Gość 12.07.2005 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 ja znam droge do Guit-a wiec mozemy niejako przypadkiem wpasc .. moze dostaniemy obiad albo cuś ... A niejako przypadkiem Guit nie ma pozwolenia na broń? Z tego co wiem, ma psa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 12.07.2005 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 A pytanie poza konkursem wycieczkowym Może wiecie coś o kimś kto by chciał sprzedać przyczepkę samochodową? Może byc ZPC Świdnik albo niewiadów nie za wielka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 12.07.2005 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 ja znam droge do Guit-a wiec mozemy niejako przypadkiem wpasc .. moze dostaniemy obiad albo cuś ... i zostawimy samochody po tym cuś Mam nadzieję, że ma dużą działkę Znaczy, wybierać się trzeba bez dzieci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 12.07.2005 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 A pytanie poza konkursem wycieczkowym Może wiecie coś o kimś kto by chciał sprzedać przyczepkę samochodową? Może byc ZPC Świdnik albo niewiadów nie za wielka? daj spokoj co bedziesz kupowal,,,, moze znajdziemy jakas bezpanska podczas wycieczki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 12.07.2005 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 ja znam droge do Guit-a wiec mozemy niejako przypadkiem wpasc .. moze dostaniemy obiad albo cuś ... i zostawimy samochody po tym cuś Mam nadzieję, że ma dużą działkę Znaczy, wybierać się trzeba bez dzieci? Jak znajdziemy przyczepkę to i dzieci wszyskie zbierzemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.07.2005 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 My postaramy się bez, ale pewnie conajmniej jedno nam zostanie niezagospodarowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 12.07.2005 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 A pytanie poza konkursem wycieczkowym Może wiecie coś o kimś kto by chciał sprzedać przyczepkę samochodową? Może byc ZPC Świdnik albo niewiadów nie za wielka? daj spokoj co bedziesz kupowal,,,, moze znajdziemy jakas bezpanska podczas wycieczki ?? ot jak dobrze mądrego posłuchać będę się musiał dobrze rozglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 12.07.2005 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 oj fajnie bedzie w niedziele. cos czuje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 12.07.2005 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Jak znajdziemy przyczepkę to i dzieci wszyskie zbierzemy A co z psami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.07.2005 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Słuchajcie - ja zupełnie w innej kwestii - jeśli wiecie coś o fajnej, niedrogiej uzbrojonej działce z dobrym dojazdem w tzw rozsądnej odległości od Lublina to proszę o info. Mój brat szuka czegoś takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 12.07.2005 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Jak znajdziemy przyczepkę to i dzieci wszyskie zbierzemy A co z psami? hmmm no chyba na jednej przyczepce się nie pomieszczą ... a ja zarówno dziecka jak i psa na miesiąc się pozbyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 12.07.2005 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Słuchajcie - ja zupełnie w innej kwestii - jeśli wiecie coś o fajnej, niedrogiej uzbrojonej działce z dobrym dojazdem w tzw rozsądnej odległości od Lublina to proszę o info. Mój brat szuka czegoś takiego. Na krępcu jest trochę działek jeszcze więc można by w niedzielę odrazu się rozejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.07.2005 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Słuchajcie - ja zupełnie w innej kwestii - jeśli wiecie coś o fajnej, niedrogiej uzbrojonej działce z dobrym dojazdem w tzw rozsądnej odległości od Lublina to proszę o info. Mój brat szuka czegoś takiego. Na krępcu jest trochę działek jeszcze więc można by w niedzielę odrazu się rozejrzeć A jakie tam są średnio na jeża ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 12.07.2005 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 B-B - no ceny to od ok. 2.50zl/m2 do 5zl/m2. Jest wlasnie taka a wkażdym razie jeszcze niedawno była dosc fajna 1000m2 po 5zl/m2. Do niedzieli mogę spróbować jeszcze coś się dowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.07.2005 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 B-B - no ceny to od ok. 2.50zl/m2 do 5zl/m2. Jest wlasnie taka a wkażdym razie jeszcze niedawno była dosc fajna 1000m2 po 5zl/m2. Do niedzieli mogę spróbować jeszcze coś się dowiedzieć Byłabym wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 12.07.2005 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 B-B - no ceny to od ok. 2.50zl/m2 do 5zl/m2. Jest wlasnie taka a wkażdym razie jeszcze niedawno była dosc fajna 1000m2 po 5zl/m2. Do niedzieli mogę spróbować jeszcze coś się dowiedzieć Dyz, serio, nie zgubiłeś jakichś zer w tych cenach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamon 12.07.2005 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 B-B obok mnie powinna byc jeszcze dzialka do sprzedania . Z tego co wiem to ma ok. 16a. Chłop ceni 3,5tys za ar. działka przy drodze gminnej. wszystkie media sa przy drodze no blisko do granic miasta Lublina ok. 60m. ) ( las Dąbrowa jest granicą miasta) Kol.Prawiedniki. W Mętowie skrecić w prawo(drogowskaz) na Prawiedniki i od tego miejsca ok.2,8km. Chłop nazywa sie Grzegorz Krysa. Aha a czy twój brat nadaje sie na sąsiada? Bo my tu jak jedna wielka rodzina i nie potrzebujemy czarnej owcy. Pozdrawiam agamon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.07.2005 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 B-B obok mnie powinna byc jeszcze dzialka do sprzedania . Z tego co wiem to ma ok. 16a. Chłop ceni 3,5tys za ar. działka przy drodze gminnej. wszystkie media sa przy drodze no blisko do granic miasta Lublina ok. 60m. ) ( las Dąbrowa jest granicą miasta) Kol.Prawiedniki. W Mętowie skrecić w prawo(drogowskaz) na Prawiedniki i od tego miejsca ok.2,8km. Chłop nazywa sie Grzegorz Krysa. Aha a czy twój brat nadaje sie na sąsiada? Bo my tu jak jedna wielka rodzina i nie potrzebujemy czarnej owcy. Pozdrawiam agamon Brata mogę z całą odpowiedzialnością zarekomendować jako sąsiada (bratową też ), ale to raczej dla nich za drogo. Za to my (ale za jakiś rok-dwa) będziemy szukać większej działki (w okolicach 5000m) w rejonie Prawiedniki/Osmolice/Krężnica. Może będzie jeszcze cos sprzedawał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 12.07.2005 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Witamy, kolejne zdjęcia z więźbą... zapraszamy do oględzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 12.07.2005 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 B-B obok mnie powinna byc jeszcze dzialka do sprzedania . Z tego co wiem to ma ok. 16a. Chłop ceni 3,5tys za ar. działka przy drodze gminnej. wszystkie media sa przy drodze no blisko do granic miasta Lublina ok. 60m. ) ( las Dąbrowa jest granicą miasta) Kol.Prawiedniki. W Mętowie skrecić w prawo(drogowskaz) na Prawiedniki i od tego miejsca ok.2,8km. Chłop nazywa sie Grzegorz Krysa. Aha a czy twój brat nadaje sie na sąsiada? Bo my tu jak jedna wielka rodzina i nie potrzebujemy czarnej owcy. Pozdrawiam agamon Brata mogę z całą odpowiedzialnością zarekomendować jako sąsiada (bratową też ), ale to raczej dla nich za drogo. Za to my (ale za jakiś rok-dwa) będziemy szukać większej działki (w okolicach 5000m) w rejonie Prawiedniki/Osmolice/Krężnica. Może będzie jeszcze cos sprzedawał Oj, to jeszcze kawałek i my . Może będziemy mieli w przyszłości bliższego niż agamon forumowego sąsiada . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts