Pawson 14.06.2005 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Dom parterowy z użytkowym poddaszem - co raz to nam sie zmienia ulubiony projekt i założenia co nam potrzebne do szczęścia... Jesli masz za maly balagan w glowie nt projektow to pusc kilka rozwazanych propozycji na forum ... Bedziesz mial duzo wiekszy balagan w glowie :) Na chwasciory tylko chemia (RANDAP czy jakos tak) na sasiadow robiacych wysypisko - dubeltowka... No i oczywiscie zapraszamy na nastepne spotkanie coby sie w realu poznac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 14.06.2005 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Witaj Mazmarc! Jak już Pawson zaznaczył jeżeli nie miałeś jeszcze mętliku w głowie to dobrze trafiłeś tylko patrzeć jak go będziesz miał Mi osobiście też napoczątku czytanie tej naszej epopei regionalno budowlanej przysłoniło wszelkie inne rozrywki i pssssst obowiązki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yares 14.06.2005 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Mam działeczke w Kalinówce, na teraz jest zachwaszczona jak nie wiem co... witaj Mazmarc podaj jakies blizsze namiary, jest nas tu dwoch kalinowkowiczow - mozes ty nasz bliski sasiad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 14.06.2005 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 podaj jakies blizsze namiary, jest nas tu dwoch kalinowkowiczow - mozes ty nasz bliski sasiad No ladnie .... jak zajade w wasze regiony za 2 latka to nie ma mozliwosci zeby o wlasnych silach wyjechac :]:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yares 14.06.2005 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 podaj jakies blizsze namiary, jest nas tu dwoch kalinowkowiczow - mozes ty nasz bliski sasiad No ladnie .... jak zajade w wasze regiony za 2 latka to nie ma mozliwosci zeby o wlasnych silach wyjechac :]:] Pawson, na to nie musisz czekac az dwa lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 14.06.2005 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Pawson, na to nie musisz czekac az dwa lata podaj tylko termin :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 14.06.2005 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Witam wszystkich Budowniczych Do rozpoczęcia budowy u mnie jeszcze długa droga, lecz już teraz chętnie zagłębiam się w Wasze wpisy, a jest co czytać... Pozdrowionka dla Wszystkich P.S. W końcu zaczynam coś pisać, poza czytaniem forum Witamy, witamy... zapraszamy na następne spotkanie, które.... A właśnie, kiedy następne spotkanie? . Termin do uprawomocnienia liczymy od 10-06 tak więc jeszcze 10 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stmara 14.06.2005 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 czołgiem! witamy Mazmarc. długa droga przed tobą ale my wypełnimy chetnie ten czas! spotkanie: może u mazmarca jutro o 7.30 ? u nas dzisiaj stawianie najważniejszej budowli na działce - jak to mawia mój majszter: nie ma srania - nie ma budowania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 14.06.2005 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 u nas dzisiaj stawianie najważniejszej budowli na działce - jak to mawia mój majszter: nie ma srania - nie ma budowania! jaki robisz dach nad tym najwazniejszym ?? beton, ceramika a moze gont drewniany, coby sie ekipa komfortowo czula podczas najwazniejszych czynnosci na budowie Spotkanie, spotkanie, ja kce spotkanie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mazmarc 14.06.2005 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 podaj jakies blizsze namiary, jest nas tu dwoch kalinowkowiczow - mozes ty nasz bliski sasiad Mam działeczke przy ulicy Brzozowej, mniej więcej (pewnie mniej niż więcej ) na wysokości stadniny. Dajcie znać położenie Waszych działeczek, przy najbliższym wyjeździe rekreacyjno- krajoznawczym na rowerku rozejrze sie po okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 14.06.2005 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 witaj Mazmarc zajrzyj na Krępiec (okolice Parku) jest tam parę "budów" pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 14.06.2005 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 witaj Mazmarc zajrzyj na Krępiec (okolice Parku) jest tam parę "budów" pozdr, ja tam bym nie zagladal ... jak widac na zalaczonym obrazku u nich jeszcze lezy snieg :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 14.06.2005 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 to puch z topoli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 14.06.2005 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 witaj Mazmarc zajrzyj na Krępiec (okolice Parku) jest tam parę "budów" pozdr, ja tam bym nie zagladal ... jak widac na zalaczonym obrazku u nich jeszcze lezy snieg :) dobre , a spotkanie kiedy? i gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 14.06.2005 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 witaj Mazmarc zajrzyj na Krępiec (okolice Parku) jest tam parę "budów" pozdr, ja tam bym nie zagladal ... jak widac na zalaczonym obrazku u nich jeszcze lezy snieg :) Pawson a widziałeś prognozę? Jeszcze kilka dni i zamarzą Ci się śnieżki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 14.06.2005 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 kurde Paweł, tak mnie zmotywowałeś, że dzisiaj zrobię zdjęcie zimowo - czerwcowe i uaktualnię przypinkę pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 14.06.2005 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 hihihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 14.06.2005 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Strop, balko i schody wylane!!!!! Wieczorem dołączę jakieś fotki!! Witaj Mazmarc - buduj się buduj!!! . Dlaczego masz mieć lepiej niż my!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 14.06.2005 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Fizyk - gratulacje! ale coś mi tu nie pasuje, Fizula coś ostatnio wspomianała o kowadłach, młotach ... na bank byłem przekonany że schody będziecie mieli kute Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stmara 14.06.2005 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Pawson: dachu nie będzie coby mi sie fachowcy nie podusili zanim skończą swoje roboty. guit: zaktualizuj fotkę - niech wiedza w jakiej ładnej okolicy mieszkamy! możesz ująć trochę tego pieknego parku krajobrazowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts