dyz 08.06.2005 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Zaczyna się .... termin złożenia papierów do starostwa został przesunięty na przyszłą środę .. nic to, narazie moja cierpliwość jest w stanie znieść takie opóźnienie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 08.06.2005 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Zaczyna się .... termin złożenia papierów do starostwa został przesunięty na przyszłą środę .. nic to, narazie moja cierpliwość jest w stanie znieść takie opóźnienie... hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stmara 08.06.2005 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 czołgiem! baba_b: zajrzyj na priv dyz: nasze papiery sa już w starostwie i jeszcze w ubiegłym tygodniu szef wszystkich szefów odpowiedzialny za pozwolenie mówił ,że nie ma żadnych zastrzeżeń do dokumentacji i że odbiór będzie za tydzień! ALE już w tym tygodniu brakuje mu jakiejś specyfikacji technicznej na coś tam i architekt ma ją expresem dostarczyć jeśli chcemy dostać pozwolenie w NASTĘPNYM tygodniu! PROPONUJĘ UZBROIĆ SIĘ W CIERPLIWOŚĆ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 08.06.2005 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Poproszę o namiary na blaszaki http://www.blaszak.glt.pl tel.502947578 To te z Kraśnika. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.06.2005 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Dzięki wszystkim jeszcze raz za blaszane namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 08.06.2005 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 A ja nie mam, komu dziękować, bo nikt nie dał mi namiarów na wykonawców schodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 08.06.2005 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 A ja nie mam, komu dziękować, bo nikt nie dał mi namiarów na wykonawców schodów Kubus B - przykro mi bardzo - ale ja nie robię schodów drewnianych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 08.06.2005 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Kubus, evevet coś pisała o jakimś wykonawcy schodów. Napisz do niej na priva. Dzwoniłam dzisiaj do starostwa i pani powiedziała, że nie obiecuje, że pozwolenie będzie jeszcze w tym tygodniu, ale powinno być w następnym. Papiery podobno ok, mam nadzieję, że nie będzie tak jak u stmary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 08.06.2005 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 A i jeszcze jedno, czy można już na etapie budowy zmienić schody drewniane na wylewane? Jakieś inne formalności poza wpisaniem tego w dziennik budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yares 08.06.2005 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 witam wszytkich od dzisiaj przestaje zastawiac drzwi snopkiem - mam wreszcie prawdziwe drzwi wejsciowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wukan 08.06.2005 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Yares pochwal się tymi drzwiami, podaj producenta, gdzie kupiłeś i za ile, oraz parametry tych drzwi, czekamy PozdrowieniaWiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stmara 08.06.2005 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 czołgiem! wukan: który to twój domek - bo przejeżdżam przez krępiecką kilka razy w tygodniu i się tylko domyślam! moze bys wystawił jakiś baner- TU BUDUJE WUKAN - Z RODZINĄ! MaPi: znowu się ścigamy! pan A dostarczył niezbędne kwitki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stmara 08.06.2005 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 MaPi: mariucha: - czy przybiliście do ziemi blaszaczki - czym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 08.06.2005 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 MaPi: mariucha: - czy przybiliście do ziemi blaszaczki - czym? Jeszcze nie, ale trzeba coś o tym pomyśleć, przcież tak na dobrą sprawę 2 osoby mogą to podnieść do góry MaPi,Stmara chyba i ja jutro gonię zapytać o pozwolenie, w piątek mija 3 tygodnie od złożenia dokumentacji. mam nadzieję, że dostanę podobną odpowiedź jak Wy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gesio 08.06.2005 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 te blaszaki lepiej sobie czym predzej poprzypinajcie do gruntu, mi podczas wichury jka porwalo to polecial kilka metrow dalej i zbieralem go doslownie w kawalkach, 90% było pogięte, jakoś go poprostowałem ale nie jest juz taki "trendy" jak dawniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 08.06.2005 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Jak widze ty juz prawie zaczynasz czekanie na Stasia ... U mnie jeszcze sie nic nie dzieje a juz bym chcial zeby sie cos dzialo ... Po ile i skad brales zwirek na gorny wieniec ?? Taaaak, Stasio wchodzi na przełomie miesięcy 06/07 Dzisiaj z nim rozmawiałem i już będziemy w ścisłym kontakcie, pod koniec tygodnia spotykamy się na budowie. Zwirek... (to moja ksywa) szczerze ... nie pamiętam. Aaaaaaaaaa z Anonsów. M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 09.06.2005 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 No to mnie postraszyliście z tym garażem, mam nadzieję, że do soboty nie odfrunie. W sobotę jedziemy go troszkę ustawić lepiej, żeby nie wisiał tak nad ziemią na pustakach. To i się go jakoś przytwierdzi do podłoża. Tylko jak? Macie jakiś pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 09.06.2005 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Spółdzielnia blaszaków – u mnie blaszak do ziemi jest przymocowany na 4 prętach chyba fi 8 na końcach zagięte i wbite mocno w ziemie stoi już jakiś czas i wiatr go nie ruszył a wiało mocno w miedzy czasie a na złodzieji to i tak nie ma rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 09.06.2005 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Pawson – żwirek z anonsów 80zl tona + transport tu było rożnie w końcu miałem 60zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 09.06.2005 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Taaaak, Stasio wchodzi na przełomie miesięcy 06/07 Dzisiaj z nim rozmawiałem i już będziemy w ścisłym kontakcie, pod koniec tygodnia spotykamy się na budowie. Czyli udalo mu sie poprzesuwac inne budowy ?? Bo wczesniej mialo byc 07/08 z tego co pamietam Jesli mozesz to podkreslaj ze do mnie ma isc zaraz po twojej budowie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts