mariucha 20.05.2005 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 mariucha: garaż 3x5 m ocynk ogniowy (hutniczy) chyba obustronny. Drzwi rozwieralne dwuskrzydłowe, więcej info nie pamiętam - no i cena - 1400 PLN w tym transport i montarz. Identyczną cenę znalazłem tylko w jednej firmie w Ostrowcu św. wiec jakby tu coś mi nie pasowało to wezmę z ostrowca. Nie wiem jak tu ale w ostrowcu mówili,że jak wezmę 4 sztuki to będzie trochę taniej ( 1350 PLN za szt.) to nie za wiele ale mogę sie zapytać jak jest w kraśniku cena przy dwuch sztukach. Przypomnij mi jeszcze gdzie ty budujesz, bo bez mapki forumowiczów trudno wszystkich spamietać. - Ja buduję w Nowym Krępcu - za Świdnikiem Witam Wszystkich po dłuższej przerwie. Ja buduję na Lipniaku, boczna Al.Kraśnickich, czyli po drodze. dzisiaj złożyłem komplet dokumentów o pozwolenie na budowę. Stmara, MaPi-dołączam się do wyścigu chociaż już na starcie pani w urzedzie ostudziła mi mój zapał mówiąc, że maja 65 dni na rozpatrzenie Ale mam nadzieję że uda się szybciej. Fizyk, czytam że wszędzie masz znajomości, może w UM tez znasz jakąś bratnią duszę coby papierki nie przykurzyły sie na półce Pozdrawiam wszystkich budujacych i tych oczekujacych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 21.05.2005 05:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2005 dzisiaj złożyłem komplet dokumentów o pozwolenie na budowę. Stmara, MaPi-dołączam się do wyścigu chociaż już na starcie pani w urzedzie ostudziła mi mój zapał mówiąc, że maja 65 dni na rozpatrzenie Ale mam nadzieję że uda się szybciej. Urzad miasta - czysta slodycz:) Fizyk .. luzik biore dzisiaj ze soba muratora na budowie bede o 8.30 do jakiejs 13:00 a pozniej sie zobaczy... Dyz... jak juz bedziesz mial wyceny to sie mozemy spotkac i sie bedziesz chwalil ... Pozdrawaim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 21.05.2005 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2005 Fizyk, czytam że wszędzie masz znajomości, może w UM tez znasz jakąś bratnią duszę coby papierki nie przykurzyły sie na półce To jest właśnie jedno z tych nielicznych miejsc, gdzie nie mam takiego bezpośredniego dojścia. DO starostwa - to ktoś za mną szepną słówko tu i ówdzie, ale nawet dokładnie nie wiem kto . Stwierdziłem że to nie ma znaczenia. Ale w Miejskim to sam czekałem grzecznie w kolejce (ktoś od zabytków musiał zaparafować mój wniosek) W miejskim to mam tylko znajomą w wydziale komunikacji. Od przyszłego tygodnia zmieniam nr komórkowy. Osoby zainteresowane -zapraszam na priv . Pawson - zdzwonimy się. Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 22.05.2005 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 Witam wszystkich i na starcie mam pytanko gdzie kupowaliscie beton, stal i bloczki fundamentowe, no i oczywiscie jakie ceny wynegociowaliscie. A i jeszcze tak na marginesie wyobrazcie sobie ze w piatek podpisalam umowe przedwstepna na sprzedaz mieszkania w WW, nareszcie. Wiec biore sie ostro do pracy i moge w koncu zaczac budowac ten nasz domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 22.05.2005 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 Aik, to gratulacje i do przodu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 23.05.2005 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Aik gratulacje Jeśli chodzi o ceny to narazie nie mogę się podzielić bo betonu i stali jeszcze nie kupowałam, a bloczki betonowe w fazie negocjacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 23.05.2005 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 AIK - czesc beton ART-BET 190 m3 + 22 zl /m3 pompa stal STALMET 2,00 / kg fi 12 2,10 kg fi 6 cegły 0,35 szt /cegielnia pod modliborzycami tel na priv w razie czegos Zmieniam zdanie nt ART-BET-u w łikend rozmawialem z kolega ktory pracuje w branzy budowlanej robia jakas stacje benzynowa i biora beton na fundamenty z ART-BETu z racji wagi przedsiewziecia tam ciagle maja proby i testy tego betonu robione i wychodza rewelacyjnie mowi ze beton jest zajeb.. dobry a ja nie mam podstaw zeby mu nie wierzyc ,,, Pozdrawiam Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 23.05.2005 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Uff, na szczęście nie pada!!Witam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 23.05.2005 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Uff, na szczęście nie pada!! Witam wszystkich. Fizyk - ty wypluj te slowa o tym na p .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 23.05.2005 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Pawson - wszystkie wyceny powinienem już mieć w przyszłym tygodniu. Nie wiem tylko czy potrzebnie jeżdżę i szukam bo sie okazało,że kolega pracuje firmie która ma obecnie już w ofercie wszystko co mi trzeba i obiecał, że przygotuje mocno konkurencyjną ofertę Muszę z nim jeszcze na trzeźwo pogadać o ewentualnych zakupach forumowiczów i z tym związanymi bonusami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 23.05.2005 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 o widzisz ... W takim razie wycisnij z niego co sie tylko da ... zdecydowales sie juz z czego robisz sciany ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 23.05.2005 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Pawson - ja cały czas jestem zdecydowany ma być 24cm BK + styropian, ale nie jestem zaimpregnowany na dobre oferty z innych materiałów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 23.05.2005 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 obczajam - OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m1arta 23.05.2005 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Po ile płaciliście za bloczki fundamentowe i gdzie można teraz kupić najtaniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shago 23.05.2005 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Po ile płaciliście za bloczki fundamentowe i gdzie można teraz kupić najtaniej? ja 2,2 brutto z fakturą ale jak zuzlu troche dodadzą to i po 1,8 zrobią. jakosc ich jest zwykle taka sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziki_ 23.05.2005 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Witam wszystkich ! Jestem na etapie robót wykończeniowych i poszukuję fachowej i niedrogiej ekipy od istalacji alarmowych z okolic Lublina (mam pociągnięte kabelki przez elektryka). PROSZĘ O POMOC. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 23.05.2005 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Witaj dziki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 23.05.2005 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Cześć dziki, alarm daleko przede mną tak więc niestety nie pomogę.Shago gdzie kupowałeś bloczki i z jakiej wytwórni były one? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 23.05.2005 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Witam, 9 kolejnych zdjęć z budowy.... teraz jako pierwsze w albumie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 23.05.2005 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 dyz jesli twoj kolega ma tak konkurencyjne ceny chetnie skorzystam, tymbardziej ze ja tez stawiam z belitu 24. idkam gdzie kupowales bloczki i po ile placiles za stal. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts