agamon 23.08.2005 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Kanczugowskiemu płaciłem po 10zł/m2.Moje uwagi to:1/ posadzka wyciera sie widac nierówne wymieszanie cenentu z piachem2/ są garby- obiecal poprawic3/pomylil sie w wysokosci podlogi o 2cm. !!!4/ ekipa bardzo nieprzyjemna wrecz powiem hamska- odzywki5/pracownicy śloje- pety rzucali w zaprawe podłogi- efekt jeden pet zabetonowany przy powierzchni podłogi6/ wyłudzili bezczelnie ode mnie 100zł. - Kanczugowski oddał mi Sam Kańczugowski jest miły i sympatycznym , swoim zachowanie budzi zaufanie.Podobnie bylo u sąsiada - Ella rozmawiałaś z nim jak bylismy u was na dzialce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 23.08.2005 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Grzesiek (Fizyk) Kańczugowski robił mi wylewki ok. 4 tygodnie temu. Jestem z nich zadowolony. Słyszałem że ma on dwie ekipy do robienia wylewek. Może ktos trafi na tą gorszą ekipę. Ja płaciłem po 10 zł za m.kw. za robociznę. 204 m.kw zrobili mi w 8 godzin. A u moich znajomych zrobił za 12zł/m2 ... Teść też robi za 10zł. Jeżeli chodzi o oczyszczalnię, ta ja niestety mam w projekcie szambo, a teraz chcę zmienić na oczyszczalnię. Zmiana do projektu (projekt oczyszczalni) kosztuje ok. 400 - 600 zł. niestety. Tak więc mam dylemat. Pozdrowienia Wiesiek Ja też miałam w projekcie szambo i nie płaciłam za zmianę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamon 23.08.2005 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Jak ktos chce to na priwa moge dać namiary na goscia co robil mi przylacze gazowe taniej ja wspominany MOSEK.agamon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 23.08.2005 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Kanczugowskiemu płaciłem po 10zł/m2.Moje uwagi to: 1/ posadzka wyciera sie widac nierówne wymieszanie cenentu z piachem 2/ są garby- obiecal poprawic 3/pomylil sie w wysokosci podlogi o 2cm. !!! 4/ ekipa bardzo nieprzyjemna wrecz powiem hamska- odzywki 5/pracownicy śloje- pety rzucali w zaprawe podłogi- efekt jeden pet zabetonowany przy powierzchni podłogi 6/ wyłudzili bezczelnie ode mnie 100zł. - Kanczugowski oddał mi Sam Kańczugowski jest miły i sympatycznym , swoim zachowanie budzi zaufanie. Podobnie bylo u sąsiada - Ella rozmawiałaś z nim jak bylismy u was na dzialce. Agamon, to współczuję ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 23.08.2005 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 W sprawie OCZYSZCZALNI (POŚ) Idkam rozmawiałem z firmą Hydrosystem (instalują SOLTRANTZa). Koszt całkowity oczyszczalni drenażowej wraz z montażem, projektem oraz załatwieniem sprawy formalnej w urzędzie (zmiany do projektu) wynosi u nich 6790 zł brutto. Mnie już nic nie interesuje. Czy Tobie dali lepszą ofertę. Minusem tego jest że zryją mi całą działkę przed domem - drenaże. Za 2 tygodnie będę już po ... więc dam znać o kosztach, coś tam ostatnio potaniało, ale z tego co mi się przypomina to podobna cena. M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 23.08.2005 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Mnie Kańczugowskiego polecił chyba Yares, ale równocześnie ludzie od hydrauliki. To moi znajomi, a on jest z kolei ich dobrym znajomym. Liczę więc, że będzie dobrze zrobione. Już za późno na zmianę. U mnie słowo droższe pieniędzy. Umówiłem się. Przynajmniej mam po (chyba) 10 za m2. Mam zapisane w kajeciku. Ale coś jeszcze wytargowałem. Chyba 8 zł/m2.Okna z Oknostylu. Belgijski producent Deceunick . Profil 5 komorowy Zendow. Obustronna okleina. Złoty dąb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 23.08.2005 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Czytaliście http://wiadomosci.onet.pl/1152538,11,item.html . A u nas są już ściany, wprawdzie nie wszystkie , ale jednak pnął się do góry. A w czwartek chcą układać już strop . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 23.08.2005 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Witajcie, Mariucha to Twoja wina !!! Jesteśmy przecież po to, żeby sobie pomagać Ja już niestety, jakbym chciał drzwi z powrotem to nie mam nadproża Słuchajcie, czytając nasze posty często pojawiają sie pytania odnosnie wykonawców, ktoś szuka ekipy do stanu surowego, do tynków, glazury, gazu, wody................................................ Możeby te wszystkie informacje zebrać w jedno miejsce, jaśli ktoś by potrzebował sprawdzonej ekipy to by mial od razu namiary. W miejscu tym mozna również umieścić dane firm/wykonawców, których uslug nie polecacie gdyz nie byliście z tego zadowoleni. Pomysl ten podpatrzyłem w grupie szczecińskiej , niestety nie jestem zbyt biegły by zorganizować to na komputerze. Co Wy na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 24.08.2005 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Mariucha, luks pomysł Mając taką listę referencyjną unikniemy wielu pomyłek etap budowy, usługa, nazwisk, średni koszt, kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 24.08.2005 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 ekstra koncept ... tylko by to trzeba gdzies na serwerze zamiescic poza forum hmm .... kto by to mogl zrobic .... ??? hmmm ??? moze jacys ochotnicy ?? NO I NIE PODPISAL .... do spolki ze swoja ekipa drugi raz mnie okradl .... a nie bede na nich glosowal Chociaz z drugiej strony czego sie mozna po NICH spodziewac ... oklamac i wykorzystac jeleni ktorzy w przeciwienstwie do innych grup spolecznych nie pojada na wiejska rzucac kamieniami w policjantow .... oj nie lubie nie lubie ... No ale nic to trzeba sie dalej mordowac z budowa i juz .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 24.08.2005 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 ekstra koncept ... tylko by to trzeba gdzies na serwerze zamiescic poza forum hmm .... kto by to mogl zrobic .... ??? hmmm ??? moze jacys ochotnicy ?? Poza forum !!! Najlepiej z hasłem znanym tylko nam. Sorki, ale w tych tematach ... nie pomogę Paweł, Stasio się u mnie zameldował, zaczyna Vitek się u mnie zameldował, zaczyna kończyć Handrysz z Fadromą się u mnie zamelduje po niedzieli Hydrosystem się u mnie melduje za 2 tygodnie Ogrodzenie ... po wszystkim Możecie kogoś polecić do wykonania ogrodzenie z siatki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 24.08.2005 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 idkam - melduje sie ... a czemu robisz w tym roku POS ?? co do ogrodzen jesli na podmurowce to jest gosc co robi teraz u mnie to studnie chlonna. wg mnie jest OK. wysle ci namiar na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 24.08.2005 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Ja tez nie będę głosował na tego %^&*%I%#%I^%#@II ze swoją )**&^*^%^%$*$^*&% kliką!!!!!!!!!!!!!!!!! A dlaczego nie zrobić CZARNEJ LISTY wykonawców dostępnej dla wszystkich. To jest dobry argument przy negocjacjach odnośnie ceny i jakości.Pomysł z wykonawcami dobrymi jest dobry, ale takich ((*&^(%$$ umieścił bym na forum!!! (np. KOLOR) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 24.08.2005 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 idkam - melduje sie ... a czemu robisz w tym roku POS ?? co do ogrodzen jesli na podmurowce to jest gosc co robi teraz u mnie to studnie chlonna. wg mnie jest OK. wysle ci namiar na priv. Wyślij, wyślij !!! POS ... gruby temat, zaplanowany i zabudżetowany na ten rok Chce zrobić wstępny porządek na działce i już tego nie ruszać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 24.08.2005 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Idkam, my zawitamy dzisiaj do ciebie na działkę. Umówiliśmy się z panem Stasiem. Mówię co by nie było później, że jakieś obce się po domu włóczą . Przynajmniej będziesz wiedział co za obce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.08.2005 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 U nas juz chyba dzisiaj skończą stan do dachu... Jakieś dziwne uczucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 24.08.2005 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 U nas juz chyba dzisiaj skończą stan do dachu... Jakieś dziwne uczucie no faktycznie musi to być dziwne uczucie, mało was wczoraj nie rozjechałem na placu w S. i nawet nie zauważyliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 24.08.2005 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 U nas juz chyba dzisiaj skończą stan do dachu... Jakieś dziwne uczucie no faktycznie musi to być dziwne uczucie, mało was wczoraj nie rozjechałem na placu w S. i nawet nie zauważyliście buaaahhahahahahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.08.2005 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 U nas juz chyba dzisiaj skończą stan do dachu... Jakieś dziwne uczucie no faktycznie musi to być dziwne uczucie, mało was wczoraj nie rozjechałem na placu w S. i nawet nie zauważyliście Sam widzisz co się na takim etapie dzieje z człowiekiem, lepiej się przygotuj A poważnie - wczoraj nie zauważylibyśmy UFO w pełnej krasie - latalismy jak głupole m.in do Stalmetu. Wnioskuje o wydłużenie doby do jakichś 36 godzin. Co Wy na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.08.2005 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 U nas juz chyba dzisiaj skończą stan do dachu... Jakieś dziwne uczucie no faktycznie musi to być dziwne uczucie, mało was wczoraj nie rozjechałem na placu w S. i nawet nie zauważyliście buaaahhahahahahahaha Ty się Pawson tak mocno nie ciesz, bo monitor będziesz wycierał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts