MaPi 20.05.2005 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Ja też chcę spotkanie. Ja chce. Pawson - teraz zauważyłem - zniknęłą jakaś KUPA Dobrze, że nie przybyło żadnej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 20.05.2005 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Pawson - teraz zauważyłem - zniknęłą jakaś KUPA \ Bym cos odpowiedzial ale mi sie nie chce ,,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 20.05.2005 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Razem z kupą zniknął pewnie i brzydki zapach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.05.2005 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 To może do nas przyjdzie jakiś kleptoman i zabierze siano po koszeniu i puszki metalowe szt 4 ? Spotkanko - byle nie w niedzielę (mamy chrzciny ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 20.05.2005 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Jeśli o nas chodzi to spotkanie najlepiej już po następnym weekendzie (długim ). Baba to kiedy zaczynacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.05.2005 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Jeśli o nas chodzi to spotkanie najlepiej już po następnym weekendzie (długim ). Baba to kiedy zaczynacie? Za jakieś 2 tygodnie jak wszystko dobrze pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 20.05.2005 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 O, jak super. Ja już się nie mogę doczekać kiedy nastanie nasz czas . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.05.2005 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 O, jak super. Ja już się nie mogę doczekać kiedy nastanie nasz czas . Nastanie, nastanie. Trzymam kciuki Macie ekipę czy dalej chcecie walczyć sami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 20.05.2005 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Prawdopodobnie przy fundamentach sami, na resztę niestety brak czasu i umiejętności, więc zatrudniamy ekipę. Niestety . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 20.05.2005 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Uwaga do wszystkich zainteresowanych instalacją POŚ w tym sezonie! Firma, instalująca POŚ bezdrenażowe w dobrych cenach , obiecała zrobić mi oczyszczalnię dodatkowo promocyjnie (szczegóły na priva), jeśli realizacja będzie do połowy czerwca. Zainteresowani wiedzą, gdzie mnie szukać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m1arta 20.05.2005 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Kto mi podpowie!!!!!!!!!!!Czy ktoś na lubelszczyźnie buduje dom Selene lub Dionizos z pracowni Apa-domy??? Proszę, podpowiedzcie mi, gdzie można zobaczyć któryś z tych domków. Podaję stronę pracowni, żeby można było podejrzeć te projekty. http://www.apa-domy.com.plPozdrawiamMarta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 20.05.2005 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 m1arta - widzę, że selene zaczyna zdobywać grono zwolenników kolega zamierza wybudować sobie taki domek w Świdniku ale zapewne chodziło Ci o coś w naturze co można dotknąć więc trochę trzeba by poczekać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 20.05.2005 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 To wszystko jest chore! Żeby uwić sobie gniazdko za rozsądne pieniądze trzeba mieć cholernie duuuuuuuże czasu (o szczęściu to nawet nie wspomnę bo to pojęcie jest z kategorii sf) na jazdę po hurtowniach i składach oraz na wydzwanianie po różnych dziwacznych miejscach (o których nazwach nawet wcześniej się nie słyszało ) no ale żeby na to mieć czas to trzeba by nie pracować .... a jak nie pracować to skąd niby pieniążki... pracować więc trzeba ... to skąd w cholerę brać czas na zajęcia wyżej wymienione????? No i co za chore metody, że nie można podać konkretnej ceny za konkretny asortyment przez telefon? To jakaś jest tabela cen/rabatów za twarz???? Pawson - drugi krąg to zadanie tylko dla orłów ACh miał rację A ta 100 zysku/straty to nawet uznając że jego to druga na paliwo i telefony to mało Fizyk - przy ostatniej misji na marsa coś mówili, że pomagała tam jakaś para fizyków z Polski, i czy ... eeeeeee nieeeeeeeeeee to już obsesja, to już krok do lęku przed otwarciem konserwy MaPi - teraz jak już wasze papiery zdane to może i moje dostaną przyspieszenia No dobra, dość tych refleksji czas na dopytkę - ma ktoś jakieś doświadczenia z firmą bud-mix przy krochmalnej? a jeżeli tak to jakie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 20.05.2005 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 No dobra, dość tych refleksji czas na dopytkę - ma ktoś jakieś doświadczenia z firmą bud-mix przy krochmalnej? a jeżeli tak to jakie? A jezeli ja nie mam to juz cie nie interesuje jakich nie mam ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 20.05.2005 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 dyz 2: czyli co rezygnujesz z drugiego kregu ?? NIE REZYGNUJ.. zrob drugi krag po wszystkich oprocz ACh i dopiero wtedy jedz do niego Poza tym mozna uzyskac cene przez telefon w sposob nastepujacy: Bierzesz najnizsza cene co dostalas na twarz na dany produkt zmniejszasz o 5-10 % i dzwonisz do hurtowni x i mowisz ze chcialbys kupic ten i ten produkt od konkurencji dostales taka cene czy oni sa w stanie ci sprzedac taniej i tu musi pasc odpowiedz tak lub nie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 20.05.2005 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Pawson - wal śmiało jakich nie masz to sie nazywa selekcja negatywna czy jakoś tak ... odrzucimy jakich nie ma najwięcej osób i te pozostałe doświadczenia to .... o kant d. potłuc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 20.05.2005 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Pawson - wyraźnie napisałem że to zadanie dla orłów a widziałeś gdzieś żebym napisał że nie uważam się za orła???? a przy trzecim kręgu to już firmę doradczą bym założył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 20.05.2005 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Pawson - wal śmiało jakich nie masz A wiec nie mam nastepujacych doswiadczen z w/w firma: 1. Doswiadczen dobry nie mam 2. doswiadczen zlych nie mam 3. doswiadczen fizycznych tez nie mam (moze fizyk ma ?? 4. innych doswiadczen tez nie mam 5 ... tych doswiadczen tez z nimi nie mam (nie wiem czy to zle czy dobrze Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 20.05.2005 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Pawson - wbrew pozorom to twoja wypowiedź daje mi bardzo dużo skoro masz aż tak "bogate" doświadczenia z w/w firmą to znaczy że nie może ona być jakąś znacząca na rynku poza tym można by się pokusić o naszkocowanie portretu psychologicznego autora czy nawet jego preferencji ... budowlanych oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 20.05.2005 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Hej wszystkim Fizyk - przy ostatniej misji na marsa coś mówili, że pomagała tam jakaś para fizyków z Polski, i czy ... eeeeeee nieeeeeeeeeee to już obsesja, to już krok do lęku przed otwarciem konserwy Dyz - cicho. Nic więcej nie mów. A ja nie potwierdzam ale i nie zaprzeczam. To było ściśle tajne zadanie ... Sam niezbyt dobrze pamiętam o co w nim chodziło . Jeśli chodzi o tę firmę na Krochmalnej - to wiem gdzie jest Krochmalna. A z firmą to nie miałem żadnych doświadczeń (z fizycznymi włącznie). Pawson - nie wypowiedziałeś się n/t pożyczenia kwietniowego Muratorka. Może jutro się zdzwonimy. Weź go ze sobą na wszelki wypadek na budowę (pewnie spędzisz tam jutro cały dzień). Może wpadnę na inspekcję. Oczywiście nie czuj się zobowiązany. W końcu nie musisz organizować na mój przyjazd czegoś szczególnego. Wystarczy jakiś mały karczek na grillu, piwko Karmelkowe, świeży chlebek, musztarda .... Wiesz - tak bez przesady .... Jak podjemy u ciebie - to możemy skoczyć do mnie POzdrawiam i biegnę w otchłań snów o zbudowanym domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts