idkam 25.05.2005 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 no coz , ja myslalem, ze rzeczywiscie sie pojawisz na grillu, a ty takimi pierdolami sie zajmujesz ... 0,5 kg karczku poszlo w p ..... Jaro, byłem, trąbiłem , zrobiłem fotki, wąchałem... żartuję, jestem przekonany, że będzie jeszcze wieeeele okazji. Dziękuję. Tak się zastanawiam, czy będziesz miał hartowane okna? Bo jak będę w potrzebie ... będę rzucał kamykami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 25.05.2005 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Dudek !!!! GÓRĄ !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 25.05.2005 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 DUDEK, DUDEK !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 25.05.2005 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Pawson - nie mogę otworzyć tego co mi przysłałes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 26.05.2005 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Pawson - nie mogę otworzyć tego co mi przysłałes Współczuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yares 26.05.2005 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Jaro, Tak się zastanawiam, czy będziesz miał hartowane okna? Bo jak będę w potrzebie ... będę rzucał kamykami moze trzeba pomyslec o "goracej linii" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 26.05.2005 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Pochwalę się że u mnie roboty poszła w piątek jak po maśle. Chłopaki złapali dobre tempo. Bardzo solidna brygada - i jak się okazało - moi klienci z Forda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 26.05.2005 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 DUDEK, DUDEK !!!! Nie ma co, pokazał klasę chłopak Nieźle zatańczył poloneza na karnych Chyba trzeba we wtorek wypróbować jego metody Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 26.05.2005 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 mariucha: garaż 3x5 m ocynk ogniowy (hutniczy) chyba obustronny. Drzwi rozwieralne dwuskrzydłowe, więcej info nie pamiętam - no i cena - 1400 PLN w tym transport i montarz. Identyczną cenę znalazłem tylko w jednej firmie w Ostrowcu św. wiec jakby tu coś mi nie pasowało to wezmę z ostrowca. Nie wiem jak tu ale w ostrowcu mówili,że jak wezmę 4 sztuki to będzie trochę taniej ( 1350 PLN za szt.) to nie za wiele ale mogę sie zapytać jak jest w kraśniku cena przy dwuch sztukach. Przypomnij mi jeszcze gdzie ty budujesz, bo bez mapki forumowiczów trudno wszystkich spamietać. - Ja buduję w Nowym Krępcu - za Świdnikiem. Stmara jak będziesz dzwonił do Kraśnika po cenę garażu to zapytaj jaki upust dadzą przy trzech. Chcemy kupić wprawdzie dopiero przed samą budową, czyli gdzieś koniec czerwca, ale jakby dało się coś z ceny urwać to może i kupimy wcześniej. Jak dzwoniłam do Kraśnika to pani mi powiedziała, że transport jest gratis (tzn. w cenie ) na terenie całego województwa lubelskiego, tak więc chyba nie ma problemu, że każdy z nas ma działkę gdzie indziej. Stmara, ja bym już kupił tego blaszaka ( nie ma gdzie grila trzymać ), MaPi może też, jak weźmiemy 3 sztuki to moze coś jeszcze urwiemy. A może ktoś jeszcze jest zainteresowany Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 27.05.2005 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Pochwalę się że u mnie roboty poszła w piątek jak po maśle. Chłopaki złapali dobre tempo. Bardzo solidna brygada - i jak się okazało - moi klienci z Forda co powiesz na wizytacje dzisiaj ok godziny 18.00 ?? [/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 27.05.2005 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Tak jak rozmawialiśmy - z jedną zmianą - wezmę na oględziny rodzinę i pojedziemy razem swoim autkiem.Jutro lejemy chudziak. Już na 100%. Nic nie jest w stanie nas powstrzymać. O 9 tej rano. Pawson weź Muratora!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 27.05.2005 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Tak jak rozmawialiśmy - z jedną zmianą - wezmę na oględziny rodzinę i pojedziemy razem swoim autkiem. Jutro lejemy chudziak. Już na 100%. Nic nie jest w stanie nas powstrzymać. O 9 tej rano. Pawson weź Muratora!!! OK zadzwonie jak bede w domu to sie spotkamy gdzies po drodze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 27.05.2005 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Witamy, zapraszamy do naszego albumu "Strop - wylewanie" My już po Hi Hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 28.05.2005 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 Idkam – Dzięki za zaproszenie bardzo chętnie z niego skorzystam na razie nie wiem, kiedy się uda, ale jakbyś dał na siebie namiary np. gg to by było super i jeszcze ścieżkę dostępu do twojego domku najlepiej na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 28.05.2005 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 Halo wszystkim My właśnie położyliśmy dach nad naszym domkiem W ten sposób wykonaliśmy plan prac budowlanych na ten rok Dlatego w niedziele o 16 oficjalnie kończymy w tym roku sezon budowlany przy grilu połączony ze zwiedzaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 28.05.2005 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 Kubus ale wam fajnie. A u nas... Papierek z gazowni już jest, wprawdzie jeszcze nie w starostwie, ale jest. Dzisiaj byliśmy w PTF rozmawiać o kredycie, a w niedzielę jedziemy rozmawiamć z ludźmi, którzy będą budowali nasz domek. Idkam - nic nie widać w albumie, nie wiem czemu, wcześniej się otwierał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 28.05.2005 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 Idkam - nic nie widać w albumie, nie wiem czemu, wcześniej się otwierał . Proszę o info od innych osób U mnie się otwiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 28.05.2005 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 Idkam - nic nie widać w albumie, nie wiem czemu, wcześniej się otwierał . Proszę o info od innych osób U mnie się otwiera U mnie też działa wszystko jak trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 28.05.2005 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 Idkam - nic nie widać w albumie, nie wiem czemu, wcześniej się otwierał . Proszę o info od innych osób U mnie się otwiera U mnie w domu się nie otwiera. W pracy - owszem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 28.05.2005 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 Witam wszystkich i życzę miłego wieczoru. Aha - chudy u mnie wylany (nie murarz tylko beton) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts