Pawson 09.06.2005 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Jeszcze jedno 0przeslijcie mi na priv namiary na firme blaszakowa (lub firmy jesli macie wiecej) wraz jakimis cenami / wymiarami itd itp Znajomy planuje zakup dwoch blaszakow za jakis miesiac ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 09.06.2005 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Dobry wieczór . Nic cisza. Ta cisza krzyczała Ja wrzeszcze Fizyku A ja bezgłośnie ziewam ( to wynik zebrania w pracy) ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 09.06.2005 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Jeszcze jedno 0przeslijcie mi na priv namiary na firme blaszakowa (lub firmy jesli macie wiecej) wraz jakimis cenami / wymiarami itd itp Znajomy planuje zakup dwoch blaszakow za jakis miesiac ... Za jakiś miesiąc ja będę się pozbywać mojego - sygnalizuję tak na wszelki wypadek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 09.06.2005 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 My możemy pokazać działkę i garaż. Jeśli ktoś ma ochotę to zapraszamy, będziemy na działce prawdopodobnie większą część soboty, więc jeśli ktoś chce zobaczyć puste (prawie) pole to zapraszamy, gdyby ktoś się zdecydował to proszę o znak, podam jak dojechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.06.2005 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 U nas wszystko wskazuje na fakt, że za tydzień będzie można oglądać wielką dziurę na naszej działce. Zainteresowanych i (jeszcze) spragnionych takiego widoku oczywiscie zaprosimy. Na razie można podziwiać tylko ogrodzenie tymczasowe - tylko dla prawdziwych koneserów A podziwiać stropów w ten łykend niestety nie mamy czasu - impreza rodzinna się akurat przytrafiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 09.06.2005 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Zbliza sie łikend wiec moze zaplanujemy jakis objazd budow w sobote ?? Jesli ktokolwiek z budujacych chce cos pokazac kazdemu kto chce cos obejrzec to niech pisze co i kiedy :) U nas podobnie jak u MaPi, garaż do obejrzenia, i ewentualnie dziura po zdjetej ziemi. Jeszcze jedno 0przeslijcie mi na priv namiary na firme blaszakowa (lub firmy jesli macie wiecej) wraz jakimis cenami / wymiarami itd itp Znajomy planuje zakup dwoch blaszakow za jakis miesiac ... Pisałem kilka postów wyżej namiary na blaszaki z Kraśnika. Dzisiaj byłem w UM zapytać o pozwolenie - Pani popatrzyła na półke i powiedziała że moje kwity jeszcze muszą a trochę poleżeć , ale sprawdziła wszystkie papiery są OK , powiedziała że za 2 tygodnie powinna być decyzja .W sumie wyjdzie z 5 tygodni czekania, ale to Lublin, architekt mówił o 65 dniach. mam nadzieję że wrótce dołączę do grona budujacych i będę mógł pokazać coś więcej niz blaszaka, chociaż grila można juz robić. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 09.06.2005 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 My możemy zaprosić do nas, ale nic się nie zmieniło już od dawna, za to z miłą chęcią coś obejrzymy, niestety nasza obecność do końca będzie pod znakiem zapytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yares 10.06.2005 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Od frontu istna brama a od tyłu na tarasie zwykłe drzwi balkonowe rozumiem, ze u siebie zamontujesz zwykle tanie drzwi i to najlepiej przeszkolone, bo ladnie wygladaja gdybym chcial , aby drzwi wejsciowe byly skuteczna przeszkoda, to kupilbym drzwi ANTYWLAMANIOWE a nie WX20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 10.06.2005 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Jeśli chodzi o spotkanie - to do południa (14tej) - ja chętnie! Zapraszam do siebie i chętnie wproszę się do innych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 10.06.2005 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Jeśli chodzi o spotkanie - to do południa (14tej) - ja chętnie! Zapraszam do siebie i chętnie wproszę się do innych! Fizyku, więc chętnie zapraszam cię do nas, od rana będziemy na działce. Jeśli chcesz skorzystać z zaproszenia to dzwoń lub pisz na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.06.2005 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Ale leje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 10.06.2005 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Ale leje Paskudnie jest na dworze, mam nadzieję, że jutro nie będzie padało. Jak sobie pomyślę, że miałabym spędzić cały dzień na działce w taką pogodę, jak jest teraz to aż mi się zimno robi, dreszcze mnie przechodzą i wogóle .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 10.06.2005 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Yares - Ja jeszcze nie jestem w temacie, bo te zakupy są dopiero przede mną. Ale kto wie może pójdę za twoja rada i wybiorę właśnie te drzwi. Niektóre z twoich argumentów mocno do mnie trafiły. Co do problemu z zamykaniem drzwi to wiem, co to znaczy. Na działce rodziców (wypoczynkowa) takie drewniane drzwi rozeszły się już po 2 latach i nie mieściły się we framugi i ten problem powtarza się po każdej zimie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 10.06.2005 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Mapi - niestety jutro ma być podobnie, chociaż ma padać ciut mniej My dzisiaj byliśmy u siebie i zrobiliśmy powykonawcze pomiary , zobaczymy ja to sie ma do projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 10.06.2005 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Czy ktoś z was zna może jakiegoś dobrego ortopedę dziecęcego? I dermatologa? Jeśli możecie to przyślijcie mi nazwiska. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yares 10.06.2005 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Yares - Ja jeszcze nie jestem w temacie, bo te zakupy są dopiero przede mną. Ale kto wie może pójdę za twoja rada i wybiorę właśnie te drzwi. Niektóre z twoich argumentów mocno do mnie trafiły. Co do problemu z zamykaniem drzwi to wiem, co to znaczy. Na działce rodziców (wypoczynkowa) takie drewniane drzwi rozeszły się już po 2 latach i nie mieściły się we framugi i ten problem powtarza się po każdej zimie. dlatego mysle, ze mimo wszystko warto zainwestowac w odrobine lepsze drzwi (nawet tak troche na wyrost) po to , zeby pozniej moc o nich zapomniec na dlugie lata , czego wszystkim budujacym zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.06.2005 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Na jakim etapie zakładaliście/chcecie załozyć drzwi i okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamon 10.06.2005 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Okna i drzwi zewnetrzne nalezy montowac przed wylaniem wylewek.Jak ci spartola fachowcy od drzwi to podadzkarze poprawia.Drzwi raczej PVC- bo sie nie rozsychają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 10.06.2005 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Czy ktoś z was zna może jakiegoś dobrego ortopedę dziecęcego? I dermatologa? Jeśli możecie to przyślijcie mi nazwiska. Dzięki. Zajrzyj na priw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 10.06.2005 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 hej, jakby ktos był zainteresowany, to mam ofertę (naprawdę niezłą) na automatykę bramową (bramy wjazdowe i garażowe) - np. automat do bramy garażowej uchylnej niecałe 500zł! pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts