Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 14,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

papiery do odbioru JUTRO :D , ale ponieważ wcale nie jestem przesądna, pójdę po nie w poniedziałek :D

Fizyk - jaka kwota kredytu/ile lat? Ja na razie najniżej wywalczyłam w BOŚ 1,7, prowizja 0,7. Tylko tam chcą zbyt duzo udokumentować na fakturach (75%) A jak jest w Kredyt Banku??? Jeśi informacja nieoficjalna, poproszę na priv.

papiery do odbioru JUTRO :D , ale ponieważ wcale nie jestem przesądna, pójdę po nie w poniedziałek :D

super gratuluje ... pamietajcie o wszystkich znajomych z Forum jak bedziecie robic uroczyste pierwsze wbicie łopaty w ziemie z grillem, kielbaskami i zimnym pifkiem :D :D :D

Oczywiscie, oczywiście :) Inaugurację ogłosimy uroczyscie zanim nam działkę rozkopią :)

Fizyk - jaka kwota kredytu/ile lat? Ja na razie najniżej wywalczyłam w BOŚ 1,7, prowizja 0,7. Tylko tam chcą zbyt duzo udokumentować na fakturach (75%) A jak jest w Kredyt Banku??? Jeśi informacja nieoficjalna, poproszę na priv.

Ja rozmawiałem w Filii nr 6 na Choinach. Od 02.05.2005 maja promocję. Nie wiem jaka jest standardowa prowizja. Ja chyba będę miał niższą bo jestem pracownikiem tej samej grupy kapitałowej. Kredyt 100 000 na 25 lub 30 lat. Środki własne - ponad połowa wartości domku. Nr tel. 740 54 55. Kierowniczką jest moja znajoma p. Barbara Dyguś. Kredytami zajmuje się Kinga Szafran. Można śmiało powiedzieć że jesteście przyslani przeze mnie.

oczywiscie do tego dochodzi :

0,5 % dla Fizyka za posrednictwo;

0,5 % dla jego Fizyczki za wytrwałość z Fizykiem

i po 0,25 % dla Fizyczątek za całokształt

czyli 1,69 + 1,5 = 3,19 % :):)

To dopiero jest niezle ...

Pawson - promocyjne oprocentowanie 3,19% :D jest tylko dla wybrańców. :wink: :wink: :wink: . Tobie załatwię w promocji za 3,2% (w zaokrągleniu) :wink:

Mam pytanko odnosnie kredytu we Frankach.

Czy nie lepiej jest brac kredyt w walucie, w ktorej sie zarabia??

To sa opinie zaszlyszane i moze ktos sie wypowie z bardziej zoorientowanych... plissss...

Teoretycznie tak, bo nie jesteś narazony na wahania kursu. Ale jak policzysz oprocentowanie w walucie i w złotówkach, to mimo wszystko warto zaryzykować. Tymbardziej wtedy, gdy planujesz wcześniejszą spłate. Zresztą w każdym momencie możesz kredyt przewalutować. W większości banków jest to bezpłatne, lub opłata jest symboliczna. Więc jak by nie patrzeć - wydaje mi się że warto.

Mam pytanko odnosnie kredytu we Frankach.

Czy nie lepiej jest brac kredyt w walucie, w ktorej sie zarabia??

To sa opinie zaszlyszane i moze ktos sie wypowie z bardziej zoorientowanych... plissss...

Teoretycznie tak, bo nie jesteś narazony na wahania kursu. Ale jak policzysz oprocentowanie w walucie i w złotówkach, to mimo wszystko warto zaryzykować. Tymbardziej wtedy, gdy planujesz wcześniejszą spłate. Zresztą w każdym momencie możesz kredyt przewalutować. W większości banków jest to bezpłatne, lub opłata jest symboliczna. Więc jak by nie patrzeć - wydaje mi się że warto.

Do tego różnica w cenie kredytu jest tak duża, że kurs CHF/PLN musiałby się zmienic ponad 30%. Ale to oznaczałoby jakąś piekną katastrofę i szybujące pod niebo stopy procentowe dla PLN :roll:

Do tego różnica w cenie kredytu jest tak duża, że kurs CHF/PLN musiałby się zmienic ponad 30%. Ale to oznaczałoby jakąś piekną katastrofę i szybujące pod niebo stopy procentowe dla PLN :roll:

hmm na przyklad po wrzesniowych wyborach zaczyna u nas rzadziac koalicja PiS, LPR, Samoobrony i innej zbieraniny ...

Nie zmienia to faktu ze na dzis dzien tez bralbym we frankach ...

Teoretycznie tak, bo nie jesteś narazony na wahania kursu.

HEHEHEHEHE

Eve - zostalas facetem :)

Oj Pawson, Pawson, jak nie wiesz co to jest przejęzyczenie to ci wytłumaczę :wink:

Eve - przepraszam :oops: . Jakoś tak z rozpędu. Zdecydowanie jesteś kobietą. Tak jak Maria Currie Skłodowska (i Kopernik :wink: )

Pa

hmm na przyklad po wrzesniowych wyborach zaczyna u nas rzadziac koalicja PiS, LPR, Samoobrony i innej zbieraniny ...

Nie zmienia to faktu ze na dzis dzien tez bralbym we frankach ...

Tobie Pawle nie będzie żaden kredyt potzrebny. Już sąsiad się postara :D :wink: