Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Yares – a możesz powiedzieć, jakie tynki wewnętrzne kładłeś i czy jesteś zadowolony z ich wykonania? Bo w przyszłym roku nas to czeka i zbieramy informacje.

Pawson – widziałem, że ci strop pęka ;) , to przez to, że nie zalałeś go czymś procentowym :D jak to zrobisz wtedy nie pęka i służy przez lata :lol:

• Odpowiedzi 14,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Mamy zamiar dopiero budować, na razie sprawy papierkowe i rozglądanie się za materiałami. Nasz projekt to Dionizos z APA-DOMY. Będziemy budować w ok. Włodawy (jak Ci to coś mówi:))

Dzięki za odpowiedź

Marta

ja mam ekipe od dachu z okolic wlodawy sa b dobrzy i w rozsadnej cenie a do ciebie my mieli dodatkowo b blisko - jesli jeszcze nie masz wybranej to daj znac na priv

KUBUS:

Strop zostal polany i to niezle ... :) moja ekipa dostala po zrobieniu stropu premie "przelewem" 24xpifko w puszcze .... ale sie chlopaki cieszyli ....

Nalezalo im sie.

Yares – a możesz powiedzieć, jakie tynki wewnętrzne kładłeś i czy jesteś zadowolony z ich wykonania? Bo w przyszłym roku nas to czeka i zbieramy informacje.

jako ze wszystko robie inaczej niz inni, wiec oczywiscie zrobilem tynk ..... cementowo-wapienny ;-) :lol:

i to nie do konca to jest zart, bo wszyscy wokolo robia tynki gipsowe

a na razie nie mam na co narzekac, za malo wody uplynelo ;-)

Jako nie zorientowana w lubelskich firmach proszę o podpowiedź. Czy ta firma Syke, o której piszą MaPi i dyz, mieści się na Krochmalnej?-tak wyczytałam w Anonsach. I jeszcze jedno - czy oni naprawdę mają ceny takie, jakie widnieją w gazecie, np. belit po 3,60 (czy coś takiego)? Dla mnie jest z tym coś nie tak, bo to chyba o wiela za tanio. Podpowiedzcie mi jaka tam jest obsługa i czy warto tam się zaopatrywać, jeżeli mieszkam 80 km od Lublina 9chodzi głónie o transport).

Pozdrawiam wszystkich budujących !!!

m1arta - cena 3,6 to bajka :) naprawdę to jest 4,7 za belix 24cmx24cmx59cm. To jest faktycznie na krochmalnej. Na tym samym podwórku jest zresztą druga firma Bud-Mix oferująca belix w tej samej cenie i na tych samych warunkach. Transport to licz nie z lublina a od producenta czyli z Lubartowa/Niemc. Oni zamawiają tylko materiał a producent zawozi do klienta towar swoim transportem ... przy czym płacisz pośrednikowi :) jedyny mankament to brak rozładunku w cenie ...

m1arta - w Lublinie w syke bloczki jeszcze tydzień temu były po 2,30.

MaPi - dostałem ofertę (nazwijmy to tak....) z firmy M ... powaliła mnie na podłogę profesjonalnością przygotowanej ... tfuj ... oferty jak i ceną ... nie wiem nawet za co ... :evil:

:o :o :o . Może mają nadmiar roboty. Ale conajmniej dziwne!!!!

Fizula i Fizyk - czy Wy czasem nie przechodzicie już do etapu rozmów małżeńskich na forum? :D :D :D :D

Rano pobudka emalią, wołanie na obiad na forum o gotowaniu, wieczorem dyskusja na forum .... nie ważne :wink:

Przynajmniej nie dochodzi do rękoczynów :wink:

zamiast tego wchodzicie na grupę pl.rec.przmoc_w_rodzinie ? :wink:

Fizula i Fizyk - czy Wy czasem nie przechodzicie już do etapu rozmów małżeńskich na forum? :D :D :D :D

Rano pobudka emalią, wołanie na obiad na forum o gotowaniu, wieczorem dyskusja na forum .... nie ważne :wink:

Przynajmniej nie dochodzi do rękoczynów :wink:

zamiast tego wchodzicie na grupę pl.rec.przmoc_w_rodzinie ? :wink:

:wink: Ja tam wolę z moja niewiastą nie zaczynać!!! :wink:

m1arta - w Lublinie w syke bloczki jeszcze tydzień temu były po 2,30.

MaPi - dostałem ofertę (nazwijmy to tak....) z firmy M ... powaliła mnie na podłogę profesjonalnością przygotowanej ... tfuj ... oferty jak i ceną ... nie wiem nawet za co ... :evil:

:o :o :o . Może mają nadmiar roboty. Ale conajmniej dziwne!!!!

wysłałem Ci na priv zarys tego co zaprezentowali