Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Fizyk, TY WAŁKONIU :o !

Wstyd, wstyd :-? !

8)

Och Ella. Wsyd mi wstyd, po trzykroć wstyd :oops: .

Ale spójrz na to z innej strony: wiosna za oknem, kwitną kasztany, inne badylki, koniec maja. Kiedy mam się wałkonić jak nie teraz. Przeciez na urlopie będę ciężko pracował!!! Budujący muszą wałkonić się tylko w pracy!!!! :D :wink: . Kwestia organizacji pracy! :wink:

• Odpowiedzi 14,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Czesc ALL:

U mnie zalewanie stropu sie przesunelo na poniedzialek,

a poza tym,

............. jestem po super powaznej klotni ze swoja ekipa, ktorej malo nie pogonilem z budowy w poniedzialek w diably.............

........... dzisiaj mi przeszlo i wszystko jest po staremu ..........

Zrobili blad i sie nie przyznali bo sie bali :):)

Szczegoly przy piwie jak ktos przyniesie chusteczki do łez ...

Pozdrawiam

Czesc ALL:

U mnie zalewanie stropu sie przesunelo na poniedzialek,

a poza tym,

............. jestem po super powaznej klotni ze swoja ekipa, ktorej malo nie pogonilem z budowy w poniedzialek w diably.............

........... dzisiaj mi przeszlo i wszystko jest po staremu ..........

Zrobili blad i sie nie przyznali bo sie bali :):)

Szczegoly przy piwie jak ktos przyniesie chusteczki do łez ...

Pozdrawiam

Pawson - spuść zasłonę milczenia :roll: Komin Ci w piwnicy wymurowali???

Niechcaco sie ekipie przesunala jedna sciana wewnetrzna nosna w bok odrobinke.. przez co jedno pomieszczenie jest wieksze a drugie mniejsze ... oczywisice nie da sie juz tego poprawic

Na konstrukcje nie wplywa na dach nie wplywa czyli OK

I w sumie by to nam w niczym nie przeszadzalo gdyby sie od razu przyznali a najbardziej wkurzylo mnie to ze to ja musialem to znalezc bo oni sie bali przyznac ....

Generalna porada na podstawie tego doswiadczenia po wytyczaniu po wylaniu lawy po wymurowaniu pierwszej warsty mierzcie sami wszystkie sciany wszystkie otwory i wszystkie pomieszczenia....

Pozdrawiam

wlasnie chodzi o to ze sporo za pozno to zauwazylem ....

Teraz juz wiem ze nalezalo pomierzyc wielkosc wszystkich "wirtualnych pomieszczen" zaraz po wylaniu ław i potem zaraz po wymurowaniu pierwszej warstwy scian fundamentowych i potem zaraz po wymurowaniu pierwszej warstwy scian wlasciwych ..

Owszem okna sprawdzalem drzwi sprawdzalem czy sa dobre otwory itd itp czy sa scinay proste sprawdzalem ale czy stoja we wlasciwej odleglosci od siebie niesprawdzilem :(

No nic to zyje sie dalej ... a domek sie buduje dalej i jest SUPER ...

juz mam zarys balkonow :):)

Ee, tam, panie, budowa nie apteka, pół metra w te czy w tamte, czepiasz się pan :D

Idę kupić miarkę laserową :lol:

Baba ... Pozyjemy ... zobaczymy .... :):):):)

hihihi

ALL:

Mozecie mi powiedziec jak sie wycenia robocizne podlogi (czy wszystkie warstwy na raz ... czy warstwami) i ile to kosztuje od metra ...