mariucha 17.07.2005 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 Idkam -ryby wypuszczasz, czy przywozisz zonie do skrobania ? Sam muszę skrobać... i smażyć ... i jeść IDKAM, naprawde..., nie trzeba było.... ale skoro juz nas wszystkich zapraszasz na swieze, smazone rybki to ... z checia przyjdziemy :) Oj Pawełku nie musiałeś tak otwarcie, wystraszyłeś Idkama to teraz nawet nie chce powiedzieć gdzie jedzie a miałem nadzieję że może i ja bym się wyrwał ... drugi raz w tym sezonie i nie wiem czy nie ostatni Byłem ... od 20 do 6 ... po pierwszym rzucie ... szczupak 38 cm ...do wody, uwierzyłem w siebie ... i ode tego momentu .... NIC , ani brania... Gdzie... Żółtańce k/Chełma.... piękne miejsce i jaaaka ryba Mariucha, przecież chyba nie pojechałeś tam na ryby Przecież ryby kupuje sie w drodze powrotnej do domu. Życzę udanych połowów Hmmm, ładnie, ładnie ciekawe co powiedziałaby na to Iwonka??? Nic, przecież wiesz że ja nie łowię ryb Ale czasami zbieram grzyby Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yares 17.07.2005 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 witam zainteresowanych posadzkami informuje - u mnie robota skonczona, jesli ktos z wczesniej pytajacych o wykonawce chcialby przed podjeciem decyzji obejrzec efekt koncowy , to zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 17.07.2005 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 Nic, przecież wiesz że ja nie łowię ryb Ale czasami zbieram grzyby Pozdrówka Grzyby ... fuj, to gdzie Ty jeździsz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 17.07.2005 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 witam zainteresowanych posadzkami informuje - u mnie robota skonczona, jesli ktos z wczesniej pytajacych o wykonawce chcialby przed podjeciem decyzji obejrzec efekt koncowy , to zapraszam Hmmm, nie mój kwadrat... ale wpadnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 17.07.2005 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 witam zainteresowanych posadzkami informuje - u mnie robota skonczona, jesli ktos z wczesniej pytajacych o wykonawce chcialby przed podjeciem decyzji obejrzec efekt koncowy , to zapraszam Yares, jak wiesz, jestem zainteresowana . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 18.07.2005 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Witam. Na wczorajszym spotkaniu było bardzo miło, więc kto nie był niech żałuje. Pawson, co się stało?? Ty taki aktywny forumowicz, zawsze chętny do spotkań nie przyjechałeś. U nas dzisiaj się odbyć wyznaczanie budynku . Miejmy nadzieję, że będzie dopisywała pogoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.07.2005 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Witam. Na wczorajszym spotkaniu było bardzo miło, więc kto nie był niech żałuje. Pawson, co się stało?? Ty taki aktywny forumowicz, zawsze chętny do spotkań nie przyjechałeś. U nas dzisiaj się odbyć wyznaczanie budynku . Miejmy nadzieję, że będzie dopisywała pogoda. Pawson - gdybyś szukał widelca, jest z lewej strony na tarasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 18.07.2005 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 u mnie niestety byla wtopa roku ... zapomnielismy o b.b.b. waznym swiecei rodzinnym ... :) i tak dobrze ze przypomnielismy sobie o nim w niedziele rano bo inaczej zostalibysmy wpisani na czarna liste rodzinki :) mam nadzieje ze sie wam u mnie podobalo .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 18.07.2005 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 u mnie niestety byla wtopa roku ... zapomnielismy o b.b.b. waznym swiecei rodzinnym ... :) i tak dobrze ze przypomnielismy sobie o nim w niedziele rano bo inaczej zostalibysmy wpisani na czarna liste rodzinki :) mam nadzieje ze sie wam u mnie podobalo .... No oczywiście, że nam się podobało Acha, Pawson te flaszli to już tam wcześniej były! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 18.07.2005 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Acha, Pawson te flaszli to już tam wcześniej były! Jakie flaszki ?? ja wszystko w sobote posprzatalem ... a dzisiaj policze co doszlo w niedziele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.07.2005 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Acha, Pawson te flaszli to już tam wcześniej były! Jakie flaszki ?? ja wszystko w sobote posprzatalem ... a dzisiaj policze co doszlo w niedziele Wiesz, Pawson, flaszki to dużo powiedziane. Ale puszek naprawdę nie przywozilismy Same tak jakoś :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 18.07.2005 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Wiesz, Pawson, flaszki to dużo powiedziane. Ale puszek naprawdę nie przywozilismy Same tak jakoś :D czyli mam rozumiec ze te puszki to same spacerkiem sobie przyszly do mnie ??? Jak sie podobala wyczyszczona i wyrownana dzialka w nowym ksztalcie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.07.2005 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Wiesz, Pawson, flaszki to dużo powiedziane. Ale puszek naprawdę nie przywozilismy Same tak jakoś :D czyli mam rozumiec ze te puszki to same spacerkiem sobie przyszly do mnie ??? Jak sie podobala wyczyszczona i wyrownana dzialka w nowym ksztalcie ?? Ty się Pawson nie irytuj. Ty lepiej majstra przeswięć Nowy kształt jak najbardziej robi dobre wrażenie. Co Wy zrobiliscie z tymi górami co tam wczesniej zanotowałam? Wywieźliście, rozrzuciliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 18.07.2005 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Nowy kształt jak najbardziej robi dobre wrażenie. Co Wy zrobiliscie z tymi górami co tam wczesniej zanotowałam? Wywieźliście, rozrzuciliście? gory posluzyly do wypoziomowania dzialki /// te 3 wywrotki co sa teraz to nam posluza do prac "kosmtycznych" bo gdzie niegdzie jest jeszcze krzywo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 18.07.2005 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Pawson Ty te górki zostaw lepiej. Dzieci interesowały się jedynie tymi górkami a równym placem wcale. Ty może jeszcze tego nie wiesz ale to bardzo ważne (dla dziecka jak i rodziców ) jak dziecko może się czymś zainteresować i nie nudzić Acha fajnie wykombinowałeś sobie tą wnękę na plazmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 18.07.2005 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 gdzie ta wneka ... bo jakos nie kojarze :) z takich bajerow to na etapie robienia istalacji powaznie mysle nad zainstalowaniem gdzies gniazda i wieszaka pod sufitem na projektor do kompa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.07.2005 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 gdzie ta wneka ... bo jakos nie kojarze :) z takich bajerow to na etapie robienia istalacji powaznie mysle nad zainstalowaniem gdzies gniazda i wieszaka pod sufitem na projektor do kompa ... No co Ty - nie powiesz przecież, że ta wielka dziura w scianie o kształcie okna z widokiem na las to nie wnęka na plazmę ? Ustalilismy, że przewody rozporowadzisz w porach pustaków. Przekątna ekranu powinna być spora Czy wszystko się zgadza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 18.07.2005 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 No co Ty - nie powiesz przecież, że ta wielka dziura w scianie o kształcie okna z widokiem na las to nie wnęka na plazmę ? Ustalilismy, że przewody rozporowadzisz w porach pustaków. Przekątna ekranu powinna być spora Czy wszystko się zgadza? No co ty ... o taki brak domyslnosci to bym was nie posadzal. Przeciez to oczywiste ze tam bedzie akwarium oceaniczne ... o szerokosci domu i dlugosci 8 m Dopoki nie kupie Rekina bedzie mozna sobie wskakiwac poplywac z balkonu na gorze (pozniej tez bedzie mozna ale tylko raz...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 18.07.2005 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 No co Ty - nie powiesz przecież, że ta wielka dziura w scianie o kształcie okna z widokiem na las to nie wnęka na plazmę ? Ustalilismy, że przewody rozporowadzisz w porach pustaków. Przekątna ekranu powinna być spora Czy wszystko się zgadza? No co ty ... o taki brak domyslnosci to bym was nie posadzal. Przeciez to oczywiste ze tam bedzie akwarium oceaniczne ... o szerokosci domu i dlugosci 8 m Dopoki nie kupie Rekina bedzie mozna sobie wskakiwac poplywac z balkonu na gorze (pozniej tez bedzie mozna ale tylko raz...) Ależ Pawełku, my jesteśmy domyślni Nie podejrzewaliśmy poprostu, że będzie Ci się chciało bawić w akwarium, bo to wiesz, karmić trzeba, wode wymieniać itp itd Byliśmy na 101% przekonani, że jedyne co tam będzie z akwarium to wygaszacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 18.07.2005 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Ależ Pawełku, my jesteśmy domyślni Nie podejrzewaliśmy poprostu, że będzie Ci się chciało bawić w akwarium, bo to wiesz, karmić trzeba, wode wymieniać itp itd Byliśmy na 101% przekonani, że jedyne co tam będzie z akwarium to wygaszacz co do karmienia to nie problemu .. jak juz bedzie rekin to paru gosci z sasiedztwa zabiore na wieczorne pifko na taras nad akwarium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts