Kubus budowniczy 01.06.2005 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Yares – a możesz powiedzieć, jakie tynki wewnętrzne kładłeś i czy jesteś zadowolony z ich wykonania? Bo w przyszłym roku nas to czeka i zbieramy informacje. Pawson – widziałem, że ci strop pęka , to przez to, że nie zalałeś go czymś procentowym jak to zrobisz wtedy nie pęka i służy przez lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizula 01.06.2005 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Dzięki, Ellu, za uwagę! Ale ponieważ lubię tego mojego Fizyka, to do opamiętania go nierzadko przywołuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 02.06.2005 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Fizula i Fizyk - czy Wy czasem nie przechodzicie już do etapu rozmów małżeńskich na forum? Rano pobudka emalią, wołanie na obiad na forum o gotowaniu, wieczorem dyskusja na forum .... nie ważne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 02.06.2005 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 m1arta - w Lublinie w syke bloczki jeszcze tydzień temu były po 2,30. MaPi - dostałem ofertę (nazwijmy to tak....) z firmy M ... powaliła mnie na podłogę profesjonalnością przygotowanej ... tfuj ... oferty jak i ceną ... nie wiem nawet za co ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 02.06.2005 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Mamy zamiar dopiero budować, na razie sprawy papierkowe i rozglądanie się za materiałami. Nasz projekt to Dionizos z APA-DOMY. Będziemy budować w ok. Włodawy (jak Ci to coś mówi:)) Dzięki za odpowiedź Marta ja mam ekipe od dachu z okolic wlodawy sa b dobrzy i w rozsadnej cenie a do ciebie my mieli dodatkowo b blisko - jesli jeszcze nie masz wybranej to daj znac na priv KUBUS: Strop zostal polany i to niezle ... moja ekipa dostala po zrobieniu stropu premie "przelewem" 24xpifko w puszcze .... ale sie chlopaki cieszyli .... Nalezalo im sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 02.06.2005 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Pawson - co znaczy od dachu? Robią też więźbę czy tylko pokrycie? Ile sobie liczą za robotę? No i najważniejsze dawaj namiary na szefa tej ekipy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yares 02.06.2005 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Yares – a możesz powiedzieć, jakie tynki wewnętrzne kładłeś i czy jesteś zadowolony z ich wykonania? Bo w przyszłym roku nas to czeka i zbieramy informacje. jako ze wszystko robie inaczej niz inni, wiec oczywiscie zrobilem tynk ..... cementowo-wapienny i to nie do konca to jest zart, bo wszyscy wokolo robia tynki gipsowe a na razie nie mam na co narzekac, za malo wody uplynelo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 02.06.2005 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 jako ze wszystko robie inaczej niz inni, wiec oczywiscie zrobilem tynk ..... cementowo-wapienny i to nie do konca to jest zart, bo wszyscy wokolo robia tynki gipsowe Ja tez robie cementowo - wapienny ... my stare wapienniaki musimy trzymac sie razem Ile placiles za robocizne 1 m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 02.06.2005 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Yares i jeśli możesz to podaj ile kosztuje materiał na m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m1arta 02.06.2005 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Jako nie zorientowana w lubelskich firmach proszę o podpowiedź. Czy ta firma Syke, o której piszą MaPi i dyz, mieści się na Krochmalnej?-tak wyczytałam w Anonsach. I jeszcze jedno - czy oni naprawdę mają ceny takie, jakie widnieją w gazecie, np. belit po 3,60 (czy coś takiego)? Dla mnie jest z tym coś nie tak, bo to chyba o wiela za tanio. Podpowiedzcie mi jaka tam jest obsługa i czy warto tam się zaopatrywać, jeżeli mieszkam 80 km od Lublina 9chodzi głónie o transport). Pozdrawiam wszystkich budujących !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 02.06.2005 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 m1arta - cena 3,6 to bajka naprawdę to jest 4,7 za belix 24cmx24cmx59cm. To jest faktycznie na krochmalnej. Na tym samym podwórku jest zresztą druga firma Bud-Mix oferująca belix w tej samej cenie i na tych samych warunkach. Transport to licz nie z lublina a od producenta czyli z Lubartowa/Niemc. Oni zamawiają tylko materiał a producent zawozi do klienta towar swoim transportem ... przy czym płacisz pośrednikowi jedyny mankament to brak rozładunku w cenie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 02.06.2005 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 yares - my tez mamy tynki tradycyjne "cem-wap" i nie żałujemy decyzji pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 02.06.2005 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Fizula, a pilnuj swego Fizycznego, bo się tu rozklikał w rozmiarach wręcz bezwstydnych ! Ochh Ella .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 02.06.2005 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Fizula i Fizyk - czy Wy czasem nie przechodzicie już do etapu rozmów małżeńskich na forum? Rano pobudka emalią, wołanie na obiad na forum o gotowaniu, wieczorem dyskusja na forum .... nie ważne Przynajmniej nie dochodzi do rękoczynów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 02.06.2005 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 m1arta - w Lublinie w syke bloczki jeszcze tydzień temu były po 2,30. MaPi - dostałem ofertę (nazwijmy to tak....) z firmy M ... powaliła mnie na podłogę profesjonalnością przygotowanej ... tfuj ... oferty jak i ceną ... nie wiem nawet za co ... . Może mają nadmiar roboty. Ale conajmniej dziwne!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 02.06.2005 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 yares - my tez mamy tynki tradycyjne "cem-wap" i nie żałujemy decyzji pozdr, Zbyszek - uaktualnij fotkę domku pod nickiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 02.06.2005 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Fizula i Fizyk - czy Wy czasem nie przechodzicie już do etapu rozmów małżeńskich na forum? Rano pobudka emalią, wołanie na obiad na forum o gotowaniu, wieczorem dyskusja na forum .... nie ważne Przynajmniej nie dochodzi do rękoczynów zamiast tego wchodzicie na grupę pl.rec.przmoc_w_rodzinie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 02.06.2005 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Fizula i Fizyk - czy Wy czasem nie przechodzicie już do etapu rozmów małżeńskich na forum? Rano pobudka emalią, wołanie na obiad na forum o gotowaniu, wieczorem dyskusja na forum .... nie ważne Przynajmniej nie dochodzi do rękoczynów zamiast tego wchodzicie na grupę pl.rec.przmoc_w_rodzinie ? Ja tam wolę z moja niewiastą nie zaczynać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 02.06.2005 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 m1arta - w Lublinie w syke bloczki jeszcze tydzień temu były po 2,30. MaPi - dostałem ofertę (nazwijmy to tak....) z firmy M ... powaliła mnie na podłogę profesjonalnością przygotowanej ... tfuj ... oferty jak i ceną ... nie wiem nawet za co ... . Może mają nadmiar roboty. Ale conajmniej dziwne!!!! wysłałem Ci na priv zarys tego co zaprezentowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 02.06.2005 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 DYZ: mi tez mi tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts