Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 14,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Jeszcze jedno 0przeslijcie mi na priv namiary na firme blaszakowa (lub firmy jesli macie wiecej) wraz jakimis cenami / wymiarami itd itp

Znajomy planuje zakup dwoch blaszakow za jakis miesiac ...

Za jakiś miesiąc ja będę się pozbywać mojego - sygnalizuję tak na wszelki wypadek :wink: .

U nas wszystko wskazuje na fakt, że za tydzień będzie można oglądać wielką dziurę :oops: na naszej działce.

Zainteresowanych i (jeszcze) spragnionych takiego widoku oczywiscie zaprosimy.

Na razie można podziwiać tylko ogrodzenie tymczasowe - tylko dla prawdziwych koneserów

A podziwiać stropów w ten łykend niestety nie mamy czasu - impreza rodzinna się akurat przytrafiła :)

Zbliza sie łikend wiec moze zaplanujemy jakis objazd budow w sobote ??

Jesli ktokolwiek z budujacych chce cos pokazac kazdemu kto chce cos obejrzec to niech pisze co i kiedy :):)

U nas podobnie jak u MaPi, garaż do obejrzenia, i ewentualnie dziura po zdjetej ziemi.

Jeszcze jedno 0przeslijcie mi na priv namiary na firme blaszakowa (lub firmy jesli macie wiecej) wraz jakimis cenami / wymiarami itd itp

Znajomy planuje zakup dwoch blaszakow za jakis miesiac ...

Pisałem kilka postów wyżej namiary na blaszaki z Kraśnika.

Dzisiaj byłem w UM zapytać o pozwolenie - Pani popatrzyła na półke i powiedziała że moje kwity jeszcze muszą a trochę poleżeć :evil: , ale sprawdziła wszystkie papiery są OK :wink: , powiedziała że za 2 tygodnie powinna być decyzja :-? .W sumie wyjdzie z 5 tygodni czekania, ale to Lublin, architekt mówił o 65 dniach.

mam nadzieję że wrótce dołączę do grona budujacych i będę mógł pokazać coś więcej niz blaszaka, chociaż grila można juz robić.

Pozdrawiam

Yares - Ja jeszcze nie jestem w temacie, bo te zakupy są dopiero przede mną. Ale kto wie może pójdę za twoja rada i wybiorę właśnie te drzwi. Niektóre z twoich argumentów mocno do mnie trafiły. :)

Co do problemu z zamykaniem drzwi to wiem, co to znaczy. Na działce rodziców (wypoczynkowa) takie drewniane drzwi rozeszły się już po 2 latach i nie mieściły się we framugi i ten problem powtarza się po każdej zimie. :(

Yares - Ja jeszcze nie jestem w temacie, bo te zakupy są dopiero przede mną. Ale kto wie może pójdę za twoja rada i wybiorę właśnie te drzwi. Niektóre z twoich argumentów mocno do mnie trafiły. :)

Co do problemu z zamykaniem drzwi to wiem, co to znaczy. Na działce rodziców (wypoczynkowa) takie drewniane drzwi rozeszły się już po 2 latach i nie mieściły się we framugi i ten problem powtarza się po każdej zimie. :(

dlatego mysle, ze mimo wszystko warto zainwestowac w odrobine lepsze drzwi (nawet tak troche na wyrost) po to , zeby pozniej moc o nich zapomniec na dlugie lata , czego wszystkim budujacym zycze :wink: :D