Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Już w jednej dziedzinie ulegli z żoną ogólnemu trendowi forumowemu :wink:

hmm czyzbys mial na mysli to o czym ja mysle ;) ????

Teraz nastepny problem - folia na dach

Moge kupic albo dorkeen (lub jakos tak) zwykla dobra folia na dach po 3,90 /m2 albo TYVEK SUPRA - troszke drozsza ale podobnop najwyzsza polka :):):) znowu pare siwych wlosow dojdzie - hihhi

Pawson - bierz Tyveka. Jest jeszcze wyższa półka, także nie przepłacisz ;)

Mój mąż Tyveka Suprę darł 15 minut, nad Najwyższą Półką pastwił się dwa dni 8) oczywiście z powodzeniem. Pozostałe folie drze od ręki ;)

A tak poważnie - ten Tyvek to naprawdę dobra jakościowo folia za bardzo rozsądną cenę

MaPi - co do tendów podpowiadam - Wy macie to już za sobą oczywiście z możliwością kontynuacji, a oni dopiero przed sobą ;) Rzecz jak najbardziej z gatunku inwestycji długoterminowych ;)

• Odpowiedzi 14,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Pawson - A.Ch. dał mi próbkę TYVEK SUPRO. Chłopaki oczywiście mają u mnie w biurze żyłkę laborancko inżynierską i trzeba przyznać że nieźle dali jej popalić. Podsumowując pod koniec testów zaczęli się zastanawiać nad celowością przykrywania tej ... no to już nawet nie folia a zwykły laminat, czymś dodatkowym. Jedynym argumentem była poprawa estetyki :) Rozerwać to diabelstwo jest raczej ;) trudno. Masz jakąs dobrą ofertę na ten wynalazek?

Wpadłam na chwilę z Arkadii po wikt i oczywiście zawędrowałam tutaj :) ...

A propos kominów - ja mam systemowe, nie murowane, a w związku z tym -śśślicznie otynkowane :D .

:wink: :wink: A u nas będą systemowe i oklinkierowane :wink: :wink:

Płytkami czy obmurowane? Płytki podobno odlatują w siną dal, a z obmurowaniem za dużo roboty :wink: :wink: ...

A tak serio - u nas klinkier nie pasowałby do ogólnej koncepcji i dlatego go nie ma nigdzie na elewacji.

Pa, lecę do Arkadii (pierwsza noc na Bezdrożu :) )...

Guit bylismy, pukalismy, niezastalismy :wink:

Mita ja dokladnie w drugim kierunku, w strone hydroplastu, przy ul. Przemyslowej, idac od Zbyszka druga dzialka po lewej stronie, ta ze slupem i stacja trafo, no i naszym ladnym baraczkiem :wink:

Pamietacie byla kiedys mowa o mapce naszej grupy, moze by w koncu takowa stworzyc, ja niestety niepotrafie :cry: ,moze ktos bardziej biegly w obsludze komputerow, by sprobowal :D

Pawson w jakiej to kwestii ulegliście forumowemu trendowi?

A co sie najbardziej rzucalo w oczy podczas ostatniego spotkania we CZWÓRKĘ na budowie ??

Pawson ostatnio u ciebie byliśmy we troje. Ale już czaję o co chodzi. No i oczywiście gratulacje :D .

Czy ktoś z was ma może Muratora z tego miesiąca, jest tam artykuł o domku, który będziemy budować. Chciałabym Muratorka pożyczyć, albo prosić o skserowanie lub zeskanowanie tego artykułu.

MaPi - co do tendów podpowiadam - Wy macie to już za sobą oczywiście z możliwością kontynuacji, a oni dopiero przed sobą ;) Rzecz jak najbardziej z gatunku inwestycji długoterminowych ;)

Stopa zwrotu z inwestycji jak najbardziej ujemna ... no chyba ze liczyc zadowolenie i satysfakcje ...

MaPi - przypomnij tylko jaki to wasz projekt. Czy to ten "smukły"? Jak wcześniej nikt Ci nie pożyczy gazetki to zeskanuję i w poniedziałek podeślę :)

Gdybyś mógł to byłoby super. Nas w weekend nie ma w Lublinie, więc nawet nie mam możliwości spotkania się z kimkolwiek. No więc czekam do poniedziałku. Na priva podeślę ci mojego maila. Dzięki.

Baba oczywiście, że zostaje tylko zadowolenie i duma, nie ma co liczyć na jakieś zwroty z tej inwestycji. Pozostaje tylko ciągłe wrzucanie w te skarbonki bez dna :wink: .

Pawson - naprawdę kupuj, nie będzież żałował

MaPi - Muratorka chętnie pożyczymy, po odbiór zapraszamy w wolnej chwili na naszą działkę :) Termin do ustalenia

Ella - jak tam noce w Arkadii? Mam nadzieję, że macie na uwadze standardy Forum Lubelskiego ;)?

Ella - jak tam noce w Arkadii? Mam nadzieję, że macie na uwadze standardy Forum Lubelskiego ;)?

hihihihi....

jesli ktos chce zobaczyc to co powstalo na naszej dzialce to mozemy jakos probowac spotkac sie w łikend ... dzwoncie albo piszcie wszesniej

To może jakaś sobota wieczorową porą? Bardzo chętnie będziemy podziwiać i bić brawo :)