Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 14,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Hej, czy możecie mi napisać ile płaciliście za przyłączenie wody do domu? Mamy jakieś 10 m od trójnika do domu i szukamy kogoś kto mógłby nam to wykonać, jeśli macie kogoś takiego to prośba o jakiś kontakt. Wod-rol za to woła sobie 1300 + vat. Kosmiczna cena wg mnie, zwłaszcza, jak poczytałam na forum ile ludzie dają za mb. U nas wychodziłoby jakieś 130 zł m z robotą i materiałem, więc kupa kasy.

Pawson, dzięki jesteśmy z panem Heniem umówieni na wtorek.

MaPi - Wielkie Gratulacje :D :D :D :D

Jeszcze z miesiąc 8) i się zacznie :D

A u nas - jutro geodeta czyni swoją powinność, a w środę - wchodzi ekipa i modyfikuje krajobraz :D :D

Jak dobrze pójdzie i uda się z pogodą, w sobotę będą fundamenty :o :o :D

Dzwoniłam przed chwilą do staostwa i wiecie co???? :D :D :D :D Mamy POZWOLENIE na budowę :D :D :D :D . Tylko teraz trzeba jeszcze pojechać odebrać. Ale bajer.

Dziki taniec szczęśliwego posiadacza pozwolenia odtańczyłam wraz z córcią :wink: .

MaPi - gratuluję!!!!!! Teraz uprawomocnienie i mozna działać!! Po uprawomocnieniu zgłosznie budowy i łopatę możesz wbijać w ziemię.

A u mnie położony strop. Dzisiaj się zbroję a jutro strop olewam (tzn wylewam). Pewnie wezmę dzien wolnego i spędzę go na budowie! Ale musze mieć pewność na 100% o której będzie beton. Mam nadzieje że pogoda mi dopisze.

Zapraszam do albumiku. Jest kilka nowych fotek. Jedno mi się podoba:

http://gfizyk.photosite.com/~photos/tn/76_1024.ts1118607412593.jpg