Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Pozdrawiam wszystkich w chłodny (ale przynajmniej bezdeszczowy) czwartek.

Wczoraj to mi się nawet nie chciało pojechać na działkę :( . Nic tylko padało. Wiem że mój elektryk wymęczył instalację elektryczną. Dzisiaj ma złożyć dokumenty do Lubzelu o wykonaniu przyłącza. Jak dobrze pójdzie to w przyszłym tygodniu będę miał własny prąd na działce.

Ile płaciliście za przyłącze wodne i gazowe? I ile metrów??

Idkam - cena fajna! W porównaniu z moją wyjściową. Domyślam się że to działania naszego wspólnego znajomego?? :wink: . Ja mam mieć ofertę na przyszły tydzień (środa - czwartek). Ciekawe ile wyjdzie u mnie?

Czy ktoś słyszał o oknach Aura ????

• Odpowiedzi 14,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

A tu znów cisza.

Chyba wszyscy porozjeżdżali się po budowach, chociaż relacje pozdawajcie :D .

My cały czas czekamy, aż dostaniemy pozwolenie. A więc jeszcze trochę :cry: .

Marylka, a ty jesteś z Tomaszowa? Niestety nie wiem czy ktoś z forum jest stamtąd, ale serdecznie witam :D .

Mój kolega tam mieszka :wink: .

To akurat mnie nie dziwi... :]

Fizyk nie znasz przypadkiem kogos na ksiezycu ... mam tam sprawe do zalatwienia :):):)

MaPi: zgodnie z rozkazem zdaje relacje

U mnie wylane ostatnie nadproza nad wjazdem do garazu i wymurowane kominy od jutra ukladanie stropow.

Jesli ktos chce ocenic moje postepy to zapraszam w piatek po poludniu / sobote / niedziele ... Dajcie tylko znac kiedy i o ktorej.

Witam wszystkich

U nas znów nic się nie dzieje:(, główny wykonawca skręcił nogę jak szedł w stronę blaszaka po udanych akrobacjach na dachu. Dodatkowo nie wiem czy dobrze ułożyli nam folie na dachu:( czy ktoś się orientuje czy ta folia powinna być napięta czy dopuszcza się zwichrowania i drobne zwisy?

Blacho dachówka jakoś nie może dojechać, ale teraz przestało nam się spieszyć jak nie ma, kto dokończyć obróbek.

Czyli nic sie nie dzieje tylko normalne przeciwności losu inwestora:(

Pawson - myślę, że najedziemy cię jakoś w te dni i zobaczymy te ściany kominy i cześć stropu

Aha i od teraz uważamy na kieszenie spotykając ciebie (ta twoja kleptomania)

A może znów zrobić objazd po budowach z chęcią byśmy zobaczyli pozostałe :) :D

Witam,

u nas:

- dziś odbyło się "deklowanie" brzegowych pustaków stropowych

- belki stropowe na górze

- zbrojenie na podciągi, wieńce itp. zrobione, ale nie pocięte

- rośnie "las" w domku (zauważyłem, że to nie taki hop siup ...)

- Vitek drapie się po głowie jak zrobić schody

- opieprzyłem ludzika od wody.... 2 tygodnie temu miał robotę dokończyć i niestety ... do dziś mu się nie udało :evil:

Cdn.

Acha i jeszcze jedno ..

Jakby ktos z forumowiczow lubelskich kupowal muratora i nie mial jeszcze majowego numeru to moge sprzedac z niezlym rabatem :]

Nie wiem skad u mnie wziely sie dwa egzemplarze (ach ta kleptomania :)

Pozdrawiam

Pawson - chętnie pożyczę kwietniowy. Daj znać

Acha i jeszcze jedno ..

Jakby ktos z forumowiczow lubelskich kupowal muratora i nie mial jeszcze majowego numeru to moge sprzedac z niezlym rabatem :]

Nie wiem skad u mnie wziely sie dwa egzemplarze (ach ta kleptomania :)

Pozdrawiam

A właśnie. Dobrze żeś się przyznał. Po Twoim ostatnim pobycie na działce zniknęła paleta cegły klinkierowej. Tu to żeś bracie troszkę przesadził z tą kleptomanią :D :D :wink:

Mój kolega tam mieszka :wink: .

To akurat mnie nie dziwi... :]

Fizyk nie znasz przypadkiem kogos na ksiezycu ... mam tam sprawe do zalatwienia :):):)

MaPi: zgodnie z rozkazem zdaje relacje

U mnie wylane ostatnie nadproza nad wjazdem do garazu i wymurowane kominy od jutra ukladanie stropow.

Jesli ktos chce ocenic moje postepy to zapraszam w piatek po poludniu / sobote / niedziele ... Dajcie tylko znac kiedy i o ktorej.

Na księżycu - mam . Taki facet trochę starszy od nas. Chyba Twardowski ma na nazwisko. :D :wink: