na drewno i powiększyłem kotłownię z 3m2 na ponad 6m2, aby zbiorniki akumulacyjne mogły się zmieścić. Chętnie porozmawiam z Tobą o kotle zgazowującym drewno, ale obecnie zalewam strop i pewnie piec będę kupował pod koniec roku (te nieszczęsne 22%), lub w przyszłym roku. Wątek "Chętnie pomogę" i w nim Zbyniu, Robert, czy Kaka, to naprawdę kopalnie wiadomości na ten temat. Myślę, że przy zakupie kotła możemy się porozumieć i spróbować wytargować lepsze ceny.Obecnie rzadziej zaglądam na "Forum" gdyż mieszkam na działce i buduję tę naszą chałupkę.Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 10.07.2003 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2003 OK, Krzyszt17, w razie czego bądźmy w kontakcie pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamon 13.07.2003 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2003 Witam ,dawno nie zagladałem- powód jak u innych brak czasu. Praca budowa... chyba minie kolejny rok bez urlopu w tym tygodniu będe zalewał strop nad garażem i parterem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 14.07.2003 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2003 moze dziwne pyteanie czy ma sens izolowanie fundamentow, jesli dom nie jest podpiwniczony? oczywiscie bedzie dobra izolacja law (pozioma)... pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamon 14.07.2003 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2003 Pewnie że ma sens,Przypilnuj aby fachowcy zrobili to dokładnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 14.07.2003 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2003 na pewno dopilnuje, mysle, ze sam bede w tym uczestniczyl jak radzisz to zrobic? mysle, ze tydzien, dwa po wylaniu, odkopie i bede izolowal... pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts