fizyk 19.05.2005 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Pozdrawiam wszystkich w chłodny (ale przynajmniej bezdeszczowy) czwartek. Wczoraj to mi się nawet nie chciało pojechać na działkę . Nic tylko padało. Wiem że mój elektryk wymęczył instalację elektryczną. Dzisiaj ma złożyć dokumenty do Lubzelu o wykonaniu przyłącza. Jak dobrze pójdzie to w przyszłym tygodniu będę miał własny prąd na działce. Ile płaciliście za przyłącze wodne i gazowe? I ile metrów?? Idkam - cena fajna! W porównaniu z moją wyjściową. Domyślam się że to działania naszego wspólnego znajomego?? . Ja mam mieć ofertę na przyszły tydzień (środa - czwartek). Ciekawe ile wyjdzie u mnie? Czy ktoś słyszał o oknach Aura ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 19.05.2005 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 POGODA JEST Co prawda majster dzisiaj rano oznajmil mi przez telefon ze moj domek stoi na wysepce ... ale co tam Wystarczy mi jeden sloneczny tydzien wszystko obeschnie przyjedzie spych i wyrowna zycie jest piekne :) [/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marylka 19.05.2005 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 CZY JEST KTOŚ Z TOMASZOWA LUBELSKIEGO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 19.05.2005 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Mój kolega tam mieszka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 19.05.2005 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 A tu znów cisza. Chyba wszyscy porozjeżdżali się po budowach, chociaż relacje pozdawajcie . My cały czas czekamy, aż dostaniemy pozwolenie. A więc jeszcze trochę . Marylka, a ty jesteś z Tomaszowa? Niestety nie wiem czy ktoś z forum jest stamtąd, ale serdecznie witam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 19.05.2005 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Mój kolega tam mieszka . To akurat mnie nie dziwi... :] Fizyk nie znasz przypadkiem kogos na ksiezycu ... mam tam sprawe do zalatwienia :) MaPi: zgodnie z rozkazem zdaje relacje U mnie wylane ostatnie nadproza nad wjazdem do garazu i wymurowane kominy od jutra ukladanie stropow. Jesli ktos chce ocenic moje postepy to zapraszam w piatek po poludniu / sobote / niedziele ... Dajcie tylko znac kiedy i o ktorej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 19.05.2005 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Acha i jeszcze jedno ... OD DZISIAJ (a w zasadzie od wczoraj ale nie zauwazylem...) prosze do mnie mowic STALY BYWALCZE :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 19.05.2005 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Acha i jeszcze jedno .. Jakby ktos z forumowiczow lubelskich kupowal muratora i nie mial jeszcze majowego numeru to moge sprzedac z niezlym rabatem :] Nie wiem skad u mnie wziely sie dwa egzemplarze (ach ta kleptomania Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 19.05.2005 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Witam wszystkich U nas znów nic się nie dzieje:(, główny wykonawca skręcił nogę jak szedł w stronę blaszaka po udanych akrobacjach na dachu. Dodatkowo nie wiem czy dobrze ułożyli nam folie na dachu:( czy ktoś się orientuje czy ta folia powinna być napięta czy dopuszcza się zwichrowania i drobne zwisy? Blacho dachówka jakoś nie może dojechać, ale teraz przestało nam się spieszyć jak nie ma, kto dokończyć obróbek. Czyli nic sie nie dzieje tylko normalne przeciwności losu inwestora:( Pawson - myślę, że najedziemy cię jakoś w te dni i zobaczymy te ściany kominy i cześć stropu Aha i od teraz uważamy na kieszenie spotykając ciebie (ta twoja kleptomania) A może znów zrobić objazd po budowach z chęcią byśmy zobaczyli pozostałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 19.05.2005 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Witam, u nas: - dziś odbyło się "deklowanie" brzegowych pustaków stropowych - belki stropowe na górze - zbrojenie na podciągi, wieńce itp. zrobione, ale nie pocięte - rośnie "las" w domku (zauważyłem, że to nie taki hop siup ...) - Vitek drapie się po głowie jak zrobić schody - opieprzyłem ludzika od wody.... 2 tygodnie temu miał robotę dokończyć i niestety ... do dziś mu się nie udało Cdn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 19.05.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Acha i jeszcze jedno .. Jakby ktos z forumowiczow lubelskich kupowal muratora i nie mial jeszcze majowego numeru to moge sprzedac z niezlym rabatem :] Nie wiem skad u mnie wziely sie dwa egzemplarze (ach ta kleptomania Pozdrawiam Pawson - chętnie pożyczę kwietniowy. Daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 19.05.2005 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Acha i jeszcze jedno .. Jakby ktos z forumowiczow lubelskich kupowal muratora i nie mial jeszcze majowego numeru to moge sprzedac z niezlym rabatem :] Nie wiem skad u mnie wziely sie dwa egzemplarze (ach ta kleptomania Pozdrawiam A właśnie. Dobrze żeś się przyznał. Po Twoim ostatnim pobycie na działce zniknęła paleta cegły klinkierowej. Tu to żeś bracie troszkę przesadził z tą kleptomanią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 19.05.2005 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Mój kolega tam mieszka . To akurat mnie nie dziwi... :] Fizyk nie znasz przypadkiem kogos na ksiezycu ... mam tam sprawe do zalatwienia :) MaPi: zgodnie z rozkazem zdaje relacje U mnie wylane ostatnie nadproza nad wjazdem do garazu i wymurowane kominy od jutra ukladanie stropow. Jesli ktos chce ocenic moje postepy to zapraszam w piatek po poludniu / sobote / niedziele ... Dajcie tylko znac kiedy i o ktorej. Na księżycu - mam . Taki facet trochę starszy od nas. Chyba Twardowski ma na nazwisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 19.05.2005 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 A mam jeszcze jedno pytanie gdzie tanio kupie gróz mielony taki drobniejszy na droge? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shago 19.05.2005 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 A mam jeszcze jedno pytanie gdzie tanio kupie gróz mielony taki drobniejszy na droge? a na ch...a, nie lepiej kupic tłuczeń? nie oszczedzajcie panowie na głupotach. cenniejsze jest targowanie sie o wszystko niz marnowanie kasy na materiały kiepskiej jakosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 20.05.2005 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 A może tak w ogóle to jakieś spotkanie by zorganizować? Może tym razem bez dzieci ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 20.05.2005 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 A właśnie. Dobrze żeś się przyznał. Po Twoim ostatnim pobycie na działce zniknęła paleta cegły klinkierowej. Tu to żeś bracie troszkę przesadził z tą kleptomanią Dobrze że nie zauwazyles braku kupy piachu .... hihihihi .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 20.05.2005 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 A może tak w ogóle to jakieś spotkanie by zorganizować? Może tym razem bez dzieci ? Spotkanie jest jak najbardziej OK ... [/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 20.05.2005 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 my tez piszemy sie na spodkanie ale bez dzieci to u nas w wekend to raczej niemozliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 20.05.2005 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Ja też chcę spotkanie. Ja chce. Pawson - teraz zauważyłem - zniknęłą jakaś KUPA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts