dyz 14.07.2005 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 a wiec w niedziele: kto dalej ?? Pawson to konkurs kto ma dalej? dyz: ja sie dzisiaj zwolnie z pracy... trudno strace dzien urlopu... ale jak tam do ciebie pojade ... jak kopne w d.... Na piwo byś przyjechał albo jakąś flaszkę a Ty odrazu tak ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evevet 14.07.2005 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Witam wszystkich po dluzszej nieobecnosci. Ale napisaliscie duzo oj duzo, fajnie widziec jak nasz lubelski watek zyje. Chcialam tez dodac od siebie kilka slow na temat Syke. Ja bardzo lubie ta firme i duzo w niej kupuje bo sa tani ale mam ich czasmi dosyc. Ciezko z transportem i rzeczywiscie denerwuje mnie ten facet stojacy i witajacy sie od bramy, zeby tylko do nich pojsc. Jestem sama zla na siebie bo kupilam u nich welne do ocieplenia poddasza rockwoola a teraz wiem, ze moglam u ich sasiadow kupic Knaufa taniej i dodatkowo Rockwool strasznie sie kruszy i gryzie (tak mowi moja ekipa Pozdrowenia PS co do spotkania niedzielnego to my juz niestety mamy zaplanowane popoludnie ale moze Was jeszcze zlapiemy na jakiejs budowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Capra 14.07.2005 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Czasami się zastanawiam jak te dwie firmy na jednym powórku się jeszcze wzajemnie nie powybijały . Uważam że to debilne rozwiązanie, bo człowiekowi jest dziwnie jak zaglada najpierw do jednego, potem do drugiego blaszaka pytając o to samo, my się z mężem nawet dzieliliśmy - ja chodzę tu, on tam, żeby żaden nie patrzył na nas bykiem, bo cholera wie co takiemu ze złośliwości może do łba wpaść że kupujemy u konkurencji. w sumie jest wolny rynek, ale człowiek ostrożny... . Capra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizula 14.07.2005 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Dyz . Fizyku, dostałam właśnie wiadomość, że oczyszczalnia przyjedzie w poniedziałek, a nie w sobotę. Czy do Ciebie też pan dzwonił? A ja już mam wykopaną na tę okoliczność wielką dziurę... Ja nie Fizyk, ale Fizula. Ellu, zadzwonię do lubego Fizyka i zakomunikuję mu o tym (włóczy się mój mąż do piątku po Sudetach, dlatego taka cisza na forum ). U nas wielkiej dziury brak. Za to powinni domurowywać trójkąciki na poddaszu i ścianki działowe tamże. Mój Fizyczek przed wyjazdem zdrowo nawsadzał drogiej firmie M (bo nie stawiali się do pracy, a czas leci...). W związku z tym powrócili na poligon doświadczalny naszej budowy. Ciekawe, czy dzisiaj zdezerterują naszej budowy? Jadę z naszą młodzieża na inspekcję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 14.07.2005 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Ja nie Fizyk, ale Fizula. Ellu, zadzwonię do lubego Fizyka i zakomunikuję mu o tym (włóczy się mój mąż do piątku po Sudetach, dlatego taka cisza na forum ). U nas wielkiej dziury brak. Za to powinni domurowywać trójkąciki na poddaszu i ścianki działowe tamże. Mój Fizyczek przed wyjazdem zdrowo nawsadzał drogiej firmie M (bo nie stawiali się do pracy, a czas leci...). W związku z tym powrócili na poligon doświadczalny naszej budowy. Ciekawe, czy dzisiaj zdezerterują naszej budowy? Jadę z naszą młodzieża na inspekcję... Fizula, wypuszczasz Fizyka na górskie włóczęgi, a sama szarpiesz się z budową ? Mam nadzieję, że potem będzie zamiana ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 14.07.2005 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 A z tą niedzielą, to będę się musiała chyba rozdwoić, bo okazało się, że mam nad Zalewem zjazd lubelskiej frakcji Saab Klub Polska. Dlatego ewentualnie będziemy mogli przyłączyć się do wycieczki od odcinka "Janowska". Jak będziecie się zbliżac do Pawsonów, to puśćcie sygnał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 14.07.2005 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 U nas standard nie ma nas, wracamy poźnym popołudniem Sorki... jade na ryby ... jade na ryby ... jade na ryby ... jade na ryby ... jade na ryby ... jade na ryby ... jade na ryby ... jade na ryby ... PIERWSZY RAZ W TYM ROKU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.07.2005 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Hej Trochę mi złość przeszła . Maxy wygladają na porządny produkt i raczej zostaną. Mam jednak nadal spory niesmak jeśli chodzi o formę załatwienia sprawy - nawet jak sie popełni błąd, można przecież o tym porozmawiać, a nie wciskać swoje racje na siłę. Z drugiej strony ja jestem choleryk i strasznie szybko się wściekam . Jeszcze wrzodów dostanę przez tą budowę . Idkam -ryby wypuszczasz, czy przywozisz zonie do skrobania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizula 14.07.2005 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Ja nie Fizyk, ale Fizula. Ellu, zadzwonię do lubego Fizyka i zakomunikuję mu o tym (włóczy się mój mąż do piątku po Sudetach, dlatego taka cisza na forum ). U nas wielkiej dziury brak. Za to powinni domurowywać trójkąciki na poddaszu i ścianki działowe tamże. Mój Fizyczek przed wyjazdem zdrowo nawsadzał drogiej firmie M (bo nie stawiali się do pracy, a czas leci...). W związku z tym powrócili na poligon doświadczalny naszej budowy. Ciekawe, czy dzisiaj zdezerterują naszej budowy? Jadę z naszą młodzieża na inspekcję... Fizula, wypuszczasz Fizyka na górskie włóczęgi, a sama szarpiesz się z budową ? Mam nadzieję, że potem będzie zamiana ... Acha, my nie musimy kopać dziury, tylko w przyszłości będziemy zasypywać ustrojstwo. Tak mnie szanowny mąż poinstruował. Ale do Grzesia nie dzwonił nikt w tej sprawie. Sam mój kochany Fizyczek się wypuścił w podróż. Ja oczywiście po powrocie zaszaleję Jak wielkie było moje zdziwienie, gdy zastałam drogich nam budowlańców PRACUJĄCYCH przy budowie komina I dzisiaj, o dziwo, nie powitali mnie wiązanką: #@$%^ Jedynie użalilli się nad nami biednymi, że my na koniec roku chcielibyśmy się wprowadzić. Jakie to szkodliwe opary się będą unosić nad nami Czy ktoś jeszcze w jednym sezonie budowlanym zamierza się wybudować i osiedlić? Czy tylko my tacy napaleńcy? Pozdrowionko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 14.07.2005 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 ale ruch! witajcie - u mnie się pozmieniało w kwestii pisania na forum w godzinach pracy to było do przewidzenia jeśli chodzi o spotkanie, to mamy w Parku kiosk (czytaj knajpkę) piwska się można napić i połazić z psami nad kałużą (czyt. zalewem) jutro o godz. 9 GODZINA ZERO - odbiór budynku - życzcie powodzenia pozdrawiam wszystkich walczących-budujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.07.2005 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 ale ruch! witajcie - u mnie się pozmieniało w kwestii pisania na forum w godzinach pracy to było do przewidzenia jeśli chodzi o spotkanie, to mamy w Parku kiosk (czytaj knajpkę) piwska się można napić i połazić z psami nad kałużą (czyt. zalewem) jutro o godz. 9 GODZINA ZERO - odbiór budynku - życzcie powodzenia pozdrawiam wszystkich walczących-budujących Trzymam mocno Daj jutro znać co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 14.07.2005 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 dzięki możecie być pewni, że dam znać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 15.07.2005 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Guit - jak tylko wyślę tą wiadomość zaciskam kciuki Pawson - a może ewentualnie ktoś inny zna odpowiedź Ile cegieł wchodzi na jeden transport/samochód? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamon 15.07.2005 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Jak pamietam to na jelcza solówkę wchodzilo 3tyś. cegieł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 15.07.2005 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Jak pamietam to na jelcza solówkę wchodzilo 3tyś. cegieł. Dzięki wyjaśnię może po co mi to Znalazłem cegły (drugi gatunek, zendrówka) po 25gr + 7gr(za transport) za sztukę ale bez rozładunku. Teraz się zastanawiam czy nie lepiej dać 3 grosze więcej i mieć z głowy rozładunek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 15.07.2005 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Guit - jak tylko wyślę tą wiadomość zaciskam kciuki Pawson - a może ewentualnie ktoś inny zna odpowiedź Ile cegieł wchodzi na jeden transport/samochód? mi przywozili duza ciezarowa z przyczepa na raz szlo 9.000 cegiel. CO do rozladunku to spytaj sie swojej ekipy czy by ci nie rozladowali i za ile ?? U mnei czesc rzeczy rozladowywala ekipa za przyslowiowe pare groszy. Drugi gatunek ?? chyba bym troche pekal ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 15.07.2005 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Guit - jak tylko wyślę tą wiadomość zaciskam kciuki Pawson - a może ewentualnie ktoś inny zna odpowiedź Ile cegieł wchodzi na jeden transport/samochód? mi przywozili duza ciezarowa z przyczepa na raz szlo 9.000 cegiel. CO do rozladunku to spytaj sie swojej ekipy czy by ci nie rozladowali i za ile ?? U mnei czesc rzeczy rozladowywala ekipa za przyslowiowe pare groszy. Drugi gatunek ?? chyba bym troche pekal ... Pawełku ale ja widziałem tą cegłę i naprawdę nie różni się niczym od tego co widziałem na pewnych budowach jako pierwszy No może jest bardziej wypalona ale to akurat kilku murarzy potwierdziło, że na piwnice to jest lepiej Co do ekipy to dzisiaj wieczorem jadę dogadywać szczegóły (o ile się nie rozmyślą) to popytam czy by się nie wysilili bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 15.07.2005 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 no to luzik ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 15.07.2005 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Sławek - przepalona cegła tzw. zendrówka (?) jest świetna na piwnice i kominy - nie chłonie tak wody - fakt, że czasami murarze się burzą, bo generalnie cegły są pokrzywione i zniekształcone - jak w tej cenie to śmiało bierz:) pozdr, p.s. zbliża sie ten czas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 15.07.2005 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Idkam -ryby wypuszczasz, czy przywozisz zonie do skrobania ? Sam muszę skrobać... i smażyć ... i jeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts