Dżek 25.08.2003 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2003 Faktycznie 900 zł to dużo. Ja zapłaciłem 550 zł za posółkę. Być może właśnie ta odległość.Mam problem. Potrzebuję na gwałt tynkarzy. Dzisiaj miał zacząć. Na nieszczęscie w piątek gdzieś spadł i złamał sobie żebra. Jeśli możecie kogoś polecić to będę wdzięczny (ile biorą za m2). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 25.08.2003 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2003 Ja o tynkach mogę sobie na razie pomarzyć... Ale coś jest z tym pechem - dzisiaj do mnie nie dojechał piasek - facet miał wypadek, no i wszystko się opóźniło. W efekcie musiałam zamówić u kogoś innego i będzie na jutro - dzień do tyłu ... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalus 27.08.2003 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2003 Czy ktos z Was ma moze namiary na dobra i niedroga ekipe robiaca tynki gipsowe maszynowe? Prosze o informacjepozdrawiam Michalus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 03.09.2003 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2003 hej, hej ! Odezwijcie się! Jak tam postępy na budowach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gesio 03.09.2003 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2003 u mnie dzisiaj bylo zalewanie stropu nad poddaszem, jutro przychodzi drewno na więźbę dachową i od jutra dekarze zaczynają swoje dzieło, z majstrami od scian sie na razie rozstaję, maja przyjsc jeszcze dokonczyc lukarny, scianki dzialowe na poddaszu i kominy ale to juz po więźbie, ekipa solidna , staranna, jak najbardziej warta polecenia. Mój kierownik budowy mowi nawet ze bardzo zadko spotyka takich solidnych wykonawcow. Na budowie byl tylko kilka razy w ważnych etapach np. zbrojenie stropu a i tak nie naprodukował się bo do wykonawcow nie mial zadnych zastrzezen, co mnie bardzo cieszy bo cena za prowadzenie budowy jest uzalezniona od ilosci koniecznych wizyt i problematyki budowy a u mnie jak twierdzi problemow nie bylo. Czekam na wykonanie przyłącza gazowego i troche mi sie z tym spieszy bo czasc przylacza przechodzi przez pole uprawne, teraz jest po żniwach a jak gosc sobie cos zasieje to moga byc problemy. Okna zamawiam z "Gorana" plastiki, ciemny orzech, 4 komorowe.Dżwi wejściowe "Dierre" a garażowe chyba "Wiśniowskiego", na poddaszu bede robil tynki gipsowe na mokro, a na parterze cementowo wapienne z uwagi na to ze chce położyć tapetę natryskową a gipsowka + natrysk troche drogo wychodzi. Piszcie jakie rozwiązania wy stosujecie.pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalus 03.09.2003 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2003 gesiu napisales ze masz zamiar robic tynki gipsowe,czy masz namiar na ekipe tynkarzy od tynkow maszynowych?. Prosze i informacje na privapozdrawiam Michalus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 03.09.2003 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2003 Gesio, gratuluję postępów ! A ja poszukuję ciągle dekarzy. Jeżeli jesteście zadowoleni ze swoich i możecie polecić, to dajcie znać ! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gesio 04.09.2003 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2003 o moich dekarzach opowiem juz niedlugo bo dzisiaj wchodza, ale sprawiaja wrazenie solidnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 04.09.2003 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2003 No to czekam z niecierpliwością na wieści ! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dżek 05.09.2003 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2003 Gesiu daj znać co to za drzwi wejściowe "Dierre". Nigdy o takiej nazwie nie słyszałem. Mi założyli okna. Jestem po pierwszej nocy nie do końca przespanej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 05.09.2003 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2003 Dżek, to pochwal się swoimi oknami ! Ja myślę o Goranie albo o Ferno z Lubartowa (chwalone przez forumowego specjalistę od okien - Pchełka). pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gesio 05.09.2003 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2003 wcale sie nie dziwie ze nie spales, ja tez juz zaczynam sie martwic jak to bedzie jak mi zaloza okna, pewnie bede pilnowal w nocy, tyle ze to bedzie juz pewnie listopad brrr..., dzwi "dierre" mozna zobaczyć między innymi w "maxformie" na ul.Diamentowej w Lubliniem lub na Fabrycznej u "Cholewińskich", moim zdaniem wygladaja super, gerda przy dierre wyglada cieniutko a cena jest zblizona tzn. pozornie gerda jest tansza ale na zewnatrz ma okleine pcv lub cos takiego, dierre jest drozsze ale na zewnatrz ma naturalna klejonke. Mozna zamowic dierre z okleina tak jak w gerdzie i wtedy cena wyglada podobnie. Zreszta trzeba pojechac i zobaczyc samemu, porozmawiac ze sprzedawca i zdecydowac, ja szukalem na wyszukiwarce dierre i nie znalazlem zednej zlej opinii, mam za to watpliwosci co do bram wisniowskiego ale kusi mnie cena, moze ma ktos jakies doswiadczenia z wisniowskim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamon 06.09.2003 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2003 Witam,Ella jak chcesz dobrych dekarzy to polecam Jurka Sienkiewicza tel. 7563306 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gesio 06.09.2003 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2003 moi dekarze zaczeli przedwczoraj w południe, dzisiaj skonczyli folie i łaty i połowa obróbki i rynien jest juz zrobiona, 310m2 dachu kopertowego, dosc skomplikowanego, 12 osób codziennie od 7 do 20, pełen profesjonalizm, kierownik budowy przyjechał z myślą ża może jakieś murłaty mierzą a tu zdziwko że cały dach stoi ani ja ani mój kierownik nie mamy żadnych zastrzeżeń co do jakości wykonania(no może kilka dziur w folii ale tego się nie ustrzeże i po wszystkim mają być zaklejone specjalną przystosowaną do tego taśmą), położenie dachówki ma im zająć jakieś 3-4 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 07.09.2003 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2003 Agamon, dzięki za namiary ! Gesio, jeśli będziesz do końca ze swoich zadowolony, to też daj znać, OK ? Zawsze dobrze pogadać z różnymi fachowcami... Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dżek 08.09.2003 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2003 Ja kupiłem w Goranie pięciokomorowe. Jedyny profil, gdzie standardowo monotwane są nawiewniki. Kupowałem w kwietniu podczas promocji "pieciokomorowy w cenie trzykomorowego". Ciekawostką jest odwodnienie dolne (nie ma takich zaślepek na ramie okiennej). Zaczynam szukać drzwi także będę wdzięczny za wszelkiego rodzaju informacje. Gesiu ile kosztowały te Dierre. Podaj ich parametry: zamki, wzmocnienia itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gesio 08.09.2003 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2003 ja tez chce taka promocje w goranie !!! zrobili mi wycene i 5 komorowe sa okolo 5000 drozsze od 3 komorowych, ale moj znajomy jest przedstawicielem gorana i u niego bede zamawial to moze cos wykombinuje, co do dierre to parametrow nie zabardzo pamietam, a zapłacą okolo 3200, i wazna sprawa-w dierre jest doplata za dzwi otwierane na zewnatrz okolo350zł, ja bede mial do wewnatrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość JerryCool 15.09.2003 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2003 Do Michalus: Jeśli dalej poszukujesz ekipy do tynków gipsowych to polecam Pana Szumiak Zbigniew tel. 606-708-471Robią też wylewki Miksokretem.Chyba jedyna ekipa z której jestem zadowolony. Ceny aktualnej nie znam, ja robiłem 1,5 roku temu i płaciłem im bodajże 18 zł/m2 ( z ich materiałem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 17.09.2003 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2003 heja jesli chodzi o moje postepy, to - parter stoi, w tym tygodniu bedzie zalozony i zalany strop (mam nadzieje) fajnie, ze na razie pogoda dopisuje pozdr, Zbyszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalif62 17.09.2003 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2003 Jeśli chodzi o dzwi, to robią fajne w Wólce Rokickiej. Pełny wypas. Klejonka drewniana na to fornir dębowy lub jesionowy. Pięknie i naturalnie wyglądają. Robią na miarę bez dopłat.Sam kupiłem i polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts