Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

podaj jakies blizsze namiary, jest nas tu dwoch kalinowkowiczow - mozes ty nasz bliski sasiad :wink: :D

Mam działeczke przy ulicy Brzozowej, mniej więcej (pewnie mniej niż więcej :p) na wysokości stadniny.

Dajcie znać położenie Waszych działeczek, przy najbliższym wyjeździe rekreacyjno- krajoznawczym na rowerku rozejrze sie po okolicy

obie sa na Jarzebinowej (boczna Dwoch Topoli)

• Odpowiedzi 14,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

podaj jakies blizsze namiary, jest nas tu dwoch kalinowkowiczow - mozes ty nasz bliski sasiad :wink: :D

Mam działeczke przy ulicy Brzozowej, mniej więcej (pewnie mniej niż więcej :p) na wysokości stadniny.

Dajcie znać położenie Waszych działeczek, przy najbliższym wyjeździe rekreacyjno- krajoznawczym na rowerku rozejrze sie po okolicy

Ooooooooooooooo, cze sąsiad !!!

Ul. Jarzębinowa, boczna Dwie Topole ... rzut beretem !!! :wink:

Fizyk - gratulacje! ale coś mi tu nie pasuje, Fizula coś ostatnio wspomianała o kowadłach, młotach ... na bank byłem przekonany że schody będziecie mieli kute :wink:

:D :D

Witam wszystkich środowo. Na dzisiaj zamawiałem trochę deszczu - proszę się na mnie nie gniewać. Dostawca nie potrafił określić dokładnego terminu dostawy. Ale będzie na 100% :wink:

echhhh ... cisza, jedynie stary niezawodny Fizyk :) pewnie wszyscy budują a u mnie znowu przesunął się termin złożenia papierów do starostwa :evil: ale ja jestem cierpliwy ...jestem cierpliwy ...jestem cierpliwy ...jestem cierpliwy ...jestem cierpliwy ...jestem .....

Fizyk co z tym deszczem? Przydałoby się trochę bo się uparuję w tym naszym biurze.

Pawson - umówiony jestem na sobotę z p. W. Przez telefon sprawia wrażenie naprawdę na poziomie. Jako pierwszy przed wyceną prac chce zobaczyc działkę i jak wyglądają warunki gruntowe :o

Hej,

a my ... :evil: chyba zostaniemy bez ekipy. Trzeba szukać innej. Nie piszę o co chodzi, bo sama dokładnie nie wiem. I jestem zła jak nie wiem co i w ogóle. Jesteśmy umówieni z jakimiś ekipami w tym tygodniu, zobaczymy co z tego wyjdzie. No normalnie słów mi brak :evil: :evil: .

Jeśli ktoś z was ma namiary na jakieś ekipy to proszę o namiary.

A jak nie znajdziemy nikogo to chyba niestety będziemy zaczynać w następnym roku. Po prostu :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: .

Niecenzuralnych słów używać nie będę, a tylko takie cisnął mi się na usta. I tak się wychodzi na rodzinie. :evil: . O.

CZOŁGIEM!

dyz: dlaczego masz opóźnienia? pan A coś nawala? spytaj go - (jesli masz w planie przydomową oczyszczalnie) czy dołaczył do dokumentacji specyfikacje techniczną tej oczyszczalni. u mnie już było wszystko gotowe do wypisania i jeszcze się doszukali,że brakuje kwitka - pan A musiał go doniesc.

Ja dzisiaj dzwonie do starostwa - pozwolenie jest już wypisane tylko czeka na podpis. więc dzisiaj do 15 lub jutro powinno być gotowe.

Stmara - opóźnienie wynikło bo jeszcze z pegimeku i gazowni nie miał uzgodnień. Podobno nie było go parę dni na miejscu i dzisiaj miał pojechać sprawdzić czy jest to wszystko już zrobione. Oczyszczalnia u mnie odpada, jestem zmuszony do podłączenia do kanalizacji.

MaPi - napewno kogoś znajdziecie! Chyba że jesteście wybredni tak jak ja to wtedy możecie mieć problem :) A co do rodziny ... no właśnie z takich powodów odrazu nastawiliśmy się na obcą ekipę i to w całości, żadnych murarzy z rodziny (pomimo, że są tacy) i żadnych pomocników! Ja narazie zbyt wiele namiarów dać bym nie mógł bo to są Ci których definitywnie odrzuciłem ...

Nie traćcie wiary!!! - to jedyne chyba co po budowie może zostać bo o pieniądzach i zdrowiu to chyba z założenia można zapomnieć :wink:

Pawson - umówiony jestem na sobotę z p. W. Przez telefon sprawia wrażenie naprawdę na poziomie. Jako pierwszy przed wyceną prac chce zobaczyc działkę i jak wyglądają warunki gruntowe :o

Spotykaj sie, spotykaj, nawet jak go nie wezmiesz to wiedzy co niemiara mozna z niego wycisnac :) - Oczywiscie czekam na dokladny raport po spotkaniu ...

a u mnie znowu przesunął się termin złożenia papierów do starostwa :evil: ale ja jestem cierpliwy ...jestem cierpliwy ...jestem cierpliwy ...jestem cierpliwy ...jestem cierpliwy ...jestem .....

HIHIHHI

Hej,

a my ... :evil: chyba zostaniemy bez ekipy. Trzeba szukać innej. Nie piszę o co chodzi, bo sama dokładnie nie wiem. I jestem zła jak nie wiem co i w ogóle. Jesteśmy umówieni z jakimiś ekipami w tym tygodniu, zobaczymy co z tego wyjdzie. No normalnie słów mi brak :evil: :evil: .

Jeśli ktoś z was ma namiary na jakieś ekipy to proszę o namiary.

A jak nie znajdziemy nikogo to chyba niestety będziemy zaczynać w następnym roku. Po prostu :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: .

Niecenzuralnych słów używać nie będę, a tylko takie cisnął mi się na usta. I tak się wychodzi na rodzinie. :evil: . O.

o kurdi - co sie stalo????, podziel sie swoim bolem ...

Baba ja codziennie jeżdżę przez Szerokie. Może wpadnę kiedyś. Podaj dokładnie namiar :wink:

MaPi - co za joshadi'iuasduw;'oefh;weaiof Cię tak wkurzyła. Powiedz głośno. Pomożemy ....

Oj, Fizyk dosłowne moje słowa nie nadają się na publiczne fora :wink: .

Narazie poszukiwania trwają, może coś z tego wyniknie - dobrego miejmy nadzieję, wtedy głośno poinformuję o tym wszystkich.

Zapraszamy w sobotę, jak będą lali, albo w niedzielę, jak już będzie wylane :D

Infrastruktura grillowa dopiero powstaje, ale jakoś Was godnie przyjmiemy :D

My będziemy na pewno w sobotę po południu, niedziela do ustalenia :D

Ktoś poszukiwał fachowca od drewnianych schodów!!!!! - nie pamiętam kto!!

Jeśli nadal szukasz - to się przypomnij. Mam jakiś namiar na dobrego fachowca.

Ja poproszę, w przyszłości może się przydać.

MaPi, namiarów nie mam ale w wolnych chwilach proponuję wycieczkę w miejsca, gdzie stawiają domy i na pewno ktoś się znajdzie.

Ja zapytam koło mojej działki, sąsiad mi ostatnio polecał brygadę ale ja już zaklepałem inną.

Trzymam kciuki i pozdrawiam

Początek nowej strony ...

A ja dzisiaj widziałem Pawsona i swoją więźbę ... :wink:

Poskładana, popaczkowana ... czeka na hasło do zanurzenia (dla niewtajemniczonych nie ma to nic wspólnego z łodzią podwodną)

Kominy rosną, stemple znikają ... ciekaw jestem, czy można je sprzedać???

Co robiliście ze swoimi?