guit 27.06.2005 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 a mój pies nie może mieć szczeniaków ale nabrudzić to pierwszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 28.06.2005 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Pawson - cos się ten murarz W. ociąga ... na pierwszym spotkaniu wystraszyłem się że zaraz zawali mi działkę materiałami i sprzętem zanim zdążę coś powiedzieć czy zadecydować a tu już ponad tydzień a jeszcze się nie odezwał żeby zaproponować cenę za usługę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 28.06.2005 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Pawson - cos się ten murarz W. ociąga ... na pierwszym spotkaniu wystraszyłem się że zaraz zawali mi działkę materiałami i sprzętem zanim zdążę coś powiedzieć czy zadecydować a tu już ponad tydzień a jeszcze się nie odezwał żeby zaproponować cenę za usługę ... ja tam bym zadzwonil i go pogonil- z nimi tak zawsze NAm gupim wydaje sie ze jak chcesz komus dac zarobic 15-20 tys to sie powinien cieszyc i starac ... a gdzie tam ... [/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 28.06.2005 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Niby racja, że czasem trzeba podzwonić ale jak już na etapie stwarzania pozorów i pierwszego wrażenia tak to wygląda to już oczami wyobraźni widzę swoje późniejsze rachunki jak dojdzie co do czego. Zwłaszcza, że jeszcze kilka miejsc jest gdzie powinienem się przypomnieć. m. in. f-ma M. do tej pory nie pochwaliła się ofertą na materiały... kolejna hurtownia gdzie też liczą bloczki chyba na gotowym modelu paluchem to PT Junior, też już 3 tygodnie a może i więcej doliczyć się nie mogą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 28.06.2005 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 hihihi - o mnie Omega w ogole zapomniala ... dalem im projekt do wyceny gadalem z gosciem ze 30 minut i juz nigdy nie oddzwonil do mnie ... to sie nazywa kapitalizm ... moze mnie ocenil jako "nierokujacego" dobrze klienta Taki sam numer wycial jeden majster - niby super murarz ... wyszlo jakbym zmuszal faceta do zajecia sie moja budowa - jak pojechalm do niego na wies mu zawiezc projekt (oczywisice umowiony wczesniej) to goscia nie bylo czekalem ze 30 min ... zostawilem projekt na klamce i wrocilem do domu potem jeszcze z dwa razy dzwonilem bo on nie raczyl i mowil ze liczy ... a potem sobie dalem spokoj oczywiscie nie oddzwonil ... HIHIHI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 28.06.2005 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Niby bezrobocie, ludzie kasy nie maja, a jak chce się im dać pracę, troszkę kasą wspomóc to olewają. Nie czaję ich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 28.06.2005 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 hej lubelacy!!! Dobry murarz to .... trzeźwy murarz! Ciekawe jak się firma M sprawdzi z drewnem na wieźbę. Rzeczywiście jakoś nie tak jest tam z płynnością finansową, ale na razie (poza malym opóźnieniem - około tygodnia) - wszystko idzie OK. Co prawda klną murarze (a raczej klęli) że na czas nie ma materiałów - ale oni trochę przewrażliwieni są . Ogólnie na razie nie jest źle, choć rewelacji też nie ma! . To dziwne, bo w sumie zostawiam u nich ponad 100 000 zł i mogę zostawić jeszcze więcej - a oni pozwalają sobie na opóźnienia! Cóż kapitalizm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 28.06.2005 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Fizyczku, czy dzwonił do Ciebie dzisiaj facet od oczyszczalni? Do mnie dzwonił i chciał się umówić ostatecznie na oględziny. UWAGA UWAGA! Jeśli ktoś jeszcze jest zainteresowany oczyszczalnią przydomową w tym sezonie, to mamy firmę z bardzo dobrą ofertą (oczyszczalnia bezdrenażowa). Szczegóły na priva. Agamon, czy już się zdecydowałeś (pamiętam, ze byłeś zainteresowany bezdrenażowymi)? Kubuś Budowniczy - macie teraz inne absorbujące zajęcia , ale gdybyście się decydowali, to dajcie znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stmara 28.06.2005 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 czołgiem! do nas "junior" nie oddzwonił wcale a max... podał dwie wersje kosztorysu ale zadna nie była realna - sami to powiedzieli! Mamy 21m przyłacza wodnego - jak myslicie- jaki może być całkowity koszt? zwykły trujnik do rury fi63 + prosta rura do domu+ mufy itp. Jak ktoś ma znajomych od przyłaczy wodnych to zapytajcie i dajcie znać. Lubzel nas straszy,że na prąd będe musiał czekać 1-1,5 mies. na przyłacze!!! U nas ściągnięty humus - tanio szybko i solidnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamon 28.06.2005 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Witajcie, jestesmy juz po zamontowaniu okien do naszego domu ))) Naczytalem sie na forum Muratora , nakreciłem się ......a tu wszystko gładko. jak ktoś szuka dobych okien dobrze wyposażonych w dobrej cenie to polecam firmę VEMAT z Tomaszowa Lub. Producent godny polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamon 28.06.2005 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Ela o oczyszczalni myslę i ja i mój sasiad też. tylko jak to boli? bo jak na targach to bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 28.06.2005 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Agamon, napisałam na priva . Prawie wcale nie boli ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 28.06.2005 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Fizyczku, czy dzwonił do Ciebie dzisiaj facet od oczyszczalni? Do mnie dzwonił i chciał się umówić ostatecznie na oględziny. UWAGA UWAGA! Jeśli ktoś jeszcze jest zainteresowany oczyszczalnią przydomową w tym sezonie, to mamy firmę z bardzo dobrą ofertą (oczyszczalnia bezdrenażowa). Szczegóły na priva. Agamon, czy już się zdecydowałeś (pamiętam, ze byłeś zainteresowany bezdrenażowymi)? Kubuś Budowniczy - macie teraz inne absorbujące zajęcia , ale gdybyście się decydowali, to dajcie znać. Skubany - do mnie nie dzwonił !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 29.06.2005 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Witajcie, jestesmy juz po zamontowaniu okien do naszego domu ))) Naczytalem sie na forum Muratora , nakreciłem się ......a tu wszystko gładko. jak ktoś szuka dobych okien dobrze wyposażonych w dobrej cenie to polecam firmę VEMAT z Tomaszowa Lub. Producent godny polecenia. Cześć wszystkim Agamon - zarzuć jakieś konkrety o tych okienkach! Najlepiej na priva - albo na forum. hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 29.06.2005 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Witajcie, jestesmy juz po zamontowaniu okien do naszego domu ))) Naczytalem sie na forum Muratora , nakreciłem się ......a tu wszystko gładko. jak ktoś szuka dobych okien dobrze wyposażonych w dobrej cenie to polecam firmę VEMAT z Tomaszowa Lub. Producent godny polecenia. Cześć wszystkim Agamon - zarzuć jakieś konkrety o tych okienkach! Najlepiej na priva - albo na forum. hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 29.06.2005 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Ellu - sam zadzwoniłem do Pana od POŚia. Będzie chyba w piatek po 16-tej. Sie umówimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 29.06.2005 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 A ja z wylewaniem tarasu sie przesuwam na sierpien ... razie nasypalem piachu tak jak ma byc, bede go polewal zlekka i niech sobie siada ... IDKAM - dzwoniłem do Ł. wszystko OK wstepnie na 9.07 sie z nim umowilem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Rz 29.06.2005 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Witam !!! dostałem takie ceny stali z transportem gratis . Czy ktoś z koleżanek i kolegów namierzył lepszą ofertę ??? 6mm (walcówka) - 1,44 netto 8mm żebro - 1,71 netto10 mm żebro - 1,45 netto12mm żebro - 1,41 netto16mm żebro - 1,39 netto 20mm żebro - 1,39 netto Transport gratis przy zakupie wszystkiego (w moim przypadku około 2 ton ) pozdro D.RZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 29.06.2005 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Witam !!! dostałem takie ceny stali z transportem gratis . Czy ktoś z koleżanek i kolegów namierzył lepszą ofertę ??? 6mm (walcówka) - 1,44 netto 8mm żebro - 1,71 netto 10 mm żebro - 1,45 netto 12mm żebro - 1,41 netto 16mm żebro - 1,39 netto 20mm żebro - 1,39 netto Transport gratis przy zakupie wszystkiego (w moim przypadku około 2 ton ) pozdro D.RZ Darek daj znać gdzie takie ceny dają i czy można się ewentualnie przyłączyć do zakupu. U nas potrzebna będzie jakaś 1 tona. Do kiedy obowiązują te ceny? I kiedy trzeba zamawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.06.2005 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Witam !!! dostałem takie ceny stali z transportem gratis . Czy ktoś z koleżanek i kolegów namierzył lepszą ofertę ??? 6mm (walcówka) - 1,44 netto 8mm żebro - 1,71 netto 10 mm żebro - 1,45 netto 12mm żebro - 1,41 netto 16mm żebro - 1,39 netto 20mm żebro - 1,39 netto Transport gratis przy zakupie wszystkiego (w moim przypadku około 2 ton ) pozdro D.RZ Jesli stal jest w porządku, to cena git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts