guit 21.07.2003 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2003 czesc 1. potrzebuje namiarow na dobrego murarza (i niedrogiego i niepijacego! za duzo.. ) 2. moze ktos ma do odsprzedania betoniarke? pozdr, Zbyszek p.s. w srode zalalem fundamenty, a w piatek urodzil mi sie synek z tym wieksza werwa zaczne prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 21.07.2003 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2003 GRATULACJE !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 21.07.2003 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2003 dzieki! ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamon 21.07.2003 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2003 Co za epoka - Zbyszek w srodę zalał "fundamenty" a w sobotę został ojcem ). Ja czekałem na to całe 9 miechów. Gratulacje i niech się chowa zdrowo pociecha. Zostało ci jeszcze dokończyć dom i posadzić drzewo. Powodzenia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamon 21.07.2003 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2003 Zmieniłem zdanie o moich fachowcach- spiepszyli mi komin.Proawdopodobnie jest to wynikiem spięcia pomiędzy kierownikiem budowy a nimi. Tylko dlaczego ja dostaję razy??Dostali ostatnie ostrzeżenie jak się powtórzy to podziękuje im za pracę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 22.07.2003 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2003 umie sie... ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 22.07.2003 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2003 Agamon, czy w dalszym ciągu jesteś zadowolony z kierownika budowy? Ja w tej chwili poszukuję takowego i chętnie bym skorzystała, gdyby był OK. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 22.07.2003 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2003 P.S. Chyba nareszcie we wrześniu coś się u mnie ruszy - na razie ostatnie przygotowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamon 22.07.2003 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2003 Ella, jestem zawiedziony i kierownikiem i ekipą. Przez ten komin.I w ogóle szef ekipy chciał ode mnie wyłudzić pieniądze. w myśl zasady "złap inwestora za palec a póżniej za całą rękę." Uchroniła mnie umowa z Muratora. ALe widze że odgrywają się podczas pracy. Kierownik wydaje mi się mało kompetentny , choć na początku robił wrażenie solidnego i odpowiedzialnego. Nie przypilnował komina( wyczystkę zamiast w piwnicy to wymurowali mi w salonie) Na moje uwagę odpowiedział ze będzie dobrze. Murarz na zapytanie czy aby tak wymurował komin u siebie w domu odpowiedział,że nie. Cholera mnie wzieła i kazałem aby rozebrano komin i wybudowano od nowa tak jak ma być. Kto poniesie koszty to mnie nie interesuje.Niech się dogadują pomiędzy sobą.Jak się nic nie zmieni to zmienię wszystkich . Juz się rozgladam za innymi.Znajomy pocieszył mnie że on jak budował to aż 4 razy zmieniał ekipę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dżek 23.07.2003 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2003 Słuchając tych opinii na temat kierownika i murarzy dochodzę do wniosku, że miałem dużo szczęścia. Czy mogę polecić swojego kierownika. Zna się na tym co robi, Jest na budowie na każde wezwanie. Mogłem trafić znacznie gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 23.07.2003 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2003 a ja potrzebuje ekipy, kierownika mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamon 23.07.2003 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2003 Dzek gratulacje i aby tak dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 23.07.2003 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2003 Dżek, czy mogłabym prosić w takim razie o namiary Twojego kierownika na priva? Napisz przy okazji, ile ten pan kosztuje. Pozdrawiam Wszystkich serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 23.07.2003 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2003 Agamon, a Tobie serdecznie współczuję, ale wierzę, że na pewno wszystko zakończy się pełnym sukcesem. Głowa do góry ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamon 24.07.2003 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2003 Ci "fachowcy " stracą więcej niż ja. Własnie wczoraj 3 moich znajomych pytało o ich referencje. Zaprosiłem ich na budowę aby pokazać im wizytówkę murarzy- tj, komin. i dalej to chyba się domyślacie...Myślę ze umieszczę parę zdjęć z budowy w internecie i to będzie ich antyreklama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalus 24.07.2003 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2003 agoamon tak wyglada wiekszosc naszych fachowcow. Ja miale fachowca dobrego i bardzo dokladnego, ale bardzo wolnego. Do jakosci pracy nie mam zastrzezen lecz do organizacji to lepiej nie mowic.Jezeli maja ci dalej partolic to poszukaj nowych. Ja wlasnie pokrylem dach dachowka Von Muler wyglada extra pozdrawiam Michalus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 29.07.2003 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2003 Dzek, dzięki za informacje dot. kierownika i porady - na pewno skorzystam. Ciekawa jestem natomiast jeszcze, do jakiego momentu kierownictwo jest potrzebne - co z 'wykończeniówką'? Jeśli generalna umowa z kierownikiem dotyczy stanu surowego, to czy później trzeba się umawiać na dodatkowe wizyty płatne indywidualnie? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urko 30.07.2003 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2003 Pozdrawiam wszystkich , a tobie quit gratuluje syna.U nas roboty po same pachy . niedlugo zalewamy wience i trzeba bedzie dowiesc sporo ziemi . ( jesli ktos ma do oddania przyjme kazda ilosc 0504190502 ) Szkoda tylko , ze czlowiek uczy sie na bledach...Stal zbrojeniowa w Swidniku duzo tansza niz w Lublinie i transport tanszy , bo tylko 10 zl, a z Lublina 100 zl . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 30.07.2003 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2003 a ile urko placiles za stal? ja na zlomowisku zadebie 1.46 i dowoz za darmo (powyzej tony)... a co miales na mysli piszac, ze czlowiek uczy sie na bledach? pozdr, Zbyszek vel guit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 01.08.2003 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2003 betoniarki ~150 gdzie najtaniej? a moze ma ktos uzywana, w dobrym stanie i niedrogo? ) pozdr, Zbyszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts