Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 14,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

U nas juz chyba dzisiaj skończą stan do dachu...

Jakieś dziwne uczucie :roll: :D

no faktycznie musi to być dziwne uczucie, mało was wczoraj nie rozjechałem na placu w S. i nawet nie zauważyliście :)

Sam widzisz co się na takim etapie dzieje z człowiekiem, lepiej się przygotuj ;)

A poważnie - wczoraj nie zauważylibyśmy UFO w pełnej krasie - latalismy jak głupole m.in do Stalmetu.

Wnioskuje o wydłużenie doby do jakichś 36 godzin. Co Wy na to :D

W ufo jestem w stanie uwierzyć bo zarówno wizualnie (golden-auto) jak i słuchowo (pusta przyczepka przy tym aucie na placu w stalmecie) były trudne do przegapienia :D

a przy okazji ... nawet nie zdawałem sobie sprawy jak kłopotliwe może być w transporcie 4m3 styropianu ... a rekordzista podobno brał w tym składzie na podobną przyczepkę i auto 20m3 ... chyba wziął sporo kasy od IKEI za pomysł na reklamę :D

Mnie Kańczugowskiego polecił chyba Yares,

a najsmieszniejsze w tym jest to, ze mi polecil go wlasnie ...... agamon :o :lol:

no ale ja zasadniczo nie moge narzekac, pewnie dlatego, ze musialem miec inny "zestaw" ludzi, bo ci co byli u mnie byli calkiem fajni :wink: :D

Oto dowód na to jak zawiła potrafi być historia i jakie płata figle nam zwykłym ludziom :D :D :wink:

Mnie Kańczugowskiego polecił chyba Yares,

a najsmieszniejsze w tym jest to, ze mi polecil go wlasnie ...... agamon :o :lol:

no ale ja zasadniczo nie moge narzekac, pewnie dlatego, ze musialem miec inny "zestaw" ludzi, bo ci co byli u mnie byli calkiem fajni :wink: :D

Oto dowód na to jak zawiła potrafi być historia i jakie płata figle nam zwykłym ludziom :D :D :wink:

Coś w tym jest - ja wielu osobom polecałam Gorana i wszyscy są zachwyceni... oprócz mnie, bo do mnie przyjechały uszkodzone okna i teraz szarpię się z baranami od reklamacji :evil: ...

Widzę że pomysł zrobienia listy wykonawców się wszystkim spodobał. Pozostał tylko problem, kto by sie tego technicznie podjął - może jacyś ochotnicy :roll: . Albo jakieś głosowanie :wink: Tylko ta osoba miałaby możliwość modyfikacji tej listy.

Darek Rz, widzę że u Ciebie roboty szybko idą do przodu, u mnie podobny stan.Natomiast mam chwilowe problemy z energetyką ( czytaj sąsiadami :evil: ) i nie wiem czy roboty sie nie spowolnią.

All. Po ile płaciliście za m3 betonu B20 z pompą i skąd kupowaliście, czy 220 za m3 to dobra cena??

Zapomniałem jeszcze powiedzieć, że dzisiaj wjechała już moja dachówka do firmy M. z Niemiec ( ale nie tych pod Lublinem :wink: ). To chyba rekord - 2 dni od zamówienia.

Pozdrawiam

no właśnie , widziałem robote Kańczugowskiego u znajomego. był bardzo zadowolony. Juz na wiosne umówlismy sie we trzech ze bedzie u nas robil. No i... efekt mamy.

Okazuje sie ze jest grupa ludzi którzy dla własnego samopoczucia choc są niezadowoleni wpuszczaja w maliny innych. Poprostu uwierzyłem i mam teraz za swoje.Nie powinienem powtarzac czyiś "dobrych" opini, tylko bazowac na swoim doświadczeniu. Jesli ktoś czuje sie urażony to przepraszam.

A apropo okien - firma z Tomaszowa godna polecenia.Sprawdzone prze ze mnie .

Pozdrawiam wszystkich w bólu budowania.

agamon

PS. szukam bramy garażowej segmentowej. Kogo mozecie polecić z włąsnego doświadczenia?

a u mnie ciagle cisza i nic sie nie dzieje ... no moze poza studnia chlonna co sie dalej kopie ...

Moze jest jakis grotolaz na forum ... bo sie zastanawiam nad zejsciem na 9 metrow w glab i sprawdzeniem ich roboty :):):) ale niezbyt wiem jak to zrobic ....

IDKAM: nie przemeczaj stasia - on ma jeszcze jeden waznych dach do skonczenia w tym sezonie :lol: :lol: :lol:

LIsta wykonawcow jest jak najbardziej OK. Mysle ze my dosylalisbysmy nasze opinie teksty i namiary na adres forumowicza X a on by wsadzal to na strone jakas ....

Witajcie.

Jeśli chodzi o Kańczugowskiego - to rzeczywiście - zdania są podzielone.

Co do okien Gorana - to z tego co słyszałem (od Pana Marka R), to zmieniła się ekipa produkująca okienka w ostatnim czasie. Zwolniono starą i doświadczoną kadrę a zatrudniono nowych z "bezrobocia". Cięcie kosztów. Niestety cięcie kosztów spowodowało też spadek jakości. Niestety. Pan Marek (Ellu wiesz o kim mówię), teraz już przestał polecać firmę G.

Też rozglądam się za bramą. Podobno warto prześledzić warunki gwarancji. W firmie Droma - jest podobno OK, ale już w firmie Hormann są (podobno) jakieś wyłączenia. Ktoś kiedyś pisał jeszcze o firmie Wiśniewski albo Wiśniowski (Yares???)

Może jeszcze jakieś pro(pozycje)???

Jeśli chodzi o listę - to ja bym nie potrafił tego zrobić. Może Pyza?? Chyba, żeby pogadać z kimś ze znajomych informatyków?? Coś pomyślimy.

Widzę , że idziecie łeb w łeb!!! Pawson - jak cię znam to ty już masz te halogeny :p :wink:

che che che ... na razie mysle zebi kupic kusze do strzelania w komary ... na mojej dzialce nei daje sie wysiedziec po 19.00

Proponuję taką czapke jak mają pszczelarze.

Podobno po litrze komary nie są groźne :lol: :lol: