Pawson 18.08.2005 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 kto jeszcze na spotkanie dzisiejsze ... Nowe twarze .. pokazcie sie w realu .... nie gryziemy .. no moze poza fizykiem :) Lista na ten moment: Fizyki Mapiki dyziki Evevety BABY_B Pawsony kto jeszcze ???? Ale byłem szczepiony ale bardzo dawno temu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evevet 18.08.2005 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 i zalezy na co???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 18.08.2005 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 i zalezy na co???? Na wszystko na co się dało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 18.08.2005 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 A u mnie są już tynki w 3 pokojach i łazience na górze!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 18.08.2005 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 A u mnie są już tynki w 3 pokojach i łazience na górze!!!!!! CHE CHE tynki-pajęczynki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evevet 18.08.2005 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Ale fizyk idziesz jak burza. Musze to zobaczyc!!! jak chcesz namiar na posrednika w Swidniku od decuenica to daj znac. Ja kupuje Oknoplast Krakow. 5-cio komorowe. A ja mam kase. Odzyskalam!!!! Co prawda jeszcze nie calosc ale zdecydowanie wieksza czesc. Reszta najpozniej w poniedzialek. Ale kamien spadl mi z serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 18.08.2005 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Hej wszystkim Evevent – gratulacje i oby w poniedziałek było tak samo Co do spotkania to dla nas niestety za późno mały brzdąc już o tej porze śpi, może uda nam się we dwójkę ze starszą wpaść na moment, ale nie obiecujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 18.08.2005 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Kurka, co Wy tak w kółko z tą Bursztynową ? Chociaż - im wspomnienia bardziej odległe, tym przyjemniejsze -może jakoś to przeżyję. Ile czasu tam zamierzacie siedzieć? Będę trochę zajęta dziś wieczorem, ale może na chwilę udałoby nam się wpaść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 18.08.2005 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Zalety rozwiązania bezdrenażowego: mniej miejsca, bez większych wymagań gruntowych Zgadza się Wady: więcej potrzebnej energi (ciągłe napowietrzanie), Pompka zjada tyle energii, ile zwykła żarówka - czy to wada? nie tak bezobsługowa jak drenażowa Bzdurka - jest wręcz przeciwnie - nie trzeba wlewać bakterii do kibelków, nie trzeba wzywać specjalistycznych ekip do wybierania osadu (i płacić im). potrzebne ujścia "ścieków", A drenaż to nie ujście ścieków? W Twoim przypadku studnia chłonna byłaby wygodniejsza, a drzewka byłyby bezpieczne. możliwe kłopoty przy czyszczeniu zbiorników (jakiś tam przepływ zwrotny ) Nie wiem, o co chodzi, w naszym systemie czyszczenie jest dziecinnie proste. Coś mi się zdaje, że Twój kolega próbuje zarzucić wędkę na Twą kieszeń ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 18.08.2005 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 A u mnie są już tynki w 3 pokojach i łazience na górze!!!!!! No to Fizyczku trzeba teraz założyć w albumie podalbum "wnętrze". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.08.2005 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Z przykrością zawiadamiam, że pizzę zjecie bez nas Życzymy miłego spotkanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 18.08.2005 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Z przykrością zawiadamiam, że pizzę zjecie bez nas Życzymy miłego spotkanka To kiedy ja w końcu ujrzę mego byłego narzeczonego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.08.2005 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Z przykrością zawiadamiam, że pizzę zjecie bez nas Życzymy miłego spotkanka To kiedy ja w końcu ujrzę mego byłego narzeczonego ? Jakoś nie pisane nam spędzanie czasu razem ... A poważnie to można by się w końcu spotkać. Budowniczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyza1 18.08.2005 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 juz po spotkanq. Nie wszyscy byli niestety ale Ci co byli chyba nie zaluja Jutro zaktualizuje mapke. Acha , nasza wiadomosc dnia : Eve otwiera firme windykacyjna , odzyskala dzis 10 000 od mr Okno. Reszta ma byc do poniedzialku zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyza1 18.08.2005 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 http://www.motocykle.13.net.pl/2005.08.19MuratorLublin.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Rz 18.08.2005 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Witam !!! Po niedzieli strop http://republika.pl/darekrz/fotki/strop.jpg pozdro D.RZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 19.08.2005 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 No, Darek gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 19.08.2005 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 juz po spotkanq. Nie wszyscy byli niestety ale Ci co byli chyba nie zaluja Ci co nie byli to i żałują i nie żałują, że nie byli. Żałują że nie mieli okazji spotkać się z towarzyszami niedoli a nie żałują bo mają wreszcie dokopany porządnie "staw". Nie powiem, żeby poszło jak po maśle. Wspomnę choćby zepsutą po 10 minutach koparkę, potem wywrotkę w ogródku u sąsiadów ... oni nas nie będą już lubieć ... no i niewiele brakowało a mielibyśmy jelcza zabudowanego w piwnicy zabrakło jakieś 5sekund Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 19.08.2005 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 che che ... dyz ... che che . Ale generalnie do przodu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 19.08.2005 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Oczywiście, że do przodu Dzisiaj od rana ekipa w ilości 6 osób krząta się po wykopach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts