Dżek 18.09.2003 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2003 Kalif62 jak długo masz te drzwi. Z drzwiami od nieznanych producentów może być tak, że na początku są piękne i tanie a potem po jednym dwu sezonach coś zaczyna się z nimi dziać (np. wykrzywiają się przez co trudniej je zamykać, pomiędzy ościeżnicą a skrzydłem powstają prześwity itp.) Może nie wszystkie drzwi są takie same napisz o nich coś więcej. Ile kosztują, ile zamków jakiej klasy, czas oczekiwania itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalus 19.09.2003 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2003 dzieki JerryCool za informacje , czy gosc jest z lublina?pozdrawiam Michalus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldeken 20.09.2003 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2003 Witam jeszcze nie jestem budujący.....ale mam prośbę....mam problemy ze słuzebnoscia drogoą......czy moze ktos lubelskiego forum przerabial ten problem....poszukuje dobrego specjalisty od nieruchomosci....by znalazl mi jakies rozsadne wyjscie z sytuacji.... bo na razie pozostaje mi wystapienie o droge konieczna...a wiem, ze to bedzie kwas pozdrawiam waldek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość JerryCool 20.09.2003 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2003 Do Michalus.Gość jest ze wsi spod Zamościa (zapomniałem nazwy) ale robi też np. w Warszawie i Łodzi, tam gdzie akurat jest robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamon 03.10.2003 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2003 Witam, dawno nie byłem. Dom na ukończeniu ( stan surowy otwarty) i ja tez na wykończeniu. jak bedzie już po odbiorze to napisze więcej Pozdrawiam wszystkich bedących w stresie budowlanym Agamon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 04.10.2003 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2003 Agamon, trzymam kciuki za końcówkę ! I koniecznie się odezwij ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 08.10.2003 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 Mam pytanie: gdzie ostatecznie zakupiliście bloczki fundamentowe i czy jesteście z nich zadowoleni? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urko 09.10.2003 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 My kupowaliśmy w Artbecie na Grygowej 12*24*48 po 3.5 zl . Samochód kipruje je i trochę zawsze się połamie (ale to i tak się wykorzystuje) < co do ilości to nie można ich dokładnie policzyć ale na oko to się zgadza . Ogólnie ok. Pozdrowienia dla tych co jeszcze w zimowy sen nie zapadli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamon 09.10.2003 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 Brałem w Artbecie i z Radomia. Radom- tańsze o 1/2 tj. 2zł brutto za szt., mocniejsze, transport za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamon 09.10.2003 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 Zostały mi stęple budowlane do sprzedania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 11.10.2003 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2003 Dzięki za podpowiedzi ! Agamon, a czy mógłbyś podać jakiś dokładniejszy namiar na ten Radom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tommi5 16.10.2003 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 Witam wszystkich budujących!!!!!!! Jako, że jestem tu nowy wypadałoby powiedzieć kilka słów wstępu. Działkę kupiłem jakieś 3 tyg. temu pod Lublinem w stronę Biłgoraja. Właśnie jestem na etapie załatwień urzędowych, na szczęście panie w gminie są bardzo miłe i we wszystkim pomagają . Bardzo chciałbym ruszyć z budową na wiosnę, ale zobaczymy co na to nasz aparat urzędowy. Na razie zbieram wszelkie informacje dotyczące matriałów itp. Chyba nie muszę nikomu wyjaśniać w końcu to ja tu jestem nowy . Pozdrawiam wszystkich . Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 17.10.2003 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 Witamy i pozdrawiamy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek81 18.10.2003 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2003 Witam wszystkich serdecznie, pochwalcie się, jakie macie postępy na budowach? Do tommi5: Jak czytam, to jesteśmy na podobnym etapie, tzn. na razie odpoczynek, a na wiosne to się dopiero zacznie . Rozpoznanie materiałowe w sensie zbierania cen zacznę w listopadzie, aby mieć na wiosnę już jakiekolwiek rozpoznanie. Ciekawi mnie, jakiej wielkosci rabaty będą dawać sprzedawcy wiedząc o planowanej podwyżce VAT-u. Oczywiście mam nadzieję, że jeśli wogóle, to nastąpi ona dopiero od 1 maja . Jeśli chciałbyś powymieniać się informacjami lub próbować ustalać ceny przy założeniu dokonania zakupów materiałów na dwa domy, to chętnie przystapię do wspólnych poszukiwań. A propos, czy ktoś z forumowiczów próbował już w ten sposób negocjować ceny? Pozdrowienia![/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 20.10.2003 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 gdzie kupowaliscie laty (4x5, 5x5) i w jakiej cenie? moze komus zostalo i chce odsprzedac? pozdr, Zbyszek p.s. u mnie juz krycie dachu niedlugo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dahlinek 21.10.2003 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 Witam! Jeszcze jeden komputer z lubelskiego Mieszkam w Świdniku, budował się będę w Krężnicy gm. Niedrzwica, na razie na etapie uzyskiwania aktu własności działki, więc jeszcze trochę zanim wykończę (siebie lub dom) pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 21.10.2003 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 czesc to fakt - droga przez meke, jak kiedys uslyszalem od kumpla, ze nie zyczylby budowy najgorszemu wrogowi, to popukalem sie w czolo dzis juz takim optymista nie jestem (przez te ciagle nerwy - zima sie zbliza, a dom jeszcze nie przykryty! :|), ale nikt mi nie zabierze tego co przezylem i pewnie jeszcze przezyje w zwiazku z budowa wlasnego gniazdka:) badz dzielny! pozdr, Zbyszek http://riverside.mp3.com.pl p.s. ja stawiam domek w Nowym Krepcu, przy zalewie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dahlinek 21.10.2003 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 No to jakby co będę miał blisko po poradę - mieszkam na osiedlu wschód, na ul. Kosynierów Może z tej okazji zebrać parę osób z okolicy i umówić się na piwko?? pozdrawiam lubelskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 21.10.2003 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 pomysl dobry, ale na razie z realizacja u mnie problem - 3 m-ce temu urodzil mi sie synek i zaraz po tym jak wracam z pracy, jade na budowe, a pozniej wracam z utesknieniem do rodzinki - i tak mam w zasadzie codziennie ale przeciez to nie bedzie trwalo wiecznie, choc pewnie dluzej niz mi sie wydaje pozdr, Zbyszek p.s. ja mieszkam na os.Brzeziny II, wiec niedaleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 21.10.2003 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 Jak to miło, że Grupa Lubelska rośnie w siłę ! Waldeken, Tommi5, Tomek81, Dahlinek - niech Was entuzjazm nie opuszcza ( tego samego oczywiście życzę Stałym Bywalcom tego wątku )! Dahlinek - będziemy sąsiadami !!! Cieszę się bardzo ! Ciekawa jestem , w której części K. budujesz - to jest wioseczka dość rozległa... W razie czego bądźmy w kontakcie na priva ! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts