Gość 12.06.2005 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 GRATULACJE!!!!! Niech rośnie zdrowo i da Wam w kość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 12.06.2005 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Haha u mnie będzie ciężko by maluch dał mi w kość, bo kości są głęboko ukryte pod sadełkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 12.06.2005 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Kubus wielkie gratulacje od naszej całej trójki. Niech maleńka rośnie zdrowo. Jeśli możesz to pochwal się jakimś zdjęciem swojej najmłodszej kobietki. A jeśli chodzi o to sadełko, to wiesz, kochanego ciała nigdy za wiele (ale się pocieszam ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AVID 12.06.2005 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Ja też jestem zainteresowany vitodensem 200 tylko ze jestem z Warszawy i zastanawiam sie czy to nie jest problem z kupnem takiego kotła na odległośc?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 12.06.2005 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Hej, czy możecie mi napisać ile płaciliście za przyłączenie wody do domu? Mamy jakieś 10 m od trójnika do domu i szukamy kogoś kto mógłby nam to wykonać, jeśli macie kogoś takiego to prośba o jakiś kontakt. Wod-rol za to woła sobie 1300 + vat. Kosmiczna cena wg mnie, zwłaszcza, jak poczytałam na forum ile ludzie dają za mb. U nas wychodziłoby jakieś 130 zł m z robotą i materiałem, więc kupa kasy. Pawson, dzięki jesteśmy z panem Heniem umówieni na wtorek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 12.06.2005 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Hej śpieszę donieść, że z dniem dzisiejszym jestem szczęśliwym tatą Gratulacje od rodziny Mariuchów. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizula 12.06.2005 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Hej śpieszę donieść, że z dniem dzisiejszym jestem szczęśliwym tatą Wielki gratulacje od Fizuli, Fizyka i stada Fizuniątek (ale się cieszę, że jutro do pracy i będę z takimi kochanymi maluszkami i ich mamami się zadawać ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 12.06.2005 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Hej śpieszę donieść, że z dniem dzisiejszym jestem szczęśliwym tatą GRA TU LU JE MY !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 13.06.2005 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Hej śpieszę donieść, że z dniem dzisiejszym jestem szczęśliwym tatą GRATULUJEMY!!! dużo zdówka i cierpliwości! aż miło popatrzeć jak nam forum rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 13.06.2005 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Kubuś GRATULACJE! Nasz Miki za m-c skończy 2 latka - urodził się razem z początkiem budowy pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 13.06.2005 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Jeszcze raz wszystkim bardzo dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 13.06.2005 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Dzwoniłam przed chwilą do staostwa i wiecie co???? Mamy POZWOLENIE na budowę . Tylko teraz trzeba jeszcze pojechać odebrać. Ale bajer. Dziki taniec szczęśliwego posiadacza pozwolenia odtańczyłam wraz z córcią . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 13.06.2005 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 MaPi - no to gratuluję !!! Czy ja dobrze kojarzę, czy "dojrzewanie" dokumentów w starostwie trwało u was krócej niż miesiąc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 13.06.2005 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 MaPi - no to gratuluję !!! Czy ja dobrze kojarzę, czy "dojrzewanie" dokumentów w starostwie trwało u was krócej niż miesiąc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 13.06.2005 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 no ładnie mi się post powielił .... sorryyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.06.2005 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 MaPi - Wielkie Gratulacje Jeszcze z miesiąc i się zacznie A u nas - jutro geodeta czyni swoją powinność, a w środę - wchodzi ekipa i modyfikuje krajobraz :D Jak dobrze pójdzie i uda się z pogodą, w sobotę będą fundamenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 13.06.2005 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Dzwoniłam przed chwilą do staostwa i wiecie co???? Mamy POZWOLENIE na budowę . Tylko teraz trzeba jeszcze pojechać odebrać. Ale bajer. Dziki taniec szczęśliwego posiadacza pozwolenia odtańczyłam wraz z córcią . MaPi - gratuluję!!!!!! Teraz uprawomocnienie i mozna działać!! Po uprawomocnieniu zgłosznie budowy i łopatę możesz wbijać w ziemię. A u mnie położony strop. Dzisiaj się zbroję a jutro strop olewam (tzn wylewam). Pewnie wezmę dzien wolnego i spędzę go na budowie! Ale musze mieć pewność na 100% o której będzie beton. Mam nadzieje że pogoda mi dopisze. Zapraszam do albumiku. Jest kilka nowych fotek. Jedno mi się podoba: http://gfizyk.photosite.com/~photos/tn/76_1024.ts1118607412593.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 13.06.2005 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Mapi: GRATULACJE, teraz bedzie tylko gorzej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stmara 13.06.2005 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 czołgiem! MaPi: gratulacje - myśle że jest jeden : jeden w naszym wyścigu! A TAK SWOJĄ DROGĄ: TO NIESPRAWIEDLIWEEEEEE!!!!!! JA MIAŁEM DOSTAĆ PIERWSZY!!!!! - JADĘ DZISIAJ DO STAROSTWA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 13.06.2005 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Dziękuję, dziękuję.. , Piotrek właśnie pojechał do starostwa odebrać nasze papierki. No więc powoli zaczynam dzwonić do kierowników, geodetów i takich tam innych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts