Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam,

9 kolejnych zdjęć z budowy.... teraz jako pierwsze w albumie :lol:.

Idkam, super zdjecia, fajnie patrzeć jak domek somsiada rośnie :D

jedna propozycja do albumu: spróbuj podzielić zdjęcia na poszczególne etapy ( tak jak u Tadka L)-niestety nie wiem jak sie to robi ale Ty na pewno dasz radę, będzie wygodniej przeglądać fotki bez powtarzania poprzednich :wink:

do wszystkich piłkarzy: jutro o 20.30 :roll:

Pozdrówka

• Odpowiedzi 14,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

helou :)

znowu mnie nalecialo na przemyślenia ....

guit - spojrzalem tak na twoj licznik i sobie pomyslalem, ze jak bede mial tyle samo postów to i mój domek będzie gotowy i wtedy naleciało mnie i spojrzalem na licznik... tak fizyk na twój licznik!!! i ... :o :o :o oj daleko jednak jestem od własnego dachu nad głową ....

helou :)

znowu mnie nalecialo na przemyślenia ....

guit - spojrzalem tak na twoj licznik i sobie pomyslalem, ze jak bede mial tyle samo postów to i mój domek będzie gotowy i wtedy naleciało mnie i spojrzalem na licznik... tak fizyk na twój licznik!!! i ... :o :o :o oj daleko jednak jestem od własnego dachu nad głową ....

Hehe

Nie skupiam się poprostu tylko na lubelskim forum. Oprócz niego jest sporo fajnych, ciekawych miejsc, gdzie można pogadać. Praktycznie na zasadach chatu. :D :wink: . Np kawiarenka, wątek z rekordami, i wiele innych. Zapraszam. :wink: