Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 14,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Hello :D !

Norrrmalnie muszę się czymś pochwalić, bo mnie duma rozpiera :D .

Właśnie wróciliśmy z Qbkiem z rajdu Rally Monte Łysa w ramach zlotu Saab Klub Polska pod Łysą Górą, na którym to rajdzie....... zdobyliśmy dumne II miejsce :D :D :D !!!

Po tak wybitnym debiucie, jestem przekonana, że w przyszłym roku będziemy pierwsi :D !

Czekam na gratulacje 8) .

Hello :D !

Norrrmalnie muszę się czymś pochwalić, bo mnie duma rozpiera :D .

Właśnie wróciliśmy z Qbkiem z rajdu Rally Monte Łysa w ramach zlotu Saab Klub Polska pod Łysą Górą, na którym to rajdzie....... zdobyliśmy dumne II miejsce :D :D :D !!!

Po tak wybitnym debiucie, jestem przekonana, że w przyszłym roku będziemy pierwsi :D !

Czekam na gratulacje 8) .

Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mi tam upał nie straszny. Cieszę się - niech trwa jak najdłużej. A nawet może być troszkę chłodniej - byleby nie padało!!!!

No co ty fizyk... nie wiesz ze od jutra od poludnia jest zamowiony lekki deszczyk na kilka nastepnych dni :):)

Sluchajcie czy i ile strop musi schnac zanim wejdzie na niego ekipa robic ...

Wg mojej dzielnej ekipy to juz na drugi dzien mozna sie zaczac krzatac po budowie a od nastepnego dnia murowanie co wy na to ??[/url]

Ella – gratulacje i coraz lepszych wyników

Pawson – moi też mówili za 2 dni można zaczynać murować tak pomalutku, ale kierownik powiedział, nie tydzień luzu, bo to wciąganie materiału na górę potem jego składowanie może mieć wpływ na strop i czekali tydzień

Kiedy znów jakiś gril i gdzie? Bo głodny się robię :lol: