mariucha 29.05.2005 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 masz gg? Niestety, nie , chyba gadu-gadu zrobimy we wtorek na piłce Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 29.05.2005 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 ok - a jeśli chodzi o emblemat to w profilu jest zakładka - na samym dole: Odnośnik do zewnętrznego Emblematu :Wpisz adres Emblematu, który chcesz wykorzystać. Wpisujesz w okienko adres jpeg-a z serwera (np photosida) i z grzywki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 29.05.2005 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 Hello ! Norrrmalnie muszę się czymś pochwalić, bo mnie duma rozpiera . Właśnie wróciliśmy z Qbkiem z rajdu Rally Monte Łysa w ramach zlotu Saab Klub Polska pod Łysą Górą, na którym to rajdzie....... zdobyliśmy dumne II miejsce !!! Po tak wybitnym debiucie, jestem przekonana, że w przyszłym roku będziemy pierwsi ! Czekam na gratulacje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 29.05.2005 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 !!!!!!!!!!!!!!!! GRA TU LU JE MY !!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!! GRA TU LU JE MY !!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!! GRA TU LU JE MY !!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!! GRA TU LU JE MY !!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 30.05.2005 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 GRATULACJE i życzenia zajęcia pierwszego miejsca w następnym roku!!!!!!!. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 30.05.2005 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 spotkanie grillowe bylo super kogo nie bylo niech zaluje :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 30.05.2005 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Hello ! Norrrmalnie muszę się czymś pochwalić, bo mnie duma rozpiera . Właśnie wróciliśmy z Qbkiem z rajdu Rally Monte Łysa w ramach zlotu Saab Klub Polska pod Łysą Górą, na którym to rajdzie....... zdobyliśmy dumne II miejsce !!! Po tak wybitnym debiucie, jestem przekonana, że w przyszłym roku będziemy pierwsi ! Czekam na gratulacje . Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 30.05.2005 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 spotkanie grillowe bylo super kogo nie bylo niech zaluje :] i żałuje , ale nie mógł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 30.05.2005 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Uprzejmie informuję że rozpoczął swą działalność Album Fizyka - do którego zapraszam wszystkich chętnych! O podniesieniu moich kwalifikacji budowlanych niech świadczy obrazek z lewej strony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 30.05.2005 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Hej hej sokoły - co to wszyscy zmęczeni po weekendzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 30.05.2005 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Oj, Fizyku, gdybyś był na wczorajszym grillu to byś wiedział dlaczego wszyscy są zmęczeni . A tak poważniej to straszny upał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 30.05.2005 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Oj, Fizyku, gdybyś był na wczorajszym grillu to byś wiedział dlaczego wszyscy są zmęczeni . A tak poważniej to straszny upał. Mi tam upał nie straszny. Cieszę się - niech trwa jak najdłużej. A nawet może być troszkę chłodniej - byleby nie padało!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 30.05.2005 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Mi tam upał nie straszny. Cieszę się - niech trwa jak najdłużej. A nawet może być troszkę chłodniej - byleby nie padało!!!! No co ty fizyk... nie wiesz ze od jutra od poludnia jest zamowiony lekki deszczyk na kilka nastepnych dni :) Sluchajcie czy i ile strop musi schnac zanim wejdzie na niego ekipa robic ... Wg mojej dzielnej ekipy to juz na drugi dzien mozna sie zaczac krzatac po budowie a od nastepnego dnia murowanie co wy na to ??[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 30.05.2005 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Moi powiedzieli że w poniedziałek (dzisiaj) spoko można chodzić po chudym. (pewnie podobnie jak ze stropem). Ale rusztowania to pewnie dopiero jutro postawwią! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.05.2005 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Ella - gratulacje !!! W Krężnicy będziecie mogli przez cały rok trenować Kto był pilotem, a kto prowadził? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 30.05.2005 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Dziękujemy za gratulacje ! Kto był pilotem, a kto prowadził? Tym razem Qbek prowadził, a ja byłam pilotem, w przyszłym roku może zamiana ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 30.05.2005 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Ella – gratulacje i coraz lepszych wyników Pawson – moi też mówili za 2 dni można zaczynać murować tak pomalutku, ale kierownik powiedział, nie tydzień luzu, bo to wciąganie materiału na górę potem jego składowanie może mieć wpływ na strop i czekali tydzień Kiedy znów jakiś gril i gdzie? Bo głodny się robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 30.05.2005 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Kubus: to ekipy maja takie samo zdanie, ciekawe czy kierownicy tez sie zgodza :) Nastepny Grill oczywiscie w piatek/sobote/niedziele byle gdzie. szczegoly bedziemy dogadywac pod koniec tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 30.05.2005 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 To chyba jednak pójde teraz coś zjem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.05.2005 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Chętnie byśmy coś zjedli , ale w sobotę lub niedzielę. Piątek odpada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts