Kubus budowniczy 12.07.2005 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Heh heh wszytskim inwestorom Dyz - gratulacje teraz to juz z gorki:) Gratulujemy też wszytskim szybkich postępów prac budowlanych, kiedy my sobie obejżymy te wasze budowy ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 12.07.2005 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 a wlasnie cos widze ze nasza grupa przestala sie spotykac ... czemu i co mozna na to poradzic ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 12.07.2005 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 a wlasnie cos widze ze nasza grupa przestala sie spotykac ... czemu i co mozna na to poradzic ?? hhmmm masz racje gosciu ... Wiec moze zorganizujemy jakies spotkanie w łikend polaczone z objazdem dzialek ?? - co ty na to ?? Moze ktos jeszcze sie do nas przylaczy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 12.07.2005 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 a wlasnie cos widze ze nasza grupa przestala sie spotykac ... czemu i co mozna na to poradzic ?? hhmmm masz racje gosciu ... Wiec moze zorganizujemy jakies spotkanie w łikend polaczone z objazdem dzialek ?? - co ty na to ?? Moze ktos jeszcze sie do nas przylaczy ?? Spoko - jestem za... kiedy i gdzie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 12.07.2005 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Pawson jak jeszcze zaczniesz pić sam do siebie to ... mam nadzieję że to tylko od upału a nie od budowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 12.07.2005 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Pawson jak jeszcze zaczniesz pić sam do siebie to ... mam nadzieję że to tylko od upału a nie od budowania poczekamy zobaczymy :) A tak powaznie to co ze spotkaniem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 12.07.2005 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Cześć u nas w albumie też więźba ... chcą jutro skończyć... A ja qrcze nie mogę otworzyć Twojego albumiku . Zapraszam na Jarzębinową !!!! Dziś kończą więźbę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 12.07.2005 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Pawson - Jak najbardziej jestem za, przekaż też odrazu koledze żebym jemu nie musiał odpisywac osobno podaj tylko czas i miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 12.07.2005 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Hej, tak, tak spotkanie jak najbardziej. U nas można oglądać ściągnięty humus, a w sobotę może kibelek postawimy. Idkam ja też nie widzę nic w albumie. Nie wiem co się dzieje raz działa, raz nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 12.07.2005 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 idkam - a bedziesz dzisaj u siebie a jeżeli tak to o której? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 12.07.2005 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Do mnie i do Fizyków w sobotę przybędą oczyszczalnie . Jeśli ktoś ma ochotę pooglądać wykopy, beczki, rury i bałagan z tym związany, to zapraszam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 12.07.2005 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 idkam - a bedziesz dzisaj u siebie a jeżeli tak to o której? Cze jestem codziennie 3-4 razy... planuje dziś być ok. 17-17.30. M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.07.2005 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Pawson - ale z Ciebie społeczne zwierzę Stada nie widzisz i juz do siebie zaczynasz gadać Zdecydowanie jestem gotowa zaangażować się w terapię i zapraszam na podziwianie stanu zero i zalążków murów. Oczywiście wszystkich pozostałych też. Tylko - raczej w niedzielę - w sobotę świętujemy pierwsze urodziny Jaśka , a do piątku włącznie z czasem cienko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 12.07.2005 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 to moze sie zorganizujmy jakos powaznie na niedziele w jakims oikreslnym miejscu i porze ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 12.07.2005 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 to moze sie zorganizujmy jakos powaznie na niedziele w jakims oikreslnym miejscu i porze ?? Bardzo chętnie, może tak gdzieś około 16? A gdzie? Do ustalenia. Czy tylko się spotykamy, czy zwiedzamy budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 12.07.2005 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 mozna sie spotkac kolo 16:00 i pojechac na objazd budow wszystkich obecnych [/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.07.2005 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 12.07.2005 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 No to myślę, że zaczniemy od Lublina. Kto pierwszy do inspekcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.07.2005 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Możemy zacząć od nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 12.07.2005 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 to co u was od razu ?? czy gdzies w poblizu ?? W zasadzie to mozna sie spotkac na parkingu przy stacji benzynowej na poczatku naleczowskiej (tam kolo MPK) o 16:00 co wy na to ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts