Kubus budowniczy 09.06.2005 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Pawson - muchomorka nie brałem, chociaż w parze było taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 09.06.2005 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Pawson - muchomorka nie brałem, chociaż w parze było taniej te, jajus... :) Zobaczymy co mi ekipa zaproponuje do wrzucania do wienca ale sklaniam sie wlasnie do zwirku.. W sumie to moze pojade ze srubokretem do Ciebie na budowe i ci powydlubuje zwirki ze stropu:) nazbiera sie z taczka albo dwie Tylko mi napisz kiedy cie nie bedzie :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 09.06.2005 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Cześć Witajcie. Mam dzisiaj jakąś handrę!!! W pracy nazywamy to depresją pogodową. Czy u was też występuje taka choroba??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evevet 09.06.2005 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Kubus budowniczy: jak sie spotkamy to poopowiadam Ci o tym moim fachowcu od schodow. Nie mam do niego kontaktu bo zalatwil mi go moj majster. Jak zaczniemy cos dzialac to wszystko napisze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yares 09.06.2005 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Yares pochwal się tymi drzwiami, podaj producenta, gdzie kupiłeś i za ile, oraz parametry tych drzwi, czekamy Pozdrowienia Wiesiek Gerda WX20: blacha ocynkowana, wymienne panele z MDF (ja mam Madryt), dwa zamki klasy C (jeden "dzienny" zamykany od srodka galka), sztywny lancuch, ofc bolce antywywazeniowe, jak ktos chce to jeszcze w standardzie jest wizjer zaryzykowalem i wybralem kolor bialy tak jak cala stolarka, ciekawe jak sprawdzi sie w eksploatacji na szczescie panele sa wymienne, wiec w kazdej chwili bedzie mozna zmienic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 09.06.2005 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Cześć Witajcie. Mam dzisiaj jakąś handrę!!! W pracy nazywamy to depresją pogodową. Czy u was też występuje taka choroba??? Fizyk u nas taka choroba też występuje ale to jest depresja spowodowana przyjściem do pracy. Bliżej fajrantu zaczyna ustępować Czy ekipę podpytywałeś o ich zdolności produkcyjne na sierpień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wukan 09.06.2005 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Witam StmaraMój domek znajduje się przy ul. Krepieckiej, jadąc od Kauflanda w kierynku Krępca jakieś 400 m po lewej stronie, obok posesji ogrodzonej białym murem nie przy samej ulicy tylko w głębi, czerwony dom z czerwonym dachem. Yares, podaj jeszcze cenę tych drzwi. PozdrawiamWiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 09.06.2005 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Yares pochwal się tymi drzwiami, podaj producenta, gdzie kupiłeś i za ile, oraz parametry tych drzwi, czekamy Pozdrowienia Wiesiek Gerda WX20: blacha ocynkowana, wymienne panele z MDF (ja mam Madryt), dwa zamki klasy C (jeden "dzienny" zamykany od srodka galka), sztywny lancuch, ofc bolce antywywazeniowe, jak ktos chce to jeszcze w standardzie jest wizjer zaryzykowalem i wybralem kolor bialy tak jak cala stolarka, ciekawe jak sprawdzi sie w eksploatacji na szczescie panele sa wymienne, wiec w kazdej chwili bedzie mozna zmienic Za ile to stoi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yares 09.06.2005 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Yares, podaj jeszcze cenę tych drzwi. Za ile to stoi??? dwa*jed*pie*zer*zlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 09.06.2005 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Yares, podaj jeszcze cenę tych drzwi. Za ile to stoi??? dwa*jed*pie*zer*zlo Z Vatem czy bzy? Z montażem czy bzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 09.06.2005 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Z Vatem czy bzy? Z montażem czy bzy? fizyk a co ty taki ciekawski jestes ?? Od razu bys chcial wszystko wiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yares 09.06.2005 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Z Vatem czy bzy? Z montażem czy bzy? z montażem i watą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 09.06.2005 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Od frontu istna brama a od tyłu na tarasie zwykłe drzwi balkonowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 09.06.2005 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Cały czas się zastanawiam jak zabezpieczyć dom i tak naprawdę to nie wiem za dużo zabespieczeń to kusi, że coś cennego jest, za mało to zwykły chłystek wejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 09.06.2005 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Cały czas się zastanawiam jak zabezpieczyć dom i tak naprawdę to nie wiem za dużo zabespieczeń to kusi, że coś cennego jest, za mało to zwykły chłystek wejdzie Mało tego, masz miliony zabezpieczeń a dziecko wpadnie zaaferowane po szkole do domu wziąć tylko szybko piłkę bo koledzy czekają ... i pobiegnie grać a chata pootwierana ... nie wspomnę o tym że rodzice również mogą czasem zapomnieć uaktywnić alarm ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 09.06.2005 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Przestrzegam przed firmą "GROM-MAR (POLMAR) Marek Gromada" z Piekar Śląskich ( http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=20811 , http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=34297 Czytaliscie to ?? JEZU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stmara 09.06.2005 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 czołgiem! Pawson: - mam nadzieję,że poza inwestorami choć jeden procent wykonawców czyta to forum! niech wiedzą, że można sobie z nimi radzić! dotyczy to również architektów i innych usługodawców przy budowie. Mapi, mariucha: blaszaczek przygwoździłem do gruntu prętami stalowymi (płaskimi) które zdobyłem na złomie. druty nie są zbyt długie (50cm)i grube około 5mm i po zagięciu weszły w ziemię na głębokość około 30 cm ale wsadziłem ich 10 sztuk więc mam nadzieję,że to wystarczy. wukan: no to nietrafiłem z tym domkiem - myślałem,że to inny. Ale zaraz jadę do mełgwi i przejade obok twojej posesji bacznie się przyglądając. Ogarnij się trochę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 09.06.2005 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Dobry wieczór . Nic cisza. Ta cisza krzyczała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 09.06.2005 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Zbliza sie łikend wiec moze zaplanujemy jakis objazd budow w sobote ?? Jesli ktokolwiek z budujacych chce cos pokazac kazdemu kto chce cos obejrzec to niech pisze co i kiedy :) Ja moge pokazac schnacy strop na parterem w sobote ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 09.06.2005 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Dobry wieczór . Nic cisza. Ta cisza krzyczała Ja wrzeszcze Fizyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts