yares 02.06.2005 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 no to ja tu widze calkiem niezly fanklub milosnikow tynku cem-wap :D MaPi & Pawson: trudno mi bedzie podac doklane dane, dlatego, ze moja ekipa zrobila to "przy okazji" innych prac (m.in. strych, strop na poddaszu, chudziak itd), wiec nie bardzo moge powiedziec ile kosztuje material na 1 m2 i ile za robocizne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 02.06.2005 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 W sobotę weekendową jestem za - ale do 15 tej. Nasz junior kończy 2 latka!! Niedziela odpada . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 02.06.2005 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 A my mamy już zamówiony garaż, w poniedziałek ma być już na działce. I tu zadziałała spółdzielnia nasza forumowo-budowlana. Hurtem 3 bierzemy . Pierwszy "budynek" na naszej działce . A my też czekamy na ten garaż, i chyba jesteśmy drudzy w kolejce W przyszłym tygodniu mija 2 tygodnie od złożenia papierków, trzeba chyba zacząć pytac Baba_B, a co u Ciebie, decyzja już chyba sie uprawomocniła. Idkam, Yares,Pawson, Fizyk i reszta budowniczych, miło patrzeć i czytać o postępach na waszych budowach Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stmara 02.06.2005 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 czołgiem! ostatnio była krótka przerwa ale my tu ciągle jeszcze jesteśmy . 1. Papiery w starostwie dojrzewają -żadnych zastrzezeń nie ma, wszystko poza sanitarnym uzgodnione pozytywnie. - może w przyszłym tygodniu odbiór... 2. Blaszaczek na działkę zamówiony (ze spółdzielnię forumową: MaPi -stmara-mariucha)- będzie stawiany w poniedziałek jako trzeci. 3. Działeczka skoszona (rotacyjną) i przygotowana do darcia humusu. 4. ponawiamy negocjacje cen materiałów - czy cos może polecacie? głównie rozważamy bud-mix (BK, cement, wapno, stal) 5. Kaja ma ospę więc wszelkie wizyty z naszym udziałem raczej odpadają. Najgorszy dzień dziecka w jej życiu !!!! 6. kto od nas z forum buduje przy ul. krępieckiej ( za świdnikiem)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 03.06.2005 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Stmara - co do stali to najtaniej bylo w stalmecie nie wiem czy patrzyłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.06.2005 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Hej Pozwolenie już prawomocne, zgłasza się rozpoczęcie robót. Finalizujemy też sprawy bankowe I tak ok. 14,15-go będzie się działo, oj będzie... Trzynastego nie zaczynam, bo jak już wspomniałam ani troszkę nie jestem przesądna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 03.06.2005 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Stmara - co do stali to najtaniej bylo w stalmecie nie wiem czy patrzyłeś Nie zgodze sie Ja bez zbytniego szukania dostalem namiar do jakiejs sprzedawalni stali ktora przez telefon podala mi b. niskie ceny potem co prawda stalmet je wyrownal ale mysle ze jakbym pofatygowal sie do tamtej fimy to cos jeszcze bym wykrecil. Ja i tak kupilem w stalmecie wychodzac z zalozenia ze nawet jesli dam toszeczke drozej to bede mial pewnosc ze jest to na prawde stal i ze i dojedzie na czas... Pod Tym wzgledem A.Ch. jest rewelacyjny. Zadnych przestojow bo material nie dojechal albo cos takiego ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 03.06.2005 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Hej Pozwolenie już prawomocne, zgłasza się rozpoczęcie robót. Finalizujemy też sprawy bankowe I tak ok. 14,15-go będzie się działo, oj będzie... Trzynastego nie zaczynam, bo jak już wspomniałam ani troszkę nie jestem przesądna GRATULUJE Zaczynaj zaczynaj, czemu masz miec lepiej od nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yares 03.06.2005 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Idkam, Yares,Pawson, Fizyk i reszta budowniczych, miło patrzeć i czytać o postępach na waszych budowach mariucha, patrzec i czytac jest milo, ale ile zdrowia nas to czasami kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 03.06.2005 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Idkam, Yares,Pawson, Fizyk i reszta budowniczych, miło patrzeć i czytać o postępach na waszych budowach mariucha, patrzec i czytac jest milo, ale ile zdrowia nas to czasami kosztuje echhh, że tak powiem ... potraciłoby się juz trochę zdrowia jak się tak czyta:) przynajmniej traciłoby się owocnie a nie tak bezsensownie czekając na papiery ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 03.06.2005 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 echhh, że tak powiem ... potraciłoby się juz trochę zdrowia jak się tak czyta:) przynajmniej traciłoby się owocnie a nie tak bezsensownie czekając na papiery ... doczekasz sie, doczekasz, ..... sprawdz priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 03.06.2005 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Uwaga!Poszukuję drewna na podbitkę i oblicówkę. Znalazłam na Rusałce po 24zł /m2 za deski pióro -wpust. Czy ktoś zna może tańsze źródło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 03.06.2005 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Ella, a nie taniej panele PCV? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 03.06.2005 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Ella, a nie taniej panele PCV? Być może, ale mam na elewacji wszystko w drewnie: okna , drzwi, duże fagmenty ścian, więc wskazana jest konsekwencja ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 03.06.2005 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 no niby tak pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.06.2005 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 GRATULUJE Zaczynaj zaczynaj, czemu masz miec lepiej od nas Ano właśnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 03.06.2005 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Stmara- przy Krepieckiej buduje Wukan a przy Przemyslowej ja. Gdzie kupowaliscie beton, najlepiej z pompa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 03.06.2005 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Idkam, Yares,Pawson, Fizyk i reszta budowniczych, miło patrzeć i czytać o postępach na waszych budowach mariucha, patrzec i czytac jest milo, ale ile zdrowia nas to czasami kosztuje echhh, że tak powiem ... potraciłoby się juz trochę zdrowia jak się tak czyta:) przynajmniej traciłoby się owocnie a nie tak bezsensownie czekając na papiery ... W całości przyłączam sie do stwierdzenia kolegi Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_bp 03.06.2005 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Biała Podlaska zgłasza się, jestem na etapie zalatwiania elektryka i czekam na pozwolenie na budowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.06.2005 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Witaj, Tomku. Co Ci zrobił elektryk ? Co budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts