Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Dom parterowy z użytkowym poddaszem - co raz to nam sie zmienia ulubiony projekt i założenia co nam potrzebne do szczęścia...

Jesli masz za maly balagan w glowie nt projektow to pusc kilka rozwazanych propozycji na forum ...

Bedziesz mial duzo wiekszy balagan w glowie :):):)

Na chwasciory tylko chemia (RANDAP czy jakos tak) na sasiadow robiacych wysypisko - dubeltowka...

No i oczywiscie zapraszamy na nastepne spotkanie coby sie w realu poznac.

• Odpowiedzi 14,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Witaj Mazmarc!

Jak już Pawson zaznaczył jeżeli nie miałeś jeszcze mętliku w głowie to dobrze trafiłeś tylko patrzeć jak go będziesz miał :wink:

Mi osobiście też napoczątku czytanie tej naszej epopei regionalno budowlanej przysłoniło wszelkie inne rozrywki i pssssst obowiązki :wink:

Witam wszystkich Budowniczych :)

Do rozpoczęcia budowy u mnie jeszcze długa droga, lecz już teraz chętnie zagłębiam się w Wasze wpisy, a jest co czytać...

Pozdrowionka dla Wszystkich :wink:

P.S. W końcu zaczynam coś pisać, poza czytaniem forum :D

Witamy, witamy... zapraszamy na następne spotkanie, które.... A właśnie, kiedy następne spotkanie? :D .

Termin do uprawomocnienia liczymy od 10-06 tak więc jeszcze 10 dni.

u nas dzisiaj stawianie najważniejszej budowli na działce - jak to mawia mój majszter: nie ma srania - nie ma budowania!

jaki robisz dach nad tym najwazniejszym ?? beton, ceramika a moze gont drewniany, coby sie ekipa komfortowo czula podczas najwazniejszych czynnosci na budowie :p :p :p

Spotkanie, spotkanie, ja kce spotkanie ...

podaj jakies blizsze namiary, jest nas tu dwoch kalinowkowiczow - mozes ty nasz bliski sasiad :wink: :D

Mam działeczke przy ulicy Brzozowej, mniej więcej (pewnie mniej niż więcej :p) na wysokości stadniny.

Dajcie znać położenie Waszych działeczek, przy najbliższym wyjeździe rekreacyjno- krajoznawczym na rowerku rozejrze sie po okolicy