fizyk 30.05.2005 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Ja też idę cosik przekąsić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 30.05.2005 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 A ja właśnie zjadłam . Pyszne..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 30.05.2005 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Obżarciuchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 30.05.2005 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Też wam się chce jeśc przy takim upale Pawson a miejsce dostawy i sposób rozładunku na ten deszcz jutrzejszy to sprawdzałeś na f-rze? no i żeby w jednym miejscu nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 30.05.2005 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Pawson, jakie tam obżarciuchy, my degustatorzy dań jesteśmy . Przyznaj, że ty wczoraj również z przyjemnością testowałeś grilowaną kiełbaskę Kubusów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 30.05.2005 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 tez bym sobie cos zdegustowal ... Na razie degustuje upal w pracy :( Dyz: deszcz zamawia sie na konkretny adres +/- 3 m2 , przy cenie 500 PLN/ 1 dzien deszczowy jest 0,0003 % szans trafienia. Oczywiscie po odejsciu od kasy reklamacji nie uwzgledniamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 30.05.2005 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 No wiesz Pawson. Obżartuchy! Też wymyślił. Wszyscy jesteśmy zdegustowani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 30.05.2005 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Fizyk - mów za siebie, sam jesteś zdegustowany. Ja zamierzam degustować dopiero wieczorem bo rozumiem, że zdegustowany to czas przeszły od degustować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 30.05.2005 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 No wiesz Pawson. Obżartuchy! Też wymyślił. Wszyscy jesteśmy zdegustowani Grzegorzu!!! dajżesz spokój !!! Cyż żeś nie wyczułeś tej nutki ironii wydobywającej się z głębi mojego poprzednioego postu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 30.05.2005 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Fizyk - mów za siebie, sam jesteś zdegustowany. Ja zamierzam degustować dopiero wieczorem bo rozumiem, że zdegustowany to czas przeszły od degustować No widzisz my jestesmy przydegustowani :) - to czas przyszly od degustowac ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 30.05.2005 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Nieeeeeeeeee Pawson, czas przyszły od degustowac to głodni, spragnieni (!!!) i wq....ni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 30.05.2005 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Nieeeeeeeeee Pawson, czas przyszły od degustowac to głodni, spragnieni (!!!) i wq....ni i przegrzani ... Nie sposób się nie zgodzić z głębią wywodu naukowego Szanownego Kolegi :] PS. TO co kupujesz deszcz na jutro ?? jeszcze przez 10 minut mozesz dostac rabat 20 % ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 30.05.2005 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Pawson - mnie już od rabatów głowa boli, liczę na niecelność Twojej dostawy A co do przegrzania to coś mogę się wypowiedzieć, wczoraj byłem na rybach i jeszcze chyba nie doszedłem do temperatury mieszczącej się na skali zwykłego termometra lekarskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 30.05.2005 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 No wiesz Pawson. Obżartuchy! Też wymyślił. Wszyscy jesteśmy zdegustowani Grzegorzu!!! dajżesz spokój !!! Cyż żeś nie wyczułeś tej nutki ironii wydobywającej się z głębi mojego poprzednioego postu ?? Oczywiście że zrozumiałem nutkę . Ale to nie zmienia faktu że wszyscy aktualnie po degustacjach - byli zdegustowani faktem że zdegustowali, bo wszak najważniejszy jest gust w degustacji degustatorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 31.05.2005 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Hej,stmara, mariucha jak tam stoją sprawy z blaszakiem? My jesteśmy już gotowi do zakupu, więc właściwie im szybciej tym lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 31.05.2005 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Czy Panowie pamiętają o dzisiejszym oficjalnym zakończeniu sezonu piłki halowej???? Więc przypominam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 31.05.2005 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Fizyk - dużo Ci się udało urwać z ceny jaką zaoferowała firma na M w swojej ofercie? Przygotowali już ofertę dla mnie i zanim się wybiorę zapoznać z nią chciałbym się dowiedzieć o ile jeszcze można utargować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 31.05.2005 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Dyz - zajrzyj na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 31.05.2005 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Fizyk - dzięki za info!!! ... Pawson to pojechał pilnować dostawy tego deszczu z promocji?! - nie odzywa się od rana ... a może zdegustowany na cacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 31.05.2005 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 yo gdybyście zaopatrywali się w grzejniki i mielbyście dobre upusty, to potrzebuję kupić (najpierw zorientować się w cenie) grzejnik ROCA Dubal 60 - po zimie okazalo się, że przyda się dołożyć żeberek tutaj widać juz wyższosć nad panelowymi jakby co - piszcie pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts