EDZIA 28.05.2005 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 Witam Grupę Lubelską Dwie godziny temu wróciłam z Waszych stron , konkretnie lustrowałam budowy na trasie Skrzynice-Czerniejów-Lublin, PIĘKNE DOMY Mam do Was prośbę. Szukam przyczepy kampingowej, nie musi być już, ale jak ktoś wiedział gdzie można coś takiego niedrogo kupić proszę o informację. Oj pięknie w tych Waszych okolicach a i sam Lublin bardzo pozytywnie mnie zaskoczył. pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 28.05.2005 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 Witaj Edzia, skąd przybywasz? 2xM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 28.05.2005 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 Własnie uruchomiłem albumik z fotkami z budowy. Zapraszam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 28.05.2005 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 Extra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 28.05.2005 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 Witaj Edzia, skąd przybywasz? 2xM Przybywam ze Śląska, konkretnie Rybnik. Mąż urodził się w Lublinie i ma rodzinę w Skrzynicach więc średnio raz w roku odwiedzamy te strony, bo bardzo fajnie tam. Naprawdę za każdym razem nie chce się wracać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.05.2005 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 Fizyk - fajne zdjęcia Zazdroszczę Wam drzew - u nas są 2 sztuki wysokości 0,5 m na razie oraz dzika róża. Ekipa ma zapowiedziane, że jak im się coś stanie, to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 29.05.2005 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 Witam wszystkich i życzę miłego wieczoru. Aha - chudy u mnie wylany (nie murarz tylko beton) Fizyk, jak się dołącza takie rysunki ( myślę o domku z boku). Napisz instrukcję. A albumik i zdjęcia super Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 29.05.2005 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 Witam wszystkich i życzę miłego wieczoru. Aha - chudy u mnie wylany (nie murarz tylko beton) Fizyk, jak się dołącza takie rysunki ( myślę o domku z boku). Napisz instrukcję. A albumik i zdjęcia super Pozdrawiam Już wiem jak się załącza, ale nie wiem jak pomniejszyć obrazek http://www.dobredomy.pl/l_images/036_03_w_b.jpg O ten powyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 29.05.2005 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 Witam wszystkich i życzę miłego wieczoru. Aha - chudy u mnie wylany (nie murarz tylko beton) Fizyk, jak się dołącza takie rysunki ( myślę o domku z boku). Napisz instrukcję. A albumik i zdjęcia super Pozdrawiam Już wiem jak się załącza, ale nie wiem jak pomniejszyć obrazek http://www.dobredomy.pl/l_images/036_03_w_b.jpg O ten powyżej. Hej Mario - ja pomniejszam obrazki w Adobie Photoshopie. Podaj mi adres na priva to ci wylę twój pomniejszony. Ale myślę że dasz sobie radę. Otwieram a Adobie zmieniam rozmiar na szerokość 3 cm i zachowuje jako jpeg (4 jakość). Potem wklejam go do albumu i juz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 29.05.2005 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 Witam wszystkich wieczorową porą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 29.05.2005 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 Witamy, właśnie wróciłem z 4 w dniu dzisiejszym wycieczki pt. "polewanie stropu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 29.05.2005 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 Witam wszystkich i życzę miłego wieczoru. Aha - chudy u mnie wylany (nie murarz tylko beton) Fizyk, jak się dołącza takie rysunki ( myślę o domku z boku). Napisz instrukcję. A albumik i zdjęcia super Pozdrawiam Już wiem jak się załącza, ale nie wiem jak pomniejszyć obrazek http://www.dobredomy.pl/l_images/036_03_w_b.jpg O ten powyżej. Hej Mario - ja pomniejszam obrazki w Adobie Photoshopie. Podaj mi adres na priva to ci wylę twój pomniejszony. Ale myślę że dasz sobie radę. Otwieram a Adobie zmieniam rozmiar na szerokość 3 cm i zachowuje jako jpeg (4 jakość). Potem wklejam go do albumu i juz. Jakbyś mógł to poproszę, Adob mi nic nie mówi bo to chyba co innego niż Acrobat Rider. Mój adres [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 29.05.2005 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 Mialem na myśli program do obróbki fotek Adobe Photoshop. Już wyslałem. Sprawdź pocztę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 29.05.2005 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 Mialem na myśli program do obróbki fotek Adobe Photoshop. Już wyslałem. Sprawdź pocztę. Sorki, zły adres podałem [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 29.05.2005 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 Fizyk, widzę, że i u ciebie pojawił się album. Pięknie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 29.05.2005 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 Dzięki. Mariusz - zaraz wyślę jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 29.05.2005 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 poszło MArio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 29.05.2005 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 poszło MArio Dzięki, doszło ale jak wkleić to zdjęcie aby było jako emblemat, bo nie mam na to pomysłu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 29.05.2005 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 masz gg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 29.05.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 ZApraszam na pogawędkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts