Gość 18.07.2005 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Czy to była mała aluzja? Jak Ty tego rekina będziesz na spacer wyprowadzał? Do zalewu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 18.07.2005 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 hihihi[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yares 18.07.2005 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 witam zainteresowanych posadzkami informuje - u mnie robota skonczona, jesli ktos z wczesniej pytajacych o wykonawce chcialby przed podjeciem decyzji obejrzec efekt koncowy , to zapraszam Yares, jak wiesz, jestem zainteresowana . rzeknij tylko kiedy praktycznie codziennie popoludniu jestem na dzialce, daj znac na priv to omowimy szczegoly Hmmm, nie mój kwadrat... ale wpadnę tylko wez ze soba ciapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 18.07.2005 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 witam zainteresowanych posadzkami informuje - u mnie robota skonczona, jesli ktos z wczesniej pytajacych o wykonawce chcialby przed podjeciem decyzji obejrzec efekt koncowy , to zapraszam Yares, jak wiesz, jestem zainteresowana . rzeknij tylko kiedy praktycznie codziennie popoludniu jestem na dzialce, daj znac na priv to omowimy szczegoly Wstępnie może w okolicach środy, ale jeszcze dam znać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Rz 18.07.2005 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Witam !!! A ja chcę żeby mi ktoś sciągnął humus i nikt nie chce . Dzwoniłem do ludzi ogłaszających się w anonsach (usługi koparką) to kilku w ogóle nie chciało ,a jeden stwierdził że nie rozumie o co mi chodzi i co to jest humus . Załamka całkowita .Dajcie jakieś namiary jak możecie .(te od MAPI i STMARY niestety nie wypaliły ,ale dzieki ) pozdro D.RZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 18.07.2005 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Gdyby tak ktoś miał ochotę na zdjęcia z wczorajszego rajdu to dawać adresy skrzynek Myśałem, że może zrobię z tego jakąś galeryjkę z opisami, zdjęcia dopracuję ale ... czasu wystarczyło tylko na myślenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.07.2005 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Gdyby tak ktoś miał ochotę na zdjęcia z wczorajszego rajdu to dawać adresy skrzynek Myśałem, że może zrobię z tego jakąś galeryjkę z opisami, zdjęcia dopracuję ale ... czasu wystarczyło tylko na myślenie Hej, wysłałam na priva Oczywiście bardzo poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 18.07.2005 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Witam !!! A ja chcę żeby mi ktoś sciągnął humus i nikt nie chce . Dzwoniłem do ludzi ogłaszających się w anonsach (usługi koparką) to kilku w ogóle nie chciało ,a jeden stwierdził że nie rozumie o co mi chodzi i co to jest humus . Załamka całkowita .Dajcie jakieś namiary jak możecie .(te od MAPI i STMARY niestety nie wypaliły ,ale dzieki ) pozdro D.RZ my z DYZ-em sciagamy humus po 2 pifka z 2 wykopane łopatki :) a powaznie sprobuj tutaj 602-507-987 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 18.07.2005 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Ja również posiadam parę zdjęć, więc mi również prześlijcie na priva swoje emalie (zinteresowani oczywiście). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 18.07.2005 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Gdyby tak ktoś miał ochotę na zdjęcia z wczorajszego rajdu to dawać adresy skrzynek Myśałem, że może zrobię z tego jakąś galeryjkę z opisami, zdjęcia dopracuję ale ... czasu wystarczyło tylko na myślenie nie przesadzaj z tym mysleniem bo sie zmeczysz :) moj email masz -slij szybciutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 18.07.2005 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Witam !!! A ja chcę żeby mi ktoś sciągnął humus i nikt nie chce . Dzwoniłem do ludzi ogłaszających się w anonsach (usługi koparką) to kilku w ogóle nie chciało ,a jeden stwierdził że nie rozumie o co mi chodzi i co to jest humus . Załamka całkowita .Dajcie jakieś namiary jak możecie .(te od MAPI i STMARY niestety nie wypaliły ,ale dzieki ) pozdro D.RZ my z DYZ-em sciagamy humus po 2 pifka z 2 wykopane łopatki :) a powaznie sprobuj tutaj 602-507-987 Pawson to ja ostatnio zupełnie Ciebie nie zrozumiałem!!! Jak powiedziałeś że jedziesz mi nakopać to wogóle o humusie nie pomyślałem a Ty chciałeś poprostu pomoc zaoferować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 18.07.2005 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Pawson to ja ostatnio zupełnie Ciebie nie zrozumiałem!!! Jak powiedziałeś że jedziesz mi nakopać to wogóle o humusie nie pomyślałem a Ty chciałeś poprostu pomoc zaoferować no widzisz .. wydaje mi sie ze ta pomylka wymaga wypicia dwoch browcow .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.07.2005 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 My mamy wykop pod murek oporowy Skoro się już tak rozkopaliscie, zapraszamy serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 18.07.2005 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Pawson taką nam reklamę zrobiłeś że teraz trzeba się nam będzie dobrze okopać i jak już okop będzie gotowy to ja myślę że poprzestanie na 2 piwkach to było by poważne zaniedbanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORF 18.07.2005 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Witam po dłuższej przerwie. Za Waszą radą już zacząłem zbierać papierki do pozwolenia na budowę. Ojejku, ale tego jest. Dzięki za sugestie. Jak się przekopie przez administrację to dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 18.07.2005 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 My mamy wykop pod murek oporowy Skoro się już tak rozkopaliscie, zapraszamy serdecznie Baba - zaznacz - bardzo mały murek oporowy!! Witam wszystkich. U mnie murarze zakończyli roboty murarsko-domowe. Zostaną im tylko roboty murarskie około-domowe -czyli piwnica i MUR oporowy. Jutro wracają cieśle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stmara 18.07.2005 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 czołgiem ! widzę ,ze wycieczka inspekcji budowlanej się udała. szkoda,że znowu bez nas. u nas wytyczony budynek - był geodeta z murarzem i się szybko dogadali co do wzajemnej fachowości! dziś jednak murarz zadzwonił do mnie i powiedział,że ma ciśnienie 140/200 i niepowinien już żyć a ja wymagam od niego stawienia się w terminie ( za tydzień) i błagalnym tonem opowiadał mi jak to się źle czuje. Nie zwolnił się z pracy ale tak narzekał,że liczył chyba,że ja go z niej zwolnię! jak tak dalej pójdzie to zostaniemy bez ekipy murarskiej! czy wrazie czego ma ktoś namiary do wolnej (sprawdzonej) ekipy, która może zacząć od zaraz robotę na innej budowie? no i pytanie nr 2: czy lepiej jest wykopac doły na fundamenty z poduszką(szerzej), zaszalowac ławy i zalac beton i od razu zaizolować, czy wykopać normalnie,zalac beton bez szalunku a potem odkopać fundamenty i dopiero zaizolowac? jakie jest wasze zdanie na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 19.07.2005 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 U nas budynek wyznaczony wczoraj. No ale żeby nie było tak pięknie to facet, który miał nam robić wykop nie może. I zostajemy bez koparki . Trzeba będzie ręcznie niestety. Cóż, jakoś damy radę. Mam nadzieję. A no i pierwszy wpis w dzienniku jest . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 19.07.2005 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 ałłłłłłłaaaaa dostałem wstępną wycenę (narazie nie znam szczegółów) na wykonanie przyłączy kanalizacji i wodną .... kanalizacja 5000,- woda 4500,- już mi się zaczyna słabo robić ... MaPi - gratuluję startu Zdjęcia może wysłałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.07.2005 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 ałłłłłłłaaaaa dostałem wstępną wycenę (narazie nie znam szczegółów) na wykonanie przyłączy kanalizacji i wodną .... kanalizacja 5000,- woda 4500,- już mi się zaczyna słabo robić ... MaPi - gratuluję startu Zdjęcia może wysłałaś? Łomatko, dyz, podaj jakieś "warunki brzegowe" - odległości doprowadzenia przyłącza, ile na działce itp. U nas w ramach inwestycji miejskiej wychodzi po 1500 za wodę / kanalizację do granicy. Ile na działce - jeszcze nie wiem Ja kiedys dzwoniłam do człowieka z Zemborzyckiej - specjalizuje się w pracach ziemnych i ma sporo sprzetu. Jest tez firma na początku Wojciechowskiej (ogłaszają się na płocie, może mniej zarobieni ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts