Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 14,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

IDKAM: czy w sprawie więźby jeździliście do pana Ł.? ostatnio mi trochę podpadł! :evil: idkam - kiedy zamawiałeś więźbę? bo pawson napewno jeszcze przede mną! a ty w jakim miesiącu?

Hej,

GRA TU LU JE MY !!!!

ja równolegle z Pawsonem, razem zaliczkowaliśmy

Co do stempli ... przed chwilą przy pifku z Mariuchem ustaliliśmy, że s chcemy się dogadać :wink: ... jeśli się nie dogadamy (kwestie techniczne) to dam znaki. Pogada ze swoim majsterm, czy można je u niego wykorzystać?

Zapraszamy w sobotę, jak będą lali, albo w niedzielę, jak już będzie wylane :D

Infrastruktura grillowa dopiero powstaje, ale jakoś Was godnie przyjmiemy :D

My będziemy na pewno w sobotę po południu, niedziela do ustalenia :D

Jak mi czas pozowli to z checia cie odwiedze w sobote po poludniu. W razie czego bede dzwonil.

:D :D :D :D :D

stmara, wielkie gratulacje!

niech moc i kasa będą z Wami :wink: :wink: :wink:

Ja natomiast uprzejmie donoszę

wszystkim psim miłośnikom

że są "do wzięcia" piękne biszkoptowe

LABRADORY RETRIEWERY.

Oprócz wszystkich zalet tej rasy - po prostu cudne!!

http://hubertus.mediana6.com/index.php?arena=ogloszenia/psy/ogl_psy.html

Hej,

czy ktoś z was nie ma jeszcze zamówionych materiałów? Dostaliśmy całkiem niezłe ceny na BK, bloczki fundamentowe, belki i pustaki stropowe, a przy większym zamówieniu jest możliwość uzyskania jeszcze większych rabatów. Jeśli ktoś jest zainteresowany to info na priva.

Miłej niedzieli. Pa.

Jeszcze raz ten sam post - mam nadzieję, że tym razem we właściwym wątku. Przeczytałam na ogólnym forum wątek o betonie z gruchy i włos mi stanął na głowie. Mam następujące pytania:U kogo w Lublinie ( a najlepiej okolicach-kierunek Nałęczów) można zamówić B-15 i mieć pewność, że będzie to uczciwy B-15 oraz: jaka jest u nas cena za 1m3, dojazdy, pompę? Jaka jest pojemność takiej gruchy? Jako, że to mój pierwszy post w klubie, witam. Pani Starsza.