Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

no coz , ja myslalem, ze rzeczywiscie sie pojawisz na grillu, a ty takimi pierdolami sie zajmujesz ...

0,5 kg karczku poszlo w p .....

;-)

Jaro,

byłem, trąbiłem :wink: , zrobiłem fotki, wąchałem... żartuję, :D jestem przekonany, że będzie jeszcze wieeeele okazji. Dziękuję.

Tak się zastanawiam, czy będziesz miał hartowane okna? Bo jak będę w potrzebie ... :wink: będę rzucał kamykami :wink:

• Odpowiedzi 14,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

mariucha: garaż 3x5 m ocynk ogniowy (hutniczy) chyba obustronny. Drzwi rozwieralne dwuskrzydłowe, więcej info nie pamiętam - no i cena - 1400 PLN w tym transport i montarz. Identyczną cenę znalazłem tylko w jednej firmie w Ostrowcu św. wiec jakby tu coś mi nie pasowało to wezmę z ostrowca. Nie wiem jak tu ale w ostrowcu mówili,że jak wezmę 4 sztuki to będzie trochę taniej ( 1350 PLN za szt.) to nie za wiele ale mogę sie zapytać jak jest w kraśniku cena przy dwuch sztukach.

Przypomnij mi jeszcze gdzie ty budujesz, bo bez mapki forumowiczów trudno wszystkich spamietać. - Ja buduję w Nowym Krępcu - za Świdnikiem.

Stmara jak będziesz dzwonił do Kraśnika po cenę garażu to zapytaj jaki upust dadzą przy trzech. Chcemy kupić wprawdzie dopiero przed samą budową, czyli gdzieś koniec czerwca, ale jakby dało się coś z ceny urwać to może i kupimy wcześniej. Jak dzwoniłam do Kraśnika to pani mi powiedziała, że transport jest gratis (tzn. w cenie ) na terenie całego województwa lubelskiego, tak więc chyba nie ma problemu, że każdy z nas ma działkę gdzie indziej.

Stmara, ja bym już kupił tego blaszaka ( nie ma gdzie grila trzymać :D ), MaPi może też, jak weźmiemy 3 sztuki to moze coś jeszcze urwiemy.

A może ktoś jeszcze jest zainteresowany :o

Pozdrówka

Tak jak rozmawialiśmy - z jedną zmianą - wezmę na oględziny rodzinę i pojedziemy razem swoim autkiem.

Jutro lejemy chudziak. Już na 100%. Nic nie jest w stanie nas powstrzymać. O 9 tej rano.

Pawson weź Muratora!!!

OK

zadzwonie jak bede w domu to sie spotkamy gdzies po drodze ...

Kubus ale wam fajnie.

A u nas... Papierek z gazowni już jest, wprawdzie jeszcze nie w starostwie, ale jest. Dzisiaj byliśmy w PTF rozmawiać o kredycie, a w niedzielę jedziemy rozmawiamć z ludźmi, którzy będą budowali nasz domek.

Idkam - nic nie widać w albumie, nie wiem czemu, wcześniej się otwierał :-? .