Gość 17.05.2005 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Zgadnijcie co jadę odebrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 17.05.2005 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Zgadnijcie co jadę odebrać hmmm czy pierwsza odpowiedz sie liczy ??? hmmm PS. panstwo b_b sa dzisiaj nieosiagalni wieczorem z powodu maksymalnego upojenia alkoholowego wywolanego otrzymaniem jednej malej kartki papieru :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.05.2005 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Zgadnijcie co jadę odebrać PS. panstwo b_b sa dzisiaj nieosiagalni wieczorem z powodu maksymalnego upojenia alkoholowego wywolanego otrzymaniem jednej malej kartki papieru :) Oj, tak, święte słowa Z drugiej strony każdy powód jest dobry, żeby wprowadzić się w stan ww, ale z powodu kartki papieru ? To już trzeba mieć coś z głową, także jutro pewnie pójdę do lekarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 17.05.2005 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Zgadnijcie co jadę odebrać Baba, gratulacje My zgodnie z planem będziemy dzisiaj mieć komplet dokumentów do złożenia. Niestety, dopiero po południu, natomiast jutro i we czwartek jestem w Warszawie, więc kwity złożę dopiero w piątek. Ale to na szczęście nie będzie 13-y. Pozdrawiam Acha, ja prawdopodobnie piłkarsko nie będę dzisiaj aktywny. Impreza rodzinna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 17.05.2005 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Z drugiej strony każdy powód jest dobry, żeby wprowadzić się w stan ww, ale z powodu kartki papieru ? To już trzeba mieć coś z głową, także jutro pewnie pójdę do lekarza No widzisz... niestety tak na nasza psychike wplywa mafia urzednicza cos co w normalnym kraju zajelo by z miesiac i bylo najnormalniejsza rzecza pod sloncem u nas trwa ponad pol roku i jak sie juz uda to sie czlowiek malo ze szczescia nie posika .... ... JAK JA ICH WSZYSTKICH NIENAWIDZE .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 17.05.2005 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Baba gratulację!Ja mam nadzieję, że dzisiaj pan A. pojedzie zawieźć nasze papiery do starostwa, jeszcze bez uzgodnień z gazowni, ale to mam nadzieję szybko dostarczy. Tak więc niedługo i ja będzę szczęśliwą posiadaczką takowego papierka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 17.05.2005 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Witajcie, czy ktoś z Was myślał o zstąpieniu tynków płytą karton-gips??? Mówisz o tynkach wewnętrznych oczywiście? Ja robię na poddaszu - ale to standard. Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 17.05.2005 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Baba gratuluję!MaPi - tez gratuluję!Gratuluję wszystkim!Idkam, Mariucha, Qba Ellowy, MaPi - gramy dzisiaj. Już opieprzyłem kolegę za tamten tydzień. Okazało się że jak wychodził ze szkoły to jeszcze stolików nie było. Normalnie miał W-F. Postawili ławki popołudniu!!Ale dzisiaj gramy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 17.05.2005 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Gdzie się wszyscy podziali?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 17.05.2005 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 HMMM ............ MOZE kur... pracuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stmara 17.05.2005 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 czołgiem! B_B: gratulacje - my właśnie złożyliśmy w poniedziałek komplecik kwitów w starostwie. WIELKIE ODLICZANIE ROZPOCZĘTE ! ! ! ! MaPi; depczecie nam po piętach - oby tak dalej! ciesze się ,ze z panem A doszliście do kompromisu. Ja już jestem po rozliczeniu- umowy również z nim nie pisałem. Jako architekt jest naprawde niezły no i zna wszystkich liczących się urzędasów , ale na kierownika to się niebardzo nadaje np. ze względu na kiepski kontakt z inwestorem. mariucha: co do transportu blaszaka to dzwoniłem po kilku firmach i koszt takiego przewiezienia to około 250 PLN jesli nie ma komplikacji z wjazdem ,zjazdem ,załadunkiem, rozładunkiem no i jeśli odległość nie przekracza 10 km. Ja głównie pytałem o transport z HDSem co by był odrazu załadunek. Jednak dałem sobie spokój z blaszakiem urzywańcem, bo ceny czegoś przyzwoitego to około 1000 PLN + transport a za 1400 PLN można mieć nówkę z transportem i montarzem. Ja będę niedługo taki zamawiał z kraśnika. Jesli chcesz namiary to daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Rz 17.05.2005 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Witam !!!! Mam pytanie :czy ktoś z was kupował drewno na więźbę w tartaku pana Kossaka .Chodzi mi o to czy jest to solidny wykonawca ??? Wytargowałem dobrą cenę i chciałbym wiedzieć czy warto . pozdro D,RZ Ile ta dobra cena wynosi ?? ta chyba dobra cena to 565 zł za metr sześcienny z impregnacją . gość polecony przez mojego wykonawcę dachu . pozdro D.RZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.05.2005 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Dzięki i wszystkim oczekującym życzę jak najszybszego uzyskania tego papierka Tylko mała uwaga techniczna - to nie jest tylko subtelna mała karteczka, ale cała wieelka siata dokumentów Uwaga cenna zwłaszcza dla ewentualnie odbierających kobietek na szpilkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 17.05.2005 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 dopiero wróciłem ... sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 17.05.2005 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 czołgiem! mariucha: co do transportu blaszaka to dzwoniłem po kilku firmach i koszt takiego przewiezienia to około 250 PLN jesli nie ma komplikacji z wjazdem ,zjazdem ,załadunkiem, rozładunkiem no i jeśli odległość nie przekracza 10 km. Ja głównie pytałem o transport z HDSem co by był odrazu załadunek. Jednak dałem sobie spokój z blaszakiem urzywańcem, bo ceny czegoś przyzwoitego to około 1000 PLN + transport a za 1400 PLN można mieć nówkę z transportem i montarzem. Ja będę niedługo taki zamawiał z kraśnika. Jesli chcesz namiary to daj znać. czy możesz coś wiecej napisać o tych blaszakach z Kraśnika - cena/wymiary. Może zamawiając razem coś będzie taniej. Może ktos jeszcze się podłączy. Ja już chcę kupić. dzięki za info, używany w tym układzie odpuszczam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 17.05.2005 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 czy możesz coś wiecej napisać o tych blaszakach z Kraśnika - cena/wymiary. Może zamawiając razem coś będzie taniej. Może ktos jeszcze się podłączy. Ja już chcę kupić. Sąsiad !!! rozejżyj się w swojej okolicy !!!!! przecież tam tyle domów w budowie !!!! Może ktoś już kończy i mu przeszkadza??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stmara 17.05.2005 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 mariucha: garaż 3x5 m ocynk ogniowy (hutniczy) chyba obustronny. Drzwi rozwieralne dwuskrzydłowe, więcej info nie pamiętam - no i cena - 1400 PLN w tym transport i montarz. Identyczną cenę znalazłem tylko w jednej firmie w Ostrowcu św. wiec jakby tu coś mi nie pasowało to wezmę z ostrowca. Nie wiem jak tu ale w ostrowcu mówili,że jak wezmę 4 sztuki to będzie trochę taniej ( 1350 PLN za szt.) to nie za wiele ale mogę sie zapytać jak jest w kraśniku cena przy dwuch sztukach.Przypomnij mi jeszcze gdzie ty budujesz, bo bez mapki forumowiczów trudno wszystkich spamietać. - Ja buduję w Nowym Krępcu - za Świdnikiem. guit: - fajnie,że wiesz już gdzie jest nasza działka - mam nadzieję ,ze jak juz tam sie cos zacznie dziać to zrobisz mi nalot jak ja zrobiłem tobie kilka razy! ocenisz fachowym i doświadczonym okiem inwestora lub pogonisz do roboty ekipę pod moją nieobecność!A potem wspólne PIFKO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stmara 17.05.2005 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 idkam - czy ty nie pracujesz(wałeś) w IDEI? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 18.05.2005 04:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 idkam - czy ty nie pracujesz(wałeś) w IDEI? "w czym mogę pomóc" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 18.05.2005 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 No Mariusze - a teraz ładnie w rządku proszę tłumaczyć się dlaczego was nie było wczoraj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts