mariucha 23.05.2005 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Witam, 9 kolejnych zdjęć z budowy.... teraz jako pierwsze w albumie . Idkam, super zdjecia, fajnie patrzeć jak domek somsiada rośnie jedna propozycja do albumu: spróbuj podzielić zdjęcia na poszczególne etapy ( tak jak u Tadka L)-niestety nie wiem jak sie to robi ale Ty na pewno dasz radę, będzie wygodniej przeglądać fotki bez powtarzania poprzednich do wszystkich piłkarzy: jutro o 20.30 Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 23.05.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Mariucha i inni piłkarze jutrzejsi - 20.30 - aktualne!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 23.05.2005 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 jedna propozycja do albumu: spróbuj podzielić zdjęcia na poszczególne etapy ( tak jak u Tadka L)-niestety nie wiem jak sie to robi ale Ty na pewno dasz radę, będzie wygodniej przeglądać fotki bez powtarzania poprzednich Pozdrówka Extra pomysł, dzięki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 23.05.2005 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 ZROBIONE !!! Faktycznie lepiej !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 23.05.2005 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Idkam - pamiętasz o jutrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 23.05.2005 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Cze, ja mogę przyjść pokibicować ... gardełko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 23.05.2005 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Nie będziesz pił zimnych napojów i nie będziesz krzyczał. Nałóż szalik. Ale grać możesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 23.05.2005 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Nie będziesz pił zimnych napojów i nie będziesz krzyczał. Nałóż szalik. Ale grać możesz! Pożyjom, obaczym ... chcę być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 24.05.2005 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Aik - zbiorę tylko oferty od konkurencji i dopiero wtedy sprawdzę tego kolege jest tylko jedno ale... narazie oni nie zapewniają rozładunku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 24.05.2005 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 No, idkam gratulacje, pięknie rośnie wam domek.Powiedz mi jeszcze taką rzecz, jaka gwarancja jest na te kominy Zapla, bo na ich stronie nie widzę. Dzięki.Stmara, jak tam twoje papierki? Coś mi się wydaje, że jednak wygrasz ten wyścig... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 24.05.2005 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Witam wszystkich w piękny słoneczny wtorek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 24.05.2005 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Nikogo nie ma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 24.05.2005 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Nikogo nie ma ? Ja jestem. Nudzisz się w pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 24.05.2005 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 hej dziki_ jeśli jeszcze nie znalazłeś osoby od alarmów, to alarmuj mi na priva, dostaniesz kontakt pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 24.05.2005 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 helou znowu mnie nalecialo na przemyślenia .... guit - spojrzalem tak na twoj licznik i sobie pomyslalem, ze jak bede mial tyle samo postów to i mój domek będzie gotowy i wtedy naleciało mnie i spojrzalem na licznik... tak fizyk na twój licznik!!! i ... oj daleko jednak jestem od własnego dachu nad głową .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 24.05.2005 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 helou znowu mnie nalecialo na przemyślenia .... guit - spojrzalem tak na twoj licznik i sobie pomyslalem, ze jak bede mial tyle samo postów to i mój domek będzie gotowy i wtedy naleciało mnie i spojrzalem na licznik... tak fizyk na twój licznik!!! i ... oj daleko jednak jestem od własnego dachu nad głową .... Hehe Nie skupiam się poprostu tylko na lubelskim forum. Oprócz niego jest sporo fajnych, ciekawych miejsc, gdzie można pogadać. Praktycznie na zasadach chatu. . Np kawiarenka, wątek z rekordami, i wiele innych. Zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 24.05.2005 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 fizyk - tak to pewnie jest jak sie zleci budowanie firmie i sie ma za duzo wolnego czasu podoba mi sie ta metoda no ale podejrzewam, że moja osobista główna księgowa nie pozwoli na takie uproszczenia ... ech .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 24.05.2005 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 fizyk - tak to pewnie jest jak sie zleci budowanie firmie i sie ma za duzo wolnego czasu podoba mi sie ta metoda no ale podejrzewam, że moja osobista główna księgowa nie pozwoli na takie uproszczenia ... ech .... To nie do końca tak Po prostu mam internet w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 24.05.2005 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Fizyk, TY WAŁKONIU ! Wstyd, wstyd ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 24.05.2005 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Idkam – masz podobny do mojego narożnik w domu (zdjęcie nr 1) tylko, że mój jest dużo mniejszy, pewnie w rzeczywistości to wszystko wygląda zupełnie inaczej kiedyś z chęcią bym zobaczył oryginał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts