fizyk 25.05.2005 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Fizyk, TY WAŁKONIU ! Wstyd, wstyd ! Och Ella. Wsyd mi wstyd, po trzykroć wstyd . Ale spójrz na to z innej strony: wiosna za oknem, kwitną kasztany, inne badylki, koniec maja. Kiedy mam się wałkonić jak nie teraz. Przeciez na urlopie będę ciężko pracował!!! Budujący muszą wałkonić się tylko w pracy!!!! . Kwestia organizacji pracy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 25.05.2005 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Czesc ALL: U mnie zalewanie stropu sie przesunelo na poniedzialek, a poza tym, ............. jestem po super powaznej klotni ze swoja ekipa, ktorej malo nie pogonilem z budowy w poniedzialek w diably............. ........... dzisiaj mi przeszlo i wszystko jest po staremu .......... Zrobili blad i sie nie przyznali bo sie bali :) Szczegoly przy piwie jak ktos przyniesie chusteczki do łez ... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.05.2005 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Czesc ALL: U mnie zalewanie stropu sie przesunelo na poniedzialek, a poza tym, ............. jestem po super powaznej klotni ze swoja ekipa, ktorej malo nie pogonilem z budowy w poniedzialek w diably............. ........... dzisiaj mi przeszlo i wszystko jest po staremu .......... Zrobili blad i sie nie przyznali bo sie bali :) Szczegoly przy piwie jak ktos przyniesie chusteczki do łez ... Pozdrawiam Pawson - spuść zasłonę milczenia Komin Ci w piwnicy wymurowali??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 25.05.2005 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Pawson zdradź o co chodzi. A szczegóły opowiesz przy piwie. Może w następny weekend (4 lub 5 czerwiec)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 25.05.2005 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Niechcaco sie ekipie przesunala jedna sciana wewnetrzna nosna w bok odrobinke.. przez co jedno pomieszczenie jest wieksze a drugie mniejsze ... oczywisice nie da sie juz tego poprawic Na konstrukcje nie wplywa na dach nie wplywa czyli OK I w sumie by to nam w niczym nie przeszadzalo gdyby sie od razu przyznali a najbardziej wkurzylo mnie to ze to ja musialem to znalezc bo oni sie bali przyznac .... Generalna porada na podstawie tego doswiadczenia po wytyczaniu po wylaniu lawy po wymurowaniu pierwszej warsty mierzcie sami wszystkie sciany wszystkie otwory i wszystkie pomieszczenia.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 25.05.2005 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 No Pawson prawdziwy budowniczy z ciebie, jak wyłapujesz błędy ekipy. Następny dom to juz chyba sam postawisz co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 25.05.2005 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Pawson - chylę czoło!! Pozdrawiam wszystkich. heheh - A jednak nie padało!!!!!!!!!!! UffffffffffffI niech tak zostanie do września !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 25.05.2005 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 heheh - A jednak nie padało!!!!!!!!!!! Uffffffffffff I niech tak zostanie do września !!!! Trochę dłużej, cobyśmy i my zdążyli wybudować w sprzyjających warunkach nasz mały, biały.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 25.05.2005 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 wlasnie chodzi o to ze sporo za pozno to zauwazylem .... Teraz juz wiem ze nalezalo pomierzyc wielkosc wszystkich "wirtualnych pomieszczen" zaraz po wylaniu ław i potem zaraz po wymurowaniu pierwszej warstwy scian fundamentowych i potem zaraz po wymurowaniu pierwszej warstwy scian wlasciwych .. Owszem okna sprawdzalem drzwi sprawdzalem czy sa dobre otwory itd itp czy sa scinay proste sprawdzalem ale czy stoja we wlasciwej odleglosci od siebie niesprawdzilem No nic to zyje sie dalej ... a domek sie buduje dalej i jest SUPER ... juz mam zarys balkonow :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.05.2005 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Ee, tam, panie, budowa nie apteka, pół metra w te czy w tamte, czepiasz się pan Idę kupić miarkę laserową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 25.05.2005 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Ee, tam, panie, budowa nie apteka, pół metra w te czy w tamte, czepiasz się pan Idę kupić miarkę laserową Baba ... Pozyjemy ... zobaczymy .... :):) hihihi ALL: Mozecie mi powiedziec jak sie wycenia robocizne podlogi (czy wszystkie warstwy na raz ... czy warstwami) i ile to kosztuje od metra ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 25.05.2005 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Mozecie mi powiedziec jak sie wycenia robocizne podlogi (czy wszystkie warstwy na raz ... czy warstwami) i ile to kosztuje od metra ... U mnie każda warstwa oddzielnie - nawet różne ekipy. Każda warstwa ok. 10zł /m2 za robociznę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yares 25.05.2005 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 witam no to czerwiec zapowiada mi sie cudownie - w poniedzialek zjezdzaja okna i zacznie sie wstawianie, zaraz po oknach umowilem sie na wylewki, montaz osprzetu elektrycznego i oczyszczalnie no i juz bedzie mozna mieszkac a dzisiaj male grilowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 25.05.2005 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 witam ... a dzisiaj male grilowanie Chyba będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 25.05.2005 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Idkam – masz podobny do mojego narożnik w domu (zdjęcie nr 1) tylko, że mój jest dużo mniejszy, pewnie w rzeczywistości to wszystko wygląda zupełnie inaczej kiedyś z chęcią bym zobaczył oryginał Zapraszamy serdecznie !!! Kiedy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yares 25.05.2005 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 witam ... a dzisiaj male grilowanie Chyba będę nie widze przeciwwskazan, zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 25.05.2005 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Czytając http://forumzn.katalogi.pl/temat776/ zastanawiam się, czy dobrze robimy Warto ściągnąć plik i posłuchać wywiadu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 25.05.2005 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 A co tam .... kilka nowych zdjęć stropu z "lotu ptaka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.05.2005 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Czytając http://forumzn.katalogi.pl/temat776/ zastanawiam się, czy dobrze robimy Warto ściągnąć plik i posłuchać wywiadu ... Przynajmniej nie będzie mnie męczyła kwestia spłaty kredytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yares 25.05.2005 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Czytając http://forumzn.katalogi.pl/temat776/ zastanawiam się, czy dobrze robimy Warto ściągnąć plik i posłuchać wywiadu ... no coz , ja myslalem, ze rzeczywiscie sie pojawisz na grillu, a ty takimi pierdolami sie zajmujesz ... 0,5 kg karczku poszlo w p ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts