fizyk 13.06.2005 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Teraz się dopiero zacznie. !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 13.06.2005 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Teraz się dopiero zacznie. !! Kurcze, boję się trochę tego wszystkiego, ale jednocześnie strasznie się cieszę, że ten nasz dom zacznie istnieć (niedługo) naprawdę, a nie tylko na papierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 13.06.2005 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Witamy !!! same dobre wieści na Forum !!!!! GRATULUJEMY !!!! Teraz leć do zoologicznego i kup sobie węża ... do kieszeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 13.06.2005 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 No proszę teraz to prawdziwy wysyp budów będzie Gratulujemy wszystkim budującym. Teraz jak zacznie się objeżdzanie budów rano tak na wieczór dopiero wszytkie zostaną zjeżdzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 13.06.2005 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 U mnie jutro z rana lanie stropów. Nic mnie nie powstrzyma. Nawet wziałem urlop !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 13.06.2005 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Dzwoniłam przed chwilą do staostwa i wiecie co???? Mamy POZWOLENIE na budowę . Tylko teraz trzeba jeszcze pojechać odebrać. Ale bajer. Dziki taniec szczęśliwego posiadacza pozwolenia odtańczyłam wraz z córcią . MaPi, gratulacje Ale to u Was szybko poleciało. ALL. Ponawiam prośbę o namiary na sprawdzone tartaki. Przecież już niektórzy z Was zamawiali więźbę. dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 13.06.2005 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Ponawiam prośbę o namiary na sprawdzone tartaki. Przecież już niektórzy z Was zamawiali więźbę. dzięki i pozdrawiam Mariuniu, wyjdź z psem ... to Ci dam namiar ... Dlaczego nie korzystasz ze sprawdzonego i taniego tartaku?????????? Pawson i ja naprawdę jesteśmy na tą chwilę zadowoleni!!! Ceny wg np. Drewnostalu .... nie do pobicia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 13.06.2005 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Ponawiam prośbę o namiary na sprawdzone tartaki. Przecież już niektórzy z Was zamawiali więźbę. dzięki i pozdrawiam Mariuniu, wyjdź z psem ... to Ci dam namiar ... Dlaczego nie korzystasz ze sprawdzonego i taniego tartaku?????????? Pawson i ja naprawdę jesteśmy na tą chwilę zadowoleni!!! Ceny wg np. Drewnostalu .... nie do pobicia. Nie korzystam, bo mi nikt namiaru nie chce dać Ale już mam Idkam, dzięki, nie ma jak sąsiedzka pomoc Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stmara 13.06.2005 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 CZOŁGIEM! u nas mooze pozwolenie będize w środe - mam zadzwonić z polecenia! MaPi: może jeszcze was dogonimy! pytanie za 100 punktów - kto buduje w krępcu obok żótego zameczka?Mam skleroze - Guit - przypomnij mi! bo to blisko ciebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 14.06.2005 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Teraz leć do zoologicznego i kup sobie węża ... do kieszeni Oj, wąż to już od dawna siedzi w naszych kieszeniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 14.06.2005 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 stmara - oczywiście, że aik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 14.06.2005 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Teraz leć do zoologicznego i kup sobie węża ... do kieszeni Następnie węża odchować a jakby się udało to nawet rozmnożyć, spieniężyć i jakoś to pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.06.2005 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Co do rozmnażania węży, to ja jestem chętna, najlepiej na najdłuższego Tylko najlepiej jakis dyskretny rozmiar, coby mi kieszeni nie wypychał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 14.06.2005 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 ALL. Ponawiam prośbę o namiary na sprawdzone tartaki. Przecież już niektórzy z Was zamawiali więźbę. dzięki i pozdrawiam Na swoje wytlumaczenie mam tylko to ze defaultowo zalozylem ze namiar na pana Ł dostaniesz od IDKAMA - ... co tez sie dokonalo :) Ostatnio troche mu odbija co do platnosci ale ogolnie jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mazmarc 14.06.2005 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Witam wszystkich Budowniczych Do rozpoczęcia budowy u mnie jeszcze długa droga, lecz już teraz chętnie zagłębiam się w Wasze wpisy, a jest co czytać... Pozdrowionka dla Wszystkich P.S. W końcu zaczynam coś pisać, poza czytaniem forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 14.06.2005 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Czesc ALL: U mnie ekipa dzisiaj ma sobie pozwozic sprzet w okolicach popoludnia i od jutra ruszaja z kopyta z murowaniem na gorze scianek SUPER Poza tym nic sie nie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 14.06.2005 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Witam wszystkich Budowniczych Do rozpoczęcia budowy u mnie jeszcze długa droga, lecz już teraz chętnie zagłębiam się w Wasze wpisy, a jest co czytać... Pozdrowionka dla Wszystkich P.S. W końcu zaczynam coś pisać, poza czytaniem forum Czesc Mazmarc - witamy w naszym wesolym gronie budowniczych :) Napisz co, gdzie i kiedy zamierzasz budowac.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.06.2005 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Witam wszystkich Budowniczych Do rozpoczęcia budowy u mnie jeszcze długa droga, lecz już teraz chętnie zagłębiam się w Wasze wpisy, a jest co czytać... Pozdrowionka dla Wszystkich P.S. W końcu zaczynam coś pisać, poza czytaniem forum A witamy, witamy Napisz, co, gdzie i z czego budujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mazmarc 14.06.2005 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Mam działeczke w Kalinówce, na teraz jest zachwaszczona jak nie wiem co... Stawiam swoje pierwsze kroki w przygotowaniach do budowy - porządkowanie papierów, porządkowanie działki (niestety jestem właścicielem mini wysypiska ), szukanie informacji na wszelkie możliwe tematy na tym etapie (papierkologia, projekty, karczowanie chwaścideł, organizacja ogrodzenia itp.). Chcemy z żoną zacząć budowe w przyszłym roku Dom parterowy z użytkowym poddaszem - co raz to nam sie zmienia ulubiony projekt i założenia co nam potrzebne do szczęścia... A tak na marginesie - to forum wciąga, wciąga, wciąga... W odstawke poszedł telewizor, jakies rozrywkowe funkcje komputera - teraz forum jest na pierwszym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 14.06.2005 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Co do rozmnażania węży, to ja jestem chętna, najlepiej na najdłuższego Tylko najlepiej jakis dyskretny rozmiar, coby mi kieszeni nie wypychał jak najdłuższy ale kieszonkowy? oczywiście wiesz że za tym idzie zmniejszenie fi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts