Pawson 30.06.2005 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 no to oglaszam ze u mnie ekipa na razie skonczyla i sobie pojechala w sina dal ... Teraz czekam na goscia od dachow coby mi zrobil wiezbe .. wtedy ekipa wroci na dni kilka i podciagnie szczyty, a duzy come back ekipy bedzie w II polowie sierpnia.. porobia scianki dzialowe, taras, schody, podloge piwnicy i moze cos jeszcze jak im wymysle Zastanawiam sie czyby przed zima nie wylac jednak chudego betonu + instalacje + tynki wewnetrzne ?? - powiedzcie co o tym sadzicie ?? czy wolno takie tynki robic pozna jesienia / zima ?? a moze jakis inny pomysl co mozna zrobic po S.S.O. ?? AIK: cena okien wg mnie OK - tylko sie upewnij ze firma ci je bedzie za darmo skladowac do przyszlego roku ... chyba ze bedziesz je trzymac u siebie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 30.06.2005 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Pawson - no zaskakujesz mnie. Albo udajesz albo to jakiś stres tak wpłynął na Ciebie. Nie wiesz co się powinno zrobić po S.S.O. ?????? przecież to jasne jak słońce, że powinno się zrobić oblewanie etapu! A ja dalej czekam na pozwolenie ... w sumie to dopiero tydzień więc może jeszcze trochę wytrzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 30.06.2005 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Pawson - no zaskakujesz mnie. Albo udajesz albo to jakiś stres tak wpłynął na Ciebie. Nie wiesz co się powinno zrobić po S.S.O. ?????? przecież to jasne jak słońce, że powinno się zrobić oblewanie etapu! kurde no tak ...gupi jakis bylem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 30.06.2005 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Pawson - no zaskakujesz mnie. Albo udajesz albo to jakiś stres tak wpłynął na Ciebie. Nie wiesz co się powinno zrobić po S.S.O. ?????? przecież to jasne jak słońce, że powinno się zrobić oblewanie etapu! kurde no tak ...gupi jakis bylem spoko, no w końcu po to jest to forum, żeby sobie wzajemnie pomagać, wspierać i przypominać o ważniejszych sprawach dotyczących budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.06.2005 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Pawson - no zaskakujesz mnie. Albo udajesz albo to jakiś stres tak wpłynął na Ciebie. Nie wiesz co się powinno zrobić po S.S.O. ?????? przecież to jasne jak słońce, że powinno się zrobić oblewanie etapu! kurde no tak ...gupi jakis bylem No więc, Pawson, skoro już Cię oświeciło, to... kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 30.06.2005 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Pawson - no zaskakujesz mnie. Albo udajesz albo to jakiś stres tak wpłynął na Ciebie. Nie wiesz co się powinno zrobić po S.S.O. ?????? przecież to jasne jak słońce, że powinno się zrobić oblewanie etapu! kurde no tak ...gupi jakis bylem No więc, Pawson, skoro już Cię oświeciło, to... kiedy? ZAWSZE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 30.06.2005 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Czesć ludu pracujący. U mnie podobnie jak u Pawsona. Z tym że wieźba ma być zaczęta jeszcze w tym tygodniu. Ciekawe czy się uda . Wtedy w przyszłym tygodniu come back odnotowaliby murarze. Pożyjemy , zobaczymy. Mnie to już nic nie zdziwi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 30.06.2005 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Czesc Grupo lubelska Mam problema, fiec pisze ... Czym planujecie / macie zrobione kominy ponad dachem. Wlasnie sie dowiedzialem ze u mnie (mam murowane od dolu z cegiel) sa dwie mozliwosci: 1. Moge od pewnego momentu murowac je z klinkieru (co ogolem wyniesie ok 2.000 zl) 2. Moge murowac do konca z cegiel zwyklych potem ew. okleic styropianem z siatka i otynkowac na kolor zblizony do tego planowanego na caly dom (co powinno wyniesc ok 500 zl ) Co wy na to ?? jak macie i dlaczego ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 30.06.2005 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 powiem tak - jeśli bedziesz tynkował "zwykłe"' cegły ponad kalenicą - to nie wygląda to zbyt ładnie lepiej odżałować te pieniadze i kupić klinkier - bo chociaż komin to nie fundament, ale jeden z fundamentalnych elementów estetycznych kiedy patrzy się na dom okiem estety poza tym sasiad ma tak zrobiony komin i tynk przy wylocie przewodu kominkowego już jest okopcony! MOIM ZDANIEM - TYLKO KLINKIER pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mita 30.06.2005 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Mita gdzie sie budujesz , skoro Guit jest twoim sasiadem to ja chyba tez Chyba też Jak Guit rzuci beretem (bez dużego rozmachu) w stronę łąk w Minkowicach, to beret powinien trafić równo w naszą betoniarkę A Wy w którą stronę stawiacie (licząc od Guita, of kors, bo chyba niedługo geodeci też będą w Krępcu tak odmierzać - od domu Guita jak od głównego repera) Z namiarów na hydraulika z rozkoszą skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 30.06.2005 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 hej Mita przypomnij mi gdzie dokładnie żywiosz? Iwonka - zabieraj przybytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 30.06.2005 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Hej witam wszystkich Pawson - ja mam klikier pomimo wyższych kosztów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 30.06.2005 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 jak mówią - nie szata zdobi...dom, ale dachówka i kominy z klinkieru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 30.06.2005 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 jak mówią - nie szata zdobi...dom, ale dachówka i kominy z klinkieru A ja tam wierzę w Pawsona i jego zdrowy rozsądek Już w jednej dziedzinie ulegli z żoną ogólnemu trendowi forumowemu więc i z kominami też sie da przekonać do klinkieru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 30.06.2005 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 A ja tam wierzę w Pawsona i jego zdrowy rozsądek Już w jednej dziedzinie ulegli z żoną ogólnemu trendowi forumowemu więc i z kominami też sie da przekonać do klinkieru Pawson w jakiej to kwestii ulegliście forumowemu trendowi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 30.06.2005 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Już w jednej dziedzinie ulegli z żoną ogólnemu trendowi forumowemu hmm czyzbys mial na mysli to o czym ja mysle ???? Teraz nastepny problem - folia na dach Moge kupic albo dorkeen (lub jakos tak) zwykla dobra folia na dach po 3,90 /m2 albo TYVEK SUPRA - troszke drozsza ale podobnop najwyzsza polka :) znowu pare siwych wlosow dojdzie - hihhi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 30.06.2005 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 A ja tam wierzę w Pawsona i jego zdrowy rozsądek Już w jednej dziedzinie ulegli z żoną ogólnemu trendowi forumowemu więc i z kominami też sie da przekonać do klinkieru Pawson w jakiej to kwestii ulegliście forumowemu trendowi? oooooops chyba mnie Pawson ... skrytykuje ... delikatnie powiedziawszy ... MaPi dzisiaj już ostatni czerwca, materiały zakupiliście u tego gościa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 30.06.2005 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Pawson w jakiej to kwestii ulegliście forumowemu trendowi? A co sie najbardziej rzucalo w oczy podczas ostatniego spotkania we CZWÓRKĘ na budowie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 30.06.2005 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 dyz: krytykuje: krytyku, krytyku !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 30.06.2005 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Pawson w jakiej to kwestii ulegliście forumowemu trendowi? A co sie najbardziej rzucalo w oczy podczas ostatniego spotkania we CZWÓRKĘ na budowie ?? Pawson znając aktualną pasję zaglądających tutaj to najbardziej rzucił się w oczy brak dachu i ... kominów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts