dyz 01.07.2005 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 CUŚ .... a wiesz jakoś tak człowieka czasem weźmie na robotę i się powstrzymac nie może, a jeszce jak nie ma jakiejś dobrej duszy która by pomogła opanowac atak to przerąbane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 01.07.2005 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 CUŚ .... a wiesz jakoś tak człowieka czasem weźmie na robotę i się powstrzymac nie może, a jeszce jak nie ma jakiejś dobrej duszy która by pomogła opanowac atak to przerąbane! popros kolege z biurka obok zeby cie trzepnął ... :) to ci moze przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 01.07.2005 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 U nas też jest komin systemowy a klinkier to 0,5 cegły (lżejsza jest) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evevet 01.07.2005 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Pawson co do folii to moje zdanie znasz i wiesz co wybralismy, a kominy bedziemy miec wykonczone tynkiem mozaikowym.Pozdrawiam wszystkich...Zapomnialabym poszukuje dobrej taniej welny mineralnej. Ma ktos ciekawe namiary?? Potrzebuje 15 i 5 po 200 metrow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORF 01.07.2005 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Witam, chciałbym się na początku przywitać. Planujemy budowę od przyszłego roku. Teren budowy - Elizówka. Jestem dobrej myśli i chętnie skorzystam z Waszego doświadczenia. Wiec na pewno będę dużo pytał. Jeszcze raz witam. Radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamon 02.07.2005 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 Ktos wspominała o kominie- pamietajcie ze komin buduje sie z pełnej cegły a nie z dziurawki. Murarze wola dziurawke, ale pełana jest trwalsza i w razie zacieków woda nie plynie jak strumyk.Pozdrawiamagamon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 02.07.2005 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 Heloł, zapraszamy do albumu ... "Schody i " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 02.07.2005 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 Witam, chciałbym się na początku przywitać. Planujemy budowę od przyszłego roku. Teren budowy - Elizówka. Jestem dobrej myśli i chętnie skorzystam z Waszego doświadczenia. Wiec na pewno będę dużo pytał. Jeszcze raz witam. Witaj !!!!! Służymy pomocą!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.07.2005 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 Witam, chciałbym się na początku przywitać. Planujemy budowę od przyszłego roku. Teren budowy - Elizówka. Jestem dobrej myśli i chętnie skorzystam z Waszego doświadczenia. Wiec na pewno będę dużo pytał. Jeszcze raz witam. Radek Witamy Tatę i Śliczną Córeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Rz 02.07.2005 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 Witam !!! Czy moge prosić o namiary na blaszaki które kilkoro z was kupiło w super promocji .( chyba w Kraśniku) pozdro D.RZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.07.2005 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 Namiary na blaszaki: 8844859 - numer do firmy, telefon komórkowy 504336084, Piotr Kaniowski Ostatnio mieli kłopoty transportowe - rozsypał im się samochód, ale blaszak nam dowieźli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Rz 02.07.2005 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 Witam !!! Bardzo dziękuje D.RZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 02.07.2005 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 Cześć wam Mam pytanie, jak sprawdzaliście grunt pod oczyszczalnie? Może jakieś namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mita 02.07.2005 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 Grunt pod oczyszczalnię: projektant budynku i instalacji przyjechał ze świdrem, powiercił, poogladał. I tyle Aik - oczywiscie, już wiem, która to Wasza działka i baraczek. Coś tu wczesniej było o oknach z Vematu w Tomaszowie Lubelskim - mam ich okna od dwóch lat. REWELACJA - i w dodatku tanio Rzadkie połaczenie, szczerze polecam firmę. Do nowego budynku też tylko od nich, więc jak ktoś się będzie chciał podłaczyć koło września, to może wynegocjujemy taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.07.2005 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 Grunt pod oczyszczalnię: projektant budynku i instalacji przyjechał ze świdrem, powiercił, poogladał. I tyle Aik - oczywiscie, już wiem, która to Wasza działka i baraczek. Coś tu wczesniej było o oknach z Vematu w Tomaszowie Lubelskim - mam ich okna od dwóch lat. REWELACJA - i w dodatku tanio Rzadkie połaczenie, szczerze polecam firmę. Do nowego budynku też tylko od nich, więc jak ktoś się będzie chciał podłaczyć koło września, to może wynegocjujemy taniej Hej, Mita Napisz coś więcej o tych oknach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORF 02.07.2005 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 Witamy Tatę i Śliczną Córeczkę Dziękujemy za przywitanie, a rzeczywiście jest śliczna Witaj !!!!! Służymy pomocą!!! Ostatnio kilka razy pojawił się temat blaszaków (nie będę pytał o namiar, bo już go chyba wszycy znają), zadzwoniłem do starostwa zapytać, czy mogę sobie coś takiego na działeczce postawić. Pani powiedziała, że nie, chyba, że mam już pozwolenie na budowę. Jeśli nie mam, muszę mieć pozwolenie na budowę blaszaka . Prawda to jest? Mieliście podobny problem? Co do oczyszczalni, to trzeba mieć jej projekt przed pozwoleniem na budowę? Co do okien. W poniedziałek moi rodzice wymieniają okna w naszym domu. Wybrali Ekoplast (z Wierzchowisk za Świdnikiem). Przetestuje je zanim będę zamawiał sobie. PS. Blaszaki też robią w Krępcu koło Świdnika. Teść mi sprawdzał cenę - 1600 z transportem i montażem. To było rozeznanie, wiec nie targował się. W anonsach jest kilka ofert od 650, ale ich nie sprawdzałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stmara 02.07.2005 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 czołgiem! Darek Rz: daj na priva namiary na tę stal mita: napisz dokładnie gdzie budujesz! prawdopodobnie jestem twoim najbliższym sąsiadem ( no chyba ze jednak guit). mój domek jeszcze nawet nie wylazł z ziemi ale działeczka jest położona w nowym krępcu przy ul. szerokiej (pierwsza asfaltówka w prawo od torów). Daj znać który to twój teren. Mój murarz właśnie buduje w minkowicach to sobie tam zajeżdżam czasem. BORF: ja wprawdzie mam już pozwolenie ale blaszaczka stawiałem bez kwitów. o ile wiem to na takie cos (bez fundamentów) nie trzeba pozwolenia. to tak jak przyczepa kemp. ale do końca nie jestem pewien! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 03.07.2005 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 Witaj BORF jaki planujecie mieć domek? pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 03.07.2005 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 Ella - jak tam noce w Arkadii? Mam nadzieję, że macie na uwadze standardy Forum Lubelskiego ? Taaaa , pikanterii dodawało sąsiedztwo przy wezgłowiu betoniarki, taczek i tynkarskiej kobyłki ... Pawsony - gratulujemy . Faktycznie chyba tylko my nie jesteśmy jeszcze "trendy" ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 03.07.2005 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 Ella - jak tam noce w Arkadii? Mam nadzieję, że macie na uwadze standardy Forum Lubelskiego ? Taaaa , pikanterii dodawało sąsiedztwo przy wezgłowiu betoniarki, taczek i tynkarskiej kobyłki ... Pawsony - gratulujemy . Faktycznie chyba tylko my nie jesteśmy jeszcze "trendy" ... Ella czas się postarać dom już jest, drzewo też pewnie nie jedno, powiedz swojemu Kubie, żeby się teraz postarał o przedłużenie rodu . Kubus w sprawie namiaru na człowieka od odwiertów pod oczyszczalnię na gg. No i oczywiście bardzo ciepło witam następnego budowniczego z lubelskiego. Borf jakiś link do projektu, wg którego będziesz budował dom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts