fizyk 22.08.2005 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Pawson - nie widziałem, bo późno wróciłem w piątek - a w sobotę rano wyjechałem. Dzisiaj zainstaluję. Zrobiona studzienka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 22.08.2005 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 To ja wpadnę przelotem dla towarzystwa . Fizyki - zazdroszczę wycieczki - uwielbiam Susiec, a dawno tam nie byłam. Pawson, też jestem ciekawa tej studzienki - planuję zrobić swoją w ciągu najbliższych dni. Ella - może wpadniemy do Pawsona. Tak po prostu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 22.08.2005 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 ta "studzienka" jak ja nazywacie bedzie sie robila ze 3-4 dni a dzisiaj zaczela sie robic po 12 tak wiec za duzo dzisiaj nie zobaczycie. Oczywiscie jak chcecie wpadac Ellu z fizykiem to Wam nie zabraniam wrecz zachecam. Bede na dzialce od 17.30-20 jak sie nic nie zmieni ... ale jak mnie nie bedzie to tez zapraszam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 22.08.2005 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Ja będę dziś po południu na pewno u siebie w Arkadii , więc z przyjemnoscią wdepnę na Pawsonowe włości, tylko potrzebuję przewodnika . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 22.08.2005 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Może się wyrobię na 19-tą. Pawson - jak byś był kolega to byś wyszedł na drogę coby Ellę doprowadzić. Jak Ci Ellu pasuje mniej więcej godzina 19ta (trochę po) to się możemy umowić. Dzwoń w razie co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 22.08.2005 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Może się wyrobię na 19-tą. Pawson - jak byś był kolega to byś wyszedł na drogę coby Ellę doprowadzić. Jak Ci Ellu pasuje mniej więcej godzina 19ta (trochę po) to się możemy umowić. Dzwoń w razie co. OK ja bede - czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 22.08.2005 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 juz zaczalem myslec ze mi nie dziala powiadamianie ./././ no bo nie działa ... w każdym razie działa jak chce ... dzisiaj chyba zastrajkowało a na działce obok "basenu" pojawiły się cegiełki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 22.08.2005 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Witajcie, Mariucha to Twoja wina !!! Ale tak na poważnie, czy faktycznie przejście z wiatrołapu do garażu niesie za sobą .... kiepski zapach w domu (spaliny, samochód, itp) Co o tym sądzicie? Mogę jeszcze zamurować przejście ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 22.08.2005 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Witajcie, Ale tak na poważnie, czy faktycznie przejście z wiatrołapu do garażu niesie za sobą .... kiepski zapach w domu (spaliny, samochód, itp) Co o tym sądzicie? Mogę jeszcze zamurować przejście ... A czy to jest bezpośrednie przejście? Przydałaby się jakaś "śluza". No i trzeba pamiętać o kardynalnej zasadzie - do garażu wjeżdża się przodem a nie tyłem (no chyba, że ktoś ma rurę wydechową z przodu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 22.08.2005 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Mariusz - ja zrezygnowałem z wejścia z garażu do domu, ale ... zostawiłęm wmurowane nadproże. Gdyby mi się coś odmieniło, to nie będzie problemu.Uważam, że przy wielkości mojego domu - smród byłby w zaraz w całej kuchni, salonie i na klatce schodowej. Jak ktoś ma oddzielony garaż kilkoma pomieszczeniami - np. korytarz, pomiesczenie gospodarcze itp, i od garażu do budynku mioeszkalanego jest kilka pomieszczeń - to ten zapach nie będzie już tak intensywny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.08.2005 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Witajcie, Mariucha to Twoja wina !!! Ale tak na poważnie, czy faktycznie przejście z wiatrołapu do garażu niesie za sobą .... kiepski zapach w domu (spaliny, samochód, itp) Co o tym sądzicie? Mogę jeszcze zamurować przejście ... My zamurowaliśmy... Mój wujek ma takie przejście - nie da się ukryć, że spaliny czuć wyraźnie , mimo że jest oddalone od salonu czy kuchni. Za to zostawilismy sobie nadproże w zamurowanej ściance. Moze nam się kiedyś odmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 22.08.2005 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Witajcie, Ale tak na poważnie, czy faktycznie przejście z wiatrołapu do garażu niesie za sobą .... kiepski zapach w domu (spaliny, samochód, itp) Co o tym sądzicie? Mogę jeszcze zamurować przejście ... A czy to jest bezpośrednie przejście? Przydałaby się jakaś "śluza". No i trzeba pamiętać o kardynalnej zasadzie - do garażu wjeżdża się przodem a nie tyłem (no chyba, że ktoś ma rurę wydechową z przodu). Czyli odradzasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 22.08.2005 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 U mni ejuż po tynkowaniu i dachowaniu . Jeśli ktoś ma ochotę zobaczyć jak wygląda karpiówka fizyków, to zapraszamy do nas!!!! Póki można, bo za tydzień zamykamy domek na cztery ... deski. Schnąć będzie nasza posadzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 22.08.2005 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Witajcie, Ale tak na poważnie, czy faktycznie przejście z wiatrołapu do garażu niesie za sobą .... kiepski zapach w domu (spaliny, samochód, itp) Co o tym sądzicie? Mogę jeszcze zamurować przejście ... A czy to jest bezpośrednie przejście? Przydałaby się jakaś "śluza". No i trzeba pamiętać o kardynalnej zasadzie - do garażu wjeżdża się przodem a nie tyłem (no chyba, że ktoś ma rurę wydechową z przodu). Czyli odradzasz? Idkam - jak widziesz - większość odradza No - chyba że masz rure hmm ( ) z przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.08.2005 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 U mni ejuż po tynkowaniu i dachowaniu . Jeśli ktoś ma ochotę zobaczyć jak wygląda karpiówka fizyków, to zapraszamy do nas!!!! Póki można, bo za tydzień zamykamy domek na cztery ... deski. Schnąć będzie nasza posadzka To kiedy ciąg dalszy? U nas od poniedziałku wchodzą "dachowcy" czynić swoją powinność. I bijemy się z myślami, co robić (czy nic nie robić) dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 22.08.2005 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Okna mają być za trzy tygodnie. A teraz czas na poszukiwanie drzwi. Słucham propozycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 22.08.2005 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Ale w między czasie - tzw. murarze obiecali zrobić mur!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 22.08.2005 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Fizyk na dachu...Fizyk na kominie ... A kiedy Fizyk w Kosmosie ??? M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.08.2005 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 U mnie tez mur (no dobra, bardzo mały murek będzie jednak..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 22.08.2005 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Dzięki Wszystkim za opinie !!! Będę myślał ... ale chyba z przewagą zamurowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts