idkam 24.08.2005 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Idkam, my zawitamy dzisiaj do ciebie na działkę. Umówiliśmy się z panem Stasiem. Mówię co by nie było później, że jakieś obce się po domu włóczą . Przynajmniej będziesz wiedział co za obce . ZAPRASZAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 24.08.2005 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 U nas juz chyba dzisiaj skończą stan do dachu... Jakieś dziwne uczucie no faktycznie musi to być dziwne uczucie, mało was wczoraj nie rozjechałem na placu w S. i nawet nie zauważyliście Sam widzisz co się na takim etapie dzieje z człowiekiem, lepiej się przygotuj A poważnie - wczoraj nie zauważylibyśmy UFO w pełnej krasie - latalismy jak głupole m.in do Stalmetu. Wnioskuje o wydłużenie doby do jakichś 36 godzin. Co Wy na to W ufo jestem w stanie uwierzyć bo zarówno wizualnie (golden-auto) jak i słuchowo (pusta przyczepka przy tym aucie na placu w stalmecie) były trudne do przegapienia a przy okazji ... nawet nie zdawałem sobie sprawy jak kłopotliwe może być w transporcie 4m3 styropianu ... a rekordzista podobno brał w tym składzie na podobną przyczepkę i auto 20m3 ... chyba wziął sporo kasy od IKEI za pomysł na reklamę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yares 24.08.2005 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Mnie Kańczugowskiego polecił chyba Yares, a najsmieszniejsze w tym jest to, ze mi polecil go wlasnie ...... agamon no ale ja zasadniczo nie moge narzekac, pewnie dlatego, ze musialem miec inny "zestaw" ludzi, bo ci co byli u mnie byli calkiem fajni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 24.08.2005 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Mnie Kańczugowskiego polecił chyba Yares, a najsmieszniejsze w tym jest to, ze mi polecil go wlasnie ...... agamon no ale ja zasadniczo nie moge narzekac, pewnie dlatego, ze musialem miec inny "zestaw" ludzi, bo ci co byli u mnie byli calkiem fajni Oto dowód na to jak zawiła potrafi być historia i jakie płata figle nam zwykłym ludziom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 24.08.2005 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Mnie Kańczugowskiego polecił chyba Yares, a najsmieszniejsze w tym jest to, ze mi polecil go wlasnie ...... agamon no ale ja zasadniczo nie moge narzekac, pewnie dlatego, ze musialem miec inny "zestaw" ludzi, bo ci co byli u mnie byli calkiem fajni Oto dowód na to jak zawiła potrafi być historia i jakie płata figle nam zwykłym ludziom Coś w tym jest - ja wielu osobom polecałam Gorana i wszyscy są zachwyceni... oprócz mnie, bo do mnie przyjechały uszkodzone okna i teraz szarpię się z baranami od reklamacji ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evevet 24.08.2005 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 co sie dzieje na tym rynku okien moj sasiad ma zawalony przez GORANA montaz juz chyba 4 tydzien. niestety nie znam szczegolow... oczywiscie nie musze przypominac tego jak mnie zrobiono na szaro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wukan 24.08.2005 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Moja znajoma, która buduje się w Świdniku potrzebuje duże ilości ziemi.Jeżeli ktoś posiada jakieś informacje na ten temat, to niech pisze. PILNE Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Rz 24.08.2005 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Witam !!! pozdro D.RZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 24.08.2005 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Widzę że pomysł zrobienia listy wykonawców się wszystkim spodobał. Pozostał tylko problem, kto by sie tego technicznie podjął - może jacyś ochotnicy . Albo jakieś głosowanie Tylko ta osoba miałaby możliwość modyfikacji tej listy. Darek Rz, widzę że u Ciebie roboty szybko idą do przodu, u mnie podobny stan.Natomiast mam chwilowe problemy z energetyką ( czytaj sąsiadami ) i nie wiem czy roboty sie nie spowolnią. All. Po ile płaciliście za m3 betonu B20 z pompą i skąd kupowaliście, czy 220 za m3 to dobra cena?? Zapomniałem jeszcze powiedzieć, że dzisiaj wjechała już moja dachówka do firmy M. z Niemiec ( ale nie tych pod Lublinem ). To chyba rekord - 2 dni od zamówienia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamon 24.08.2005 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 no właśnie , widziałem robote Kańczugowskiego u znajomego. był bardzo zadowolony. Juz na wiosne umówlismy sie we trzech ze bedzie u nas robil. No i... efekt mamy.Okazuje sie ze jest grupa ludzi którzy dla własnego samopoczucia choc są niezadowoleni wpuszczaja w maliny innych. Poprostu uwierzyłem i mam teraz za swoje.Nie powinienem powtarzac czyiś "dobrych" opini, tylko bazowac na swoim doświadczeniu. Jesli ktoś czuje sie urażony to przepraszam.A apropo okien - firma z Tomaszowa godna polecenia.Sprawdzone prze ze mnie .Pozdrawiam wszystkich w bólu budowania.agamonPS. szukam bramy garażowej segmentowej. Kogo mozecie polecić z włąsnego doświadczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 24.08.2005 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Namiary na Gorana też dostałam od zadowolonych z tego forum, no i zaczęłam posyłać je dalej... Ale w tym wypadku wydaje mi się, że u mnie była wpadka, bo moi znajomi są naprawdę zadowoleni. Co do bram segmentowych - mam z firmy Droma i są bardzo OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 25.08.2005 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Po ile płaciliście za m3 betonu B20 z pompą i skąd kupowaliście, czy 220 za m3 to dobra cena?? B20 - 190 zl /m3 + 22 zl/m3 pompowanie razem 212 /m3 ARTBET Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 25.08.2005 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 a u mnie ciagle cisza i nic sie nie dzieje ... no moze poza studnia chlonna co sie dalej kopie ... Moze jest jakis grotolaz na forum ... bo sie zastanawiam nad zejsciem na 9 metrow w glab i sprawdzeniem ich roboty :) ale niezbyt wiem jak to zrobic .... IDKAM: nie przemeczaj stasia - on ma jeszcze jeden waznych dach do skonczenia w tym sezonie LIsta wykonawcow jest jak najbardziej OK. Mysle ze my dosylalisbysmy nasze opinie teksty i namiary na adres forumowicza X a on by wsadzal to na strone jakas .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 25.08.2005 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 IDKAM: nie przemeczaj stasia - on ma jeszcze jeden waznych dach do skonczenia w tym sezonie Pawson, wczoraj tylko robili do zmierzchu ... M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 25.08.2005 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Witajcie.Jeśli chodzi o Kańczugowskiego - to rzeczywiście - zdania są podzielone.Co do okien Gorana - to z tego co słyszałem (od Pana Marka R), to zmieniła się ekipa produkująca okienka w ostatnim czasie. Zwolniono starą i doświadczoną kadrę a zatrudniono nowych z "bezrobocia". Cięcie kosztów. Niestety cięcie kosztów spowodowało też spadek jakości. Niestety. Pan Marek (Ellu wiesz o kim mówię), teraz już przestał polecać firmę G. Też rozglądam się za bramą. Podobno warto prześledzić warunki gwarancji. W firmie Droma - jest podobno OK, ale już w firmie Hormann są (podobno) jakieś wyłączenia. Ktoś kiedyś pisał jeszcze o firmie Wiśniewski albo Wiśniowski (Yares???)Może jeszcze jakieś pro(pozycje)???Jeśli chodzi o listę - to ja bym nie potrafił tego zrobić. Może Pyza?? Chyba, żeby pogadać z kimś ze znajomych informatyków?? Coś pomyślimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 25.08.2005 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 IDKAM: nie przemeczaj stasia - on ma jeszcze jeden waznych dach do skonczenia w tym sezonie Pawson, wczoraj tylko robili do zmierzchu ... M w sumie to powinienem sie cieszyc ze im halogenow nie przywiozles ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 25.08.2005 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 A ja dzisiaj potrzebuję dwóch zapałek , żeby sobie powieki podeprzeć. Wczoraj po pracy zrobiłem 500 kilometrów. Wróciłem okolo 2-ej w nocy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 25.08.2005 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Widzę , że idziecie łeb w łeb!!! Pawson - jak cię znam to ty już masz te halogeny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 25.08.2005 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Widzę , że idziecie łeb w łeb!!! Pawson - jak cię znam to ty już masz te halogeny che che che ... na razie mysle zebi kupic kusze do strzelania w komary ... na mojej dzialce nei daje sie wysiedziec po 19.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 25.08.2005 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Widzę , że idziecie łeb w łeb!!! Pawson - jak cię znam to ty już masz te halogeny che che che ... na razie mysle zebi kupic kusze do strzelania w komary ... na mojej dzialce nei daje sie wysiedziec po 19.00 Proponuję taką czapke jak mają pszczelarze. Podobno po litrze komary nie są groźne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts