MaPi 31.05.2005 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Fizyku, ja przyłączam się do prośby dyza. Niby oferta już nie do negocjacji, ale może jednak jeszcze coś się uda urwać. Dyz ty też daj znać jakie ceny ci zaproponowali. A Pawson miał mieć dzisiaj wolne i pilnować coby mu strop dobrze zalali . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 31.05.2005 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 MaPi - oczywiście jak tylko poznam ofertę wstępną to się pochwalę. Dzwoniłem dzisiaj do pana A i stwierdził, że pod koniec przyszłego tygodnia powinniśmy mieć mieć kpl papierów do złożenia w starostwie, oby się tylko nie mylił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 31.05.2005 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 No u nas już dzisiaj wszystkie dokumenty złożone w starostwie . A i wczoraj przyszło zawiadomienie o wszczęciu postępowania w sprawie wydania pozwolenia na budowę. Tak więc, jeśli mają 30 dni na wydanie pozwolenia to teoretycznie jeszcze 2 tygodnie i powinniśmy mieć ten magiczny papierek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 31.05.2005 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 To trzymam kciuki, żeby się Wam udało w terminie. Ja swoją drogą już zaczynam się bać o nasze starostwo a raczej co oni robią z papierami. Już dwa razy dostałem prawie palpitacji bo dostałem w odstępie tygodnia 2 pisemka. Oba dotyczyły uzyskania pozwolenia na budowę ... a dokładnie to docieplenie bloku rodziców i sąsiedniego bloku ... przy czym ja tam nie jestem żadnym właścicielem ani współwłaścicielem ... ot poprostu zameldowany... ciekawe kto dostanie moje pozwolenie, które daj Boże uzyskam niebawem ... P.S. a swoją drogą to jaki to musi być stres, że jak przeczytałem że to pozwolenie na budowę to nie zwróciłem uwagi na fakt, że żadnych papierów jeszcze nie złożyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 31.05.2005 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 czesc ALL Dzisiaj nie ma mnei w pracy wiec dostep do netu mam limitowany (z domu przez modem ... tak, niektorzy jeszcze korzystaja z takiego urzadzenia ) STROP ZALANY ... Wszystko OK Pogoda jak na razie spoko co do terminu dalszych prac to sie wczoraj okazalo ze majstrowi sie spieszsylo bo ma mala robotke na poltorej tygodnia po skonczeniu mojej. Po kilku jego telefonach okazalo sie ze juz moze tam zaczynac wiec u mnie maja wolne do nastepnego poniedzialku (poltorej tygodnia) ... wyszlo SUPER (tfffuuuu zeby nie zapeszyc :) Ile sie placi za m2 tynkow wewnetrznych ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 31.05.2005 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Hej, stmara, mariucha jak tam stoją sprawy z blaszakiem? My jesteśmy już gotowi do zakupu, więc właściwie im szybciej tym lepiej. ja pisałem kilka postów wyżej że jestem jak najbardziej za, czekam jak na szpilkach Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 31.05.2005 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Czy Panowie pamiętają o dzisiejszym oficjalnym zakończeniu sezonu piłki halowej???? Więc przypominam! Pamiętam, pamiętam będę na bank. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yares 31.05.2005 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 witam ! no i stalo sie - mam juz okna a i oczyszczalnia tez jest juz na ukonczeniu czekam teraz z niecierpliwoscia na drzwi wejsciowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 01.06.2005 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 No to Yares, gratulacje. To ile jeszcze czasu do przeprowadzki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 01.06.2005 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 witam ! no i stalo sie - mam juz okna a i oczyszczalnia tez jest juz na ukonczeniu czekam teraz z niecierpliwoscia na drzwi wejsciowe Wszelki duch Pana Boga chwali - Yares - gdzieś ty się podziewal? To napis z- bo już nie pamiętam - gdzi ekupiłeś te okna i kto robił ci oczyszczalnie. Pewnie już pisałeś ze trzy razy - ale ciężko się cofać do tyłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m1arta 01.06.2005 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Po ile są teraz bloczki fundamentowe i gdzie ewentualnie można je nabyć w Lublinie lub okolicach. Podpowiedzcie, proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yares 01.06.2005 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 No to Yares, gratulacje. To ile jeszcze czasu do przeprowadzki? Dzieki, ale do przeprowadzki niestety jeszcze daleka droga Wszelki duch Pana Boga chwali - Yares - gdzieś ty się podziewal? To napis z- bo już nie pamiętam - gdzi ekupiłeś te okna i kto robił ci oczyszczalnie. Pewnie już pisałeś ze trzy razy - ale ciężko się cofać do tyłu fizyk, ja tu caly czas jestem okna - Thermoplast oczyszczalnia (po rozpatrzeniu wszystkich za i przeciw) Sotralenz - Hydrosystem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 01.06.2005 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 m1arta w syke ostatnio były bloczki za (chyba) 2,5 za szt., w Maxformie rozmowa zaczyna się od 3,15 (tak mi się wydaje, albo 3,20) to samo omega. Dzwoniłam również do firmy na Spółdzielczości Pracy mieli bloczki po 1,9 + vat, gdzieś spod Radomia.m1arta, a tak w ogóle to gdzie i co budujesz (jeśli juz pisałaś to sorry za złą pamięć i nieuwagę)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m1arta 01.06.2005 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Mamy zamiar dopiero budować, na razie sprawy papierkowe i rozglądanie się za materiałami. Nasz projekt to Dionizos z APA-DOMY. Będziemy budować w ok. Włodawy (jak Ci to coś mówi:))Dzięki za odpowiedźMarta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 01.06.2005 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 m1arta - Włodawa - oczywiście, że mi mówi, dużo. Wiele wspaniałych wakacji nad jez. Białym k/Włodawy . Fajnie nad różne jeziorka będziesz miała blisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m1arta 01.06.2005 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Fajnie to ja mam od 28 lat, bo tyle mi stuknie we wrześniu, a mieszkam tam od urodzenia. Do Białego mam 15 km. No to na razie, bo idę do domu (piszę z pracy)Hej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizula 01.06.2005 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Cześć, kochane ludziska ! Jestem z klanu fizyków czyli fizulą. Ale nie zapytam Was już o to co chciałam, bo już się dowiedziałam, co chciałam Wasza stała czytelniczka Fizula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 01.06.2005 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Cześć, kochane ludziska ! Jestem z klanu fizyków czyli fizulą. Ale nie zapytam Was już o to co chciałam, bo już się dowiedziałam, co chciałam Wasza stała czytelniczka Fizula Fizykowa, fizyczna czy fizyczka? Nie mówię jednego na pewno bo nie chcę palnąć jakiejś gafy . Pozdrawiam Fizula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 01.06.2005 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Cześć, kochane ludziska ! Jestem z klanu fizyków czyli fizulą. Ale nie zapytam Was już o to co chciałam, bo już się dowiedziałam, co chciałam Wasza stała czytelniczka Fizula Fizykowa, fizyczna czy fizyczka? Nie mówię jednego na pewno bo nie chcę palnąć jakiejś gafy . Pozdrawiam Fizula To ja odpowiem - niewiasta z powyższej wypowiedzi to moja własna żona F(Iza). Witam CIę moja luba!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 01.06.2005 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Fizula, a pilnuj swego Fizycznego, bo się tu rozklikał w rozmiarach wręcz bezwstydnych ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts